עבור לתוכן

התלבטויות בקשר למצלמה דיגיטלית

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מה דעתך על אחת מהקולפיקסיות באמת? nikon 3100 או דומה? אוטומטית לגמרי וטובה מאוד.

מכיר אותה, וגם את אחותה הקטנה 2100, הן שתיהן דיי שמנמנות, ואני אצלם במסיבות דיי הרבה ככה שלא יהיה כל כך נוח...=\

וחוץ מזה הקטע עם הרגישות שלה, לא הבנתי, אי אפשר לכוון ידנית? רק בכל מצב יש רגישות אחת קבועה?(שונה בין מצב למצב)

בעיקרון אין לי בעיה עם ניקון, אפילו שהיא לא בראש סדר העדיפויות...

כמו שהמלצתי גם בעבר (תריץ עליה חיפוש פה ותיווכח):

FinePix 2650, 2.0 Megapixel, 3X Optical

אחלה מצלמה.

בקשר לפוג'י היא כבר יותר ריאלית, אבל השאלה שלי היא, האם הרגישות לאור שלה (iso) היא יותר מ100 asa? או שהיא קבועה ככה?

כי אני יודע ש100 asa לא מומלץ כל כך לתמונות indoor (סביבה לא מוארת מאוד), ואני כאמור צריך לצלם איתה גם סביבות לא מוארות (מסיבות במועדונים)

ותודה לכולכם על הסבלנות, אני יודע שאני קשה... :P

פורסם

קח Canon A60. הרבה מהפרמטרים שלה ניתנים להתאמה ידנית, ביניהם הרגישות (מ-50 עד 400).

פורסם

וחוץ מזה הקטע עם הרגישות שלה, לא הבנתי, אי אפשר לכוון ידנית? רק בכל מצב יש רגישות אחת קבועה?(שונה בין מצב למצב)

בקשר לפוג'י היא כבר יותר ריאלית, אבל השאלה שלי היא, האם הרגישות לאור שלה (iso) היא יותר מ100 asa? או שהיא קבועה ככה?

ואללה אני לא כ"כ בקיא בעניין.

תכנס לאתרים רציניים של ביקורות בטוח תמצא תשובות. (או שתחכה ש-ice2k יענה לך, הוא תותח ;) )

ואגב, גם ה-A60 מצויינת !

פורסם

אני יודע שבניקון הiso מתכוונן אוטומטית (מ50 עד 800, אם אני לא טועה) והיא דיי קטנה (ה3100)- רק 88X65X38

בוא נשווה עם הFinePix F402 (שהיא ממש, ממש, ממש, קטנה)- 77X69X22. סנטימטר בעובי? זה מה שיעשה לך טוב?

אני התלהבתי יותר מהניקון, למרות המראה היחסית (לפוג'י) סתמי.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שבניקון הiso מתכוונן אוטומטית (מ50 עד 800, אם אני לא טועה) והיא דיי קטנה (ה3100)- רק 88X65X38

בוא נשווה עם הFinePix F402 (שהיא ממש, ממש, ממש, קטנה)- 77X69X22. סנטימטר בעובי? זה מה שיעשה לך טוב?

אני התלהבתי יותר מהניקון, למרות המראה היחסית (לפוג'י) סתמי.

בכל מקרה, שתיהן מחוץ לתקציב שלי, וגם מחוץ לדרישות, אני לא רוצה יותר מ2 מגה פיקסל (אולי זה ישמע לכם אידיוטי), אבל אני לא הולך לצלם ברזולוציה מעל 1600x1200...

ואני צריך מצלמה כמה שיותר קלה וקטנה (לא בהגזמה כמו הדימאג' x של מינולטה) כי אני הולך להסתובב איתה הרבה במועדונים ולצלם הרבה...

ככה שהיא תהיה רוב הזמן ביד שלי.

אני דיי נעול על הסוני שהזכרתי, אבל משום מה לאף אחד אין דעה עליה...לא חיובית ולא שלילית...

פורסם

אולי כי אף אחד לא מכיר אותה...

לפי דוגמאות באתר של סטיב היא לא משהו מיוחד , תמונות סבירות בשביל מחיר כזה זול. מה שכן נראה שיש לה שימוש באור בשביל פוקוס , שזה מאוד טוב לצילומים בחושך כמו שאתה רוצה לעשות , המצלמה בעצם עושה מדידה בעזרת קרן אור בשביל לקבל נתונים יותר טובים לגבי האובייקט המצולם , שבחושך קשה מאוד למצלמה לתת פיקוס טוב.

המצלמות הסופר קטנות הן ליגה בפני עצמן (סופר מיני) והן מאוד מאוד יקרות וגם ממש טובות בד"כ. הניקון שהציעו לך בכל מקרה,היא ממש קטנה.

גם קשה מאוד להעריך איך כל אחת תתנהג במועדון כי אלו צילומים לא שיגרתיים שקשה לראות מהם דוגמאות ברשת. בכל מקרה הכל תלוי בצורך שלך , שסביר להניח הוא חובבני גג (רק בגלל שאתה שואל). האם אתה פשוט רוצה לעבוד בצילומי מסיבות לאחד מהמגזיני אינטרנט? אם כן , אתה חושב שזה בכלל ישתלם ?

פורסם
  • מחבר

אולי כי אף אחד לא מכיר אותה...

לפי דוגמאות באתר של סטיב היא לא משהו מיוחד , תמונות סבירות בשביל מחיר כזה זול. מה שכן נראה שיש לה שימוש באור בשביל פוקוס , שזה מאוד טוב לצילומים בחושך כמו שאתה רוצה לעשות , המצלמה בעצם עושה מדידה בעזרת קרן אור בשביל לקבל נתונים יותר טובים לגבי האובייקט המצולם , שבחושך קשה מאוד למצלמה לתת פיקוס טוב.

המצלמות הסופר קטנות הן ליגה בפני עצמן (סופר מיני) והן מאוד מאוד יקרות וגם ממש טובות בד"כ. הניקון שהציעו לך בכל מקרה,היא ממש קטנה.

גם קשה מאוד להעריך איך כל אחת תתנהג במועדון כי אלו צילומים לא שיגרתיים שקשה לראות מהם דוגמאות ברשת. בכל מקרה הכל תלוי בצורך שלך , שסביר להניח הוא חובבני גג (רק בגלל שאתה שואל). האם אתה פשוט רוצה לעבוד בצילומי מסיבות לאחד מהמגזיני אינטרנט? אם כן , אתה חושב שזה בכלל ישתלם ?

קרן האור זה גם אחד החלקים שאהבתי במצלמה, (לחבר שלי יש דגם יותר מתקדם של סוני, וצילמתי איתה כמה פעמים בתאורה נמוכה ויצאו תמונות מעולות).

ואני לא "רוצה" לעבוד...

אני הולך לפתוח אתר שמסקר מסיבות, ואני רוצה שתהיה לי מצלמה לסיקורים שאני אעשה (בהתחלה) ואחר"כ גם שתהיה לי מצלמה לצלם טיולים ואבא שלי שהוא חובב צילום ואחותי גם, ככה שהמצלמה היא לא רק בשביל מועדונים.

פורסם

גם בCANON S50 שלי יש את אותה אופציה של ה"קרן" שמודדת את המרחק כדי לגרום לפוקוס יותר טוב.

מגניב ביותר ועוזר מפני שבעצם קשה לקבוע מרחק בחושך מוחלט.

אני מתאר לעצמי שגם בדגמים האחרים של CANON יש את אותה אופציה - צריך לבדוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים