עבור לתוכן

נייד חדש במקום ה-DELL LATITUDE הישן, תקציב 7,000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מחפש מחשב נייד חדש (לא בשבילי..) שיחליף את ה-DELL LATITUDE.

חשוב שהביצועים שלו יהיו סבירים ושלא יהיה כבד מדי, הוא הולך להיסחב כל יום ממקום למקום.

אין חשיבות למשחקים.

יש צורך בזמן סוללה טוב.

תקציב: 7,000 ש"ח.

אני יודע שזה דיי כללי, תנו לי בבקשה כל מיני אפשרויות מתאימות (בגדלים שונים וכו'), ואני אעביר את זה הלאה.

תודה

פורסם

מצטרף להמלצה על ה 1330.

קל, זמן סוללה מאוד ארוך, פשוט אחד המחשבים הטובים בשוק.

פורסם
  • מחבר

אחלה, תודה.

למי מהמחשבים הנ"ל, אם בכלל, יש מסך מבריק?

פשוט אני לא מסוגל בשום מצב להמליץ למישהו על נייד עם מסך כזה, הוא ישנא אותי לנצח.

מה גם שזה נוגד את העיקרון המפורסם - אל תעשה לחברך מה ששנוא אליך..

(לא הגיע הזמן שהחברות יבינו שזאת המצאה מטומטמת?)

פורסם

רק ל-XPS יש מסך מבריק. זאת אחת הסיבות שלא הייתי לוקח אותו. היעדר trackpoint הוא הסיבה היותר חשובה.

השאר מוגדרים כעסקיים. במחשב עסקי מסך מבריק הוא Persona Non-Grata.

אני לא אוהב מסכים מבריקים. אבל זו לא המצאה מטומטמת. היא עוזרת לחברות הניידים להסוות את העובדה שהמסכים פשוט גרועים. כי אנשים מתלהבים מהצבעים הבוהקים, ורק בהמשך שמים לב לזויות הצפיה האיומות ולזה שבת'כלס הצבעים נראים מזעזע.

פורסם

שאלה קטנה, אם ה-XPS של דל לא עונה לדרישות בגלל המסך המבריק שלו, למה הוא עדיף על פני הדגם העסקי של דל - ה-VOSTRO 1310

שמגיע אמנם עם כ. מסך מובנה, (לא שהכ.מסך 8400 כ"כ חזק - הוא די עלוב לטעמי ולא שווה את התוספת), עם דיסק קשיח מהיר יותר מזה של ה-XPS

ועולה כמעט חצי מחיר?? רק כ-4200 ש"ח באותה חנות.

דרך אגב, פתחתי ת'רד בנושא, ואני מעוניין לדעת מה דעתם של אנשי הפורום עליו?

אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי למה להשקיע 3 אלף שח יותר בשביל ה-XPS...

פורסם

עד היום הייתי בטוח שמשחקים ו"זמן סוללה ארוך" לא הולכים ביחד. מסתבר שכסף אכן קונה הכל.

מבחינה רעיונית, ה-VOSTRO קרובה ל-Inspirion - מה שאומר שהיא לא משהו מבחינת העמידות שלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים