עבור לתוכן

איך ה-z5500 בהשוואה לרמקולים של 150 שקל?!??

Featured Replies

פורסם

שלום,

מעוניין לקנות רמקולים עד 2000 שקל(עכשיו אני עושה שדרוג רציני בהכל אם מישהו ראה פירסמתי עוד כמה פוסטים על מפרט מחשב, מדפסת וכו'...).

חשבתי על z5500 ארבע שאלות.

1. האם יש אפשרות לחבר את הרמקולים למחשב ולטלוויזיה בחדר בו זמנית(p3000e)?

2. שאלה רק לבעלי ה-z5500 (למי שאין בבקשה לא לענות על השאלה הזאת ולהסתמך על ביקורות, מפרט, זה לא אומר לי כלום. איך הרמקולים מבחינת איכות, עיצוב והאם הם שווים את הכסף?

3. אפשר למצוא משהו טוב יותר במחיר של עד 2000 שקל ללא חריגה(אפילו של 50 שקל)? והכי חשוב חדש לא יד שניה!

4. לפני 3 שנים קניתי רמקולים של creative SBS 2.1 370 ב-150 שקל. קודם כל הרמקולים ממש ממש טובים יחסית לתקציב של 150 שקל.

החלטתי לקנות רמקולים חדשים, מכוון שהצליל כל כך איכותי ביחס לתקציב שהיה לי אז אני הולך להשקיע עוד 1850 שקל ואני מצפה למשהו איכותי בהרבה. האם הם אכן איכותיים בהרבה?!?

תודה! :yelclap:

******רק אל תמליצו לי על איזה זוג מדפיים\רצפתיים כי לרוב זה פשוט לא זה. שמעתי רמקולים במחירים של 5,000 ש"ח 10,000 ש"ח בתערוכה בגני התערוכה שהייתה אם מישהו היה בה הוא יודע על מה אני מדבר(digitown) אני אל יודע מה להגיד לכם, כפי שכבר הבנתים יש לי רמקולים של creative ב-150 שקל, לדעתי אפילו בהם שומעים טוב יותר. רק קפיצה גדולה במחיר באמת נותנת תוצאות ראויות. הרמקולים ששמעתי ב-70,000 ש"ח היו הרמקולים הטובים ביותר ששמעתי אי פעם, סאונד פשוט מדהים! אבל זה כבר הרבה מעבר לתקציב(פי 35) ומכוון שיש לי פחות מעשירית מהתקציב אל תמליצו לי על סוג רמקולים כאלה, אפילו אל תנסו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים