עבור לתוכן

מחפש מצלמה דיגיטלית בבערך 1200 שקל

Featured Replies

פורסם

אני מחפש המלצה למצלמה דיגיטלית חדשה לצילום מזדמן.

בנוסף לכך אני רוצה שיהיה לה אופציה לצילום וידאו, כאשר הדגש הוא כמובן לא על איכות הוידאו.

אני ממש לא מבין בצילום אז אני פשוט אבקש המלצות מכם.

אם חסר איזשהו מידע לגבי השימושים או משהו בסגנון אני אשמח לפרט.

תודה מראש

פורסם

אין מצלמה אחת שנותנת הכל. לכל דגם יש יתרונות אחרים:

פוג'י F100 - מצלמת כיס עם עדשת 28-140 ואיכות תמונה גבוהה מהממוצע (כולל באור חלש וללא פלאש)

פנסוניק FX500 - מצלמת כיס עם עדשת 25-125 אולטרה-רחבה ושליטות ידניות

פנסוניק TZ5 - מצלמה קומפקטית עם עדשת 28-280 (או TZ4 אם אתה מעדיף לחסוך קצת ולקבל ווידאו ומסך פחות איכותיים)

ריקו R8 - מצלמת כיס עם עדשת 28-200 ומקרו מעולה (אבל פלאש פחות מוצלח)

קנון SD870 - מצלמת כיס עם עדשת 28-105 - מצלמה שטובה בהכל אבל לא ממש מבריקה בשום דבר (מלבד אולי באפשרות להרחבה עם תוסף התוכנה CHDK)

לכולן יש עדשה עדשה רחבה (תכונה הכרחית בעיני), מייצב תנועה ואת שאר התכונות שמצפים למצוא בקומפקטיות טובות. חלקן מעל התקציב שלך, אבל כתבת "בערך" וזה מספיק קרוב ;)

טבלת השוואה ב-dpreview.com

פורסם

אני מחפש המלצה למצלמה דיגיטלית חדשה לצילום מזדמן.

בנוסף לכך אני רוצה שיהיה לה אופציה לצילום וידאו, כאשר הדגש הוא כמובן לא על איכות הוידאו.

אני ממש לא מבין בצילום אז אני פשוט אבקש המלצות מכם.

אם חסר איזשהו מידע לגבי השימושים או משהו בסגנון אני אשמח לפרט.

תודה מראש

מנסיון אישי (אומנם עם דגם קודם fd31 ), אני ממליץ על הפוגי .

מקסימום יתרונות ומינימום חסרונות.

וגם אחלה וידיאו ,ממש מפתיע באיכותו (עד כדי כך איכותי שויתרתי על קניית מצלמת וידיאו יעודית ......).

פורסם

מה עם תופעת הPINK BANDING שיש לפוגי F100? זה משהו שצריך להתחשב בו או שעשו מנמלה פיל?

אני גם מתלבט בין המצלמות שציינת BOREN.

פורסם

אם מחפשים, מוצאים. אני לא חושב שהנושא הזה מספיק משמעותי בשביל להמנע מקנייה של המצלמה. אם אתה רוצה להיות בטוח, תעבור על התמונות שצולמו עם המצלמה (גלריה גדולה כאן) ותבדוק האם מדובר במשהו שאתה מצליח לראות, ואם כן, האם מדובר בבעיה.

פורסם

קניתי את הF100 לאמא שלי וצילמתי בה קצת

לא ראיתי שום PINK מה שלא יהיה

פורסם
  • מחבר

נשמע אחלה, אני אבדוק את המצלמות, תודה רבה, באמת עזרתם לי :]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים