עבור לתוכן

בעלי XBOX360 קבלו סרטון על המולטי של GOW2

Featured Replies

פורסם

משחק חזק. אהבתי מאד את הראשון ומשם זה רק יכול להשתפר.. (וגם אם לא - זה עדיין טוב)

חבל רק שהוא לא ייצא גם ל PC שאני אוכל להנות ממנו שוב..

וסתם צרפתי פה סרטון HD מאחד השלבים .. למקרה שיש כאן כאלו שעדיין לא צפו :

http://www.gametrailers.com/player/33780.html

פורסם
  • מחבר

הראשון יצא למחשב ככה שגם השני יכול לצאת

סך הכל זה לא היה הטעם שלי אישית אבל היו כמה חלקים נחמדים בראשון

ולדעתי יש הרבה פוטנציאל להמשכים

בעיקר בחלק של העלילה שהרוב לא נחשף בראשון

פורסם

סיבה מרכזית למדוע הוא לא ייצא ל PC היא הפיראטיות שחוגגת במגזר הזה..

הרבה חברות מפתחות והפצה סבלו נזקים כספיים קשים מפיראטיות בעולם אשר גרמה להם להפסדים קשים.. דוגמא טובה לכך היא CRYTEK אשר יצאה בהצהרה להפסיק את עניין הכותרים הבלעדיים ל PC בעתיד לאחר ההפסדים העצומים שספגה עם CRYSIS, מדברים על משהו כמו 20 עותקים פיראטים על כל משחק מקורי שנקנה.. הדבר קצת יותר מתון בעולם הקונסולות ולא קיים נכון לעכשיו ב PS3 בפרט.

במידה וישיקו את המשחק הנ"ל גם ל PC המון גיימרים ברחבי העולם אשר בעלים של X360 אולי יחליטו להשיג את המשחק בדרכים לא חוקיות ל PC וייוותרו על הקניה שלו ל X360..

בשחרור המשחק לקונסולה בלבד אפשר לצמצם את ההפסדים האלו ולגרוף רווחים על הכותר.. ואז לאחר כמה חודשים שקהל היעד שלו כבר הושג והמשחק נרכש אצל הגיימרים הפוטנציאלים, המשחק אולי ישוחרר ל PC.. (כי בכל מקרה כבר אין מה להפסיד..)

לגבי הפוטנציאל להמשכים - מסכים. אכן לא נחשף כמעט כלום על העלילה בראשון ויש עוד הרבה מקום לסיפורים והמשכים..

פורסם

הוא יצא לPC בנובמבר 2009.

פורסם

נובמבר 2009 ??

זה שנה אחרי היציאה ל X360.. זה כבר ממש מעפאן.. מי יזכור אותו בכלל כשהוא ייצא..? :kopfpatsch:

פורסם

נובמבר 2009 ??

זה שנה אחרי היציאה ל X360.. זה כבר ממש מעפאן.. מי יזכור אותו בכלל כשהוא ייצא..? :kopfpatsch:

תאמין לי יזכרו...לא מעט משחקים לקונסולות יצאו שנה אחר כך למחשב והיו משחקים גדולים

פורסם
  • מחבר

גם GOW יצא אחרי שנה וזכרו אותו

אני חושב שטיעון הזמן זה שטויות

משחק באמת חזק יכול להחזיק שנים

כרגע אחד מהמשחקים שלי זה דיאבלו 2

אני לא מתלהב ממנו כמו אחרים

אבל אם משחק היה אמור להיות לא רלוונטי אחרי שנה

אף אחד לא היה זוכר את דיאבלו מזמן ותאמין לי שמספיק זוכרים ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים