עבור לתוכן

שאלה לגבי כ.מ 7300gt bliss

Featured Replies

פורסם

יש לי בעייה כרגע, מה שקרה זה שאיכשהו המסך lcd הישן שיש לי כבר מלא זמן (לא זוכר כמה) שהוא בגודל 15" איכשהו נהרס... הוא כל הזמן עושה כאילו הבזקים כאלה של התמונה האחרונה שהייתה עליו (אפילו כשהוא לא מחובר לכ.מ)

אז... עכשיו אני צריך מסך חדש, ואם אני קונה מסך חדש אז אני כבר רוצה לקנות מסך 22", אבל המחשב שלי יחסית חלש, מלפני שנתיים, עם הכרטיס מסך 7300gt bliss, והשאלה שלי היא האם המחשב שלי יצליח לסחוב מסך 22"... מכיוון שאני לא מעוניין לקנות מחשב חדש עדיין (כי לפי דעתי אין טעם לכך עדיין)

המפרט הוא:

dual core 1.6Ghz

1Gb RAM

250Gb hard disk

geforce 7300GT Bliss

ספק 405W

תודה מראש לעוזרים

פורסם

אתה לא תוכל לשחק משחקים עם כרטיס המסך הנוכחי שלך על מסך 22" ברזולוציה טבעית.

אתה מוזמן לתת את דגם לוח האם שלך, ואת דגם הספק וכך אפשר יהיה להתאים לך כרטיס מסך חדש [במידה ואתה רוצה לקנות גם כרטיס מסך חדש].

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שאני רוצה להגיע למצב שיישתלם לי לקנות מחשב חדש, ולא לשפר את המחשב הנוכחי

פורסם

אני מבין מהמפרט שכתבת למעלה שיש לך E6300 (מעבד)

והוא סבבה.

אם אתה קונה גיגה זיכרון וכרטיס מסך טוב אתה תוכל להריץ משחקים על הגדרות גבוהות....

פורסם

WILDFIFE , למה להגזים ולהיות כל כך שלילי ?

בהחלט אפשר עדיין לשחק משחקים שיוצאים (כאילו כמה משחקים גם יוצאים בכלל בזמן האחרון..) ומי אמר שצריך לשחק על רזולוצייה והגדרות גבוהות ?

אני עם המחשב שלי (ראו מפרט) שהרבה יותר ישן משנתיים משחק כל משחק שיש כיום בשוק על הגדרות לא רעות - וזה כולל CRYSIS על הכל MEDIUM ורזולוצייה של 1280X1024 והאמת שאני די נהנה ממנו להפתעתי..

אז נכון, הוא לא יוכל להרים את ההגדרות למקסימום אבל אפשר להנות גם מרזולוצייה של 1360X768 עם הגדרות סבירות..

ועוד משהו , אם יש לך לוח שתומך DDR2 אז זה ממש גרושים היום להוסיף לו עוד גיגה זכרון..

אצלי לדוגמא שזה DDR400 זה כבר ממש לא משתלם ואני כנראה מחליף את המחשב בשבועות הקרובים/ברגע שייצא משחק ששווה את זה (הקודם מבין השניים)

פורסם

ומה אתה משווה 8600GTS ל 7300GT ?

זה בכלל לא אותו כרטיס..

פורסם

צודק. טעיתי. משום מה חשבתי שהוא רוצה להחליף כרטיס מסך ולא מסך.. קראתי מהר ונפלתי ..

SORRY.

פורסם
  • מחבר

אז מה שכולכם בעצם אומרים זה שאין מצב שהמחשב הנוכחי יעבוד עם מסך 22" במשחקים?

פורסם

למה לא?

יפעיל את אותם משחקים בדיוק ששיחקת, רק אל תשחק ברזולוציה הטבעית שהיא 1680x1050.

פורסם

יש להריץ ויש להריץ... הכרטיס שלך יריץ משחקים...

אתה יכול גם לשחק ברזולוצייה 1440*900 לא הטבעית... אבל עדיין תראה איך רואים במסך...

תשחק במשחקים. תהנה מעולה, לא תהנה, תרגיש שאתה רוצה יותר תשדרג....

פורסם
  • מחבר

מה נחשב לרזולוציה טבעית במסך 15"? עד היום אני השתמשתי ב-1024x768, אני יוכל לקבל רזולוציה מקבילה לזאת עם מסך 22" על המחשב שלי?

פורסם

הרזולוציה שבה אתה משתמש היא הרזולוציה הטבעית של המסך.

למסכי LCD יש רזולוציה אחת שבה הם מציגים הכי טוב, זו הרזולוציה הטבעית, הכי מומלץ להשתמש בה, פשוט כי נראית הכי טוב.

אתה תוכל להמשיך לשחק משחקים ברזולוציה שאתה משתמש בה עכשיו, אבל הם יראו הרבה פחות טוב מאם היית משתמש ברזולוציה הטבעית של המסך.

לכן אמרתי לך, הכרטיס מסך הנוכחי שלך לא יחזיק משחקים על הרזולוציה הטבעית של מסך 22".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים