פורסם 2008 ביולי 717 שנים יש לי בעייה כרגע, מה שקרה זה שאיכשהו המסך lcd הישן שיש לי כבר מלא זמן (לא זוכר כמה) שהוא בגודל 15" איכשהו נהרס... הוא כל הזמן עושה כאילו הבזקים כאלה של התמונה האחרונה שהייתה עליו (אפילו כשהוא לא מחובר לכ.מ)אז... עכשיו אני צריך מסך חדש, ואם אני קונה מסך חדש אז אני כבר רוצה לקנות מסך 22", אבל המחשב שלי יחסית חלש, מלפני שנתיים, עם הכרטיס מסך 7300gt bliss, והשאלה שלי היא האם המחשב שלי יצליח לסחוב מסך 22"... מכיוון שאני לא מעוניין לקנות מחשב חדש עדיין (כי לפי דעתי אין טעם לכך עדיין)המפרט הוא:dual core 1.6Ghz1Gb RAM250Gb hard diskgeforce 7300GT Blissספק 405Wתודה מראש לעוזרים
פורסם 2008 ביולי 717 שנים אתה לא תוכל לשחק משחקים עם כרטיס המסך הנוכחי שלך על מסך 22" ברזולוציה טבעית.אתה מוזמן לתת את דגם לוח האם שלך, ואת דגם הספק וכך אפשר יהיה להתאים לך כרטיס מסך חדש [במידה ואתה רוצה לקנות גם כרטיס מסך חדש].
פורסם 2008 ביולי 717 שנים מחבר הבעיה היא שאני רוצה להגיע למצב שיישתלם לי לקנות מחשב חדש, ולא לשפר את המחשב הנוכחי
פורסם 2008 ביולי 717 שנים אני מבין מהמפרט שכתבת למעלה שיש לך E6300 (מעבד)והוא סבבה.אם אתה קונה גיגה זיכרון וכרטיס מסך טוב אתה תוכל להריץ משחקים על הגדרות גבוהות....
פורסם 2008 ביולי 717 שנים WILDFIFE , למה להגזים ולהיות כל כך שלילי ?בהחלט אפשר עדיין לשחק משחקים שיוצאים (כאילו כמה משחקים גם יוצאים בכלל בזמן האחרון..) ומי אמר שצריך לשחק על רזולוצייה והגדרות גבוהות ?אני עם המחשב שלי (ראו מפרט) שהרבה יותר ישן משנתיים משחק כל משחק שיש כיום בשוק על הגדרות לא רעות - וזה כולל CRYSIS על הכל MEDIUM ורזולוצייה של 1280X1024 והאמת שאני די נהנה ממנו להפתעתי..אז נכון, הוא לא יוכל להרים את ההגדרות למקסימום אבל אפשר להנות גם מרזולוצייה של 1360X768 עם הגדרות סבירות..ועוד משהו , אם יש לך לוח שתומך DDR2 אז זה ממש גרושים היום להוסיף לו עוד גיגה זכרון..אצלי לדוגמא שזה DDR400 זה כבר ממש לא משתלם ואני כנראה מחליף את המחשב בשבועות הקרובים/ברגע שייצא משחק ששווה את זה (הקודם מבין השניים)
פורסם 2008 ביולי 717 שנים צודק. טעיתי. משום מה חשבתי שהוא רוצה להחליף כרטיס מסך ולא מסך.. קראתי מהר ונפלתי ..SORRY.
פורסם 2008 ביולי 717 שנים מחבר אז מה שכולכם בעצם אומרים זה שאין מצב שהמחשב הנוכחי יעבוד עם מסך 22" במשחקים?
פורסם 2008 ביולי 717 שנים למה לא?יפעיל את אותם משחקים בדיוק ששיחקת, רק אל תשחק ברזולוציה הטבעית שהיא 1680x1050.
פורסם 2008 ביולי 717 שנים יש להריץ ויש להריץ... הכרטיס שלך יריץ משחקים...אתה יכול גם לשחק ברזולוצייה 1440*900 לא הטבעית... אבל עדיין תראה איך רואים במסך...תשחק במשחקים. תהנה מעולה, לא תהנה, תרגיש שאתה רוצה יותר תשדרג....
פורסם 2008 ביולי 717 שנים מחבר מה נחשב לרזולוציה טבעית במסך 15"? עד היום אני השתמשתי ב-1024x768, אני יוכל לקבל רזולוציה מקבילה לזאת עם מסך 22" על המחשב שלי?
פורסם 2008 ביולי 817 שנים הרזולוציה שבה אתה משתמש היא הרזולוציה הטבעית של המסך.למסכי LCD יש רזולוציה אחת שבה הם מציגים הכי טוב, זו הרזולוציה הטבעית, הכי מומלץ להשתמש בה, פשוט כי נראית הכי טוב.אתה תוכל להמשיך לשחק משחקים ברזולוציה שאתה משתמש בה עכשיו, אבל הם יראו הרבה פחות טוב מאם היית משתמש ברזולוציה הטבעית של המסך.לכן אמרתי לך, הכרטיס מסך הנוכחי שלך לא יחזיק משחקים על הרזולוציה הטבעית של מסך 22".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.