פורסם 2008 ביולי 1517 שנים תגידו חומוס זה לא שם נרדף לנייר טואלט ? אה אתה מאנשים האיכותים שלא לרמה שלהם לאכול חומוס ?
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים אה אתה מאנשים האיכותים שלא לרמה שלהם לאכול חומוס ? אני פשוט בדיאטה אז חומוס מחוץ לתחום במיוחד התעשייתי
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים תגידו חומוס זה לא שם נרדף לנייר טואלט ? אם כבר הפיתות הן השם הנרדף לנייר טואלט... :והחומוס זה ה... חרא?
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים אני היחיד שמנגב בעיגול? (להבדיל מהסיבוב, שהוא חצי מעגל) נופ סיבוב שליטה אל תזלזל! תראה את הסרט "אל תעסקו עם הזוהאן" ואז תראה מה אפשר לעשות עם חומוס : סרט ענק. YOU WANT SOME FIZZY BUBBALACH? אבל יצרו לנו תדמית ממש מוזרה עם הסרט הזה... עכשיו כולם יחשבו שערסים יודעים יידיש
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים bluemail - טעות נפוצה. מה שהופך את החומוס למשמין היא לא אחרת מהשותפה הסקסית והשקטה - הטחינה.אתה יכול לנסות לטחון אותו בבית בלי טחינה או לאכול משאוושה\מסבחה.
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים bluemail - טעות נפוצה. מה שהופך את החומוס למשמין היא לא אחרת מהשותפה הסקסית והשקטה - הטחינה.אתה יכול לנסות לטחון אותו בבית בלי טחינה או לאכול משאוושה\מסבחה. אם עושים בבית חומוס אז הוא לא משמין לך תסתכל על אריזות חומוס מוכנות בסופר אז יש 30% שומן מכמויות השומן שדוחפים
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים אם אני אני אוכל חומוס זה בדרך כלל מסבחה והכי קרוב לזה היה לאכול חומוס ואז את הפיתה כי מסבחה לא מנגבים . אני עושה בבית מסבחה של עצלנים. לוקח קופסת שימורים של חומוס מקלף כמה שיותר ומרכך , מסנן ואז מערבב(על האש) עם חומוס קנוי וטחינה שאשתי עשתה (אני עצלן) . לוקח איזה שעה להכין אבל יוצא די טעים. חשבתי לפרסם מתכון אבל לא נראה לי שזה מעניין מישהו. עדיף לאכול מסבחה במסעדה שיודעת לעשות אותה כמו חליל מרמלה (חבל"ז) יש עוד אבל לא אכלתי בכל המומלצות (אשתי אומרת שאבו חסן ביפו הכי טוב ).
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים אני דפוק לגמרי בעניין הזה (וברוב העניינים האחרים- אבל זה לא קשור לנושא) אני אוהב רק חומוס תעשייתי ! וגם מהם אני אוהב רק את הפשוטים!
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים "חומוס תעשיתי" הוא לא חומוס, הוא משחה של שומן צמחי נחות, עמילן, קצת חומוס ללא אהבה, טחינה תעשייתית ללא טעם וחומר משמר בכמויות עתק. אני ממליץ על בלוג חומוס יעודי חומוס 101, שווה גלישה. ועל החומוס-פול-ביצה קומפלט הטוב ביותר בארץ - "עוזי" בשוק בנתניה - גם מנה מדהימה וגם שואו עם כל הקלינטורה הנתניתית הקבועה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.