עבור לתוכן

מתלבט בין P5Q PRO לEX38-DS4 פרטים בפנים

Featured Replies

פורסם

אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני רוצה להשאיר אפשרות לCF עתידי. בעקרון הלוח שתכננתי לקחת הוא EX38-DS4 אבל מכיוון שהמסך שלי הוא רק 22" אז אני כנראה גם בעתיד לא ירגיש הבדל בביצועים בין ניצול מלא של הכרטיסים או ניצול של רק X8 ברוחב פס.

אז השאלה שלי היא כזאת: האם אני ירגיש הבדל בביצועים בכללי במשחקים בלי קשר לCF בין שני הלוחות? והאם הלוח היקר טוב יותר לOC או שאין הבדל?

או בקיצור אני יכול לחסוך את ה-250 שקל האלה ולקחת P5Q PRO במקום הEX38-DS4? או שאם אני חושב על העתיד כדאי לי להישאר איתו?

פורסם

החלטה שלך... 250 שקל כדי לקבל עוד 10 FPS (בערך) או לא... אבל אני הייתי קונה X38 בגלל שאני לא יוכל להמשיך את סדר היום אם אני אדע שקניתי שתי כרטיסי מסך חזקים בהמון כסף ואני לא יכול לנצל אותם עד הסוף....

פורסם
  • מחבר

אחי לא הבנת נכון. אני עוד לא קונה CF. כרגע אני קונה רק 4870 אחד. ואמרתי שאולי בעתיד אני יוסיף עוד אחד. השאלה שלי הייתה האם אני ירגיש הבדל בביצועים בלי קשר לCF? ואם אני חושב על להוסיף כרטיס בעתיד אז עדיף את הX38 או שהP5Q PRO יספיק? מכיוון שהמסך שלי תומך רק עד 1680X1050 ובבאנצי'ם שראיתי ברזולוציה הזאתי כמעט ולא רואים הבדל בין ניצול מלא של רוחב הפס ובין ניצול של רק X8.

פורסם

הייתה לי אותה התלבטות,

תראה מה עשיתי - לקחתי את ה P5Q PRO, למה?

כי לפי צפייה לעתיד במילא כרטיס ה- 4870 כבר לא יהייה שווה כלום.

לכן אני כבר יהייה מוכן בלי לקנות מחשב חדש לקבל ביצועים מקסימליים בעתיד.

איך?

פשוט מאוד, בהשארה שבדור הבא יהייה אותו סידור של דגמים לפי MID ו- HIGH END אני יקח 2 כרטיסי MID END במחיר טוב,

ואני יעשה אותם ב- CF.

במילא תזרוק את שני ה- 4870 בעתיד ותשפר, אז לכל מצב עדיף ה- P5Q PRO אלא אם אתה מליין ויהייה לך מספיק כסף לקנות

בעתיד 2 כרטיסי HIGH END בשביל לנצל את ה- X38 עד הסוף.

מכאן ההחלטה בידיך. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים