עבור לתוכן

כיצד לנטרל מקשים בעיתיים במקלדת?

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

היום בצהריים הייתי במהלך תהליך חשוב, ואז בטעות במקום ללחוץ עלמקש PRIMT SCREEN לחצתי בטעות על מקש אחד מעליו, שבמקלדת שלי (מסוג SILVER LINE) זה מקש POWER

לפתע ללא שום אתראה, המחשב ביצע פעולת כיבוי, מבלי לתת לי אפשרות לעצור את התהליך ולעשות גיבוי לעבודות באמצע תהליך.

השאלה, כיצד ניתן לנטרל לחצן "הרסני" כזה?

תודה רבה

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה.

התקנתי אצלי את התוכנה שהמלצת, אבל יש בעיה- איך לאתר בתוכנה את המקש הבעעיתי הזה? הרי לא מדובר במקש סטנדרטי שמופיע בכל מקלדת.

שנית, נניח שמצאתי את המקש הבעייתי. כיצד אני מנטרל אותו, כדי שלא יפעל בכלל?

אגב, מדובר בתוכנה לניסיון. אם אני לא משלם עבורה, האם כל השינויים שאבצע יבוטלו, לאחר שתקופת הניסיון תחלוף?

פורסם

את המקש הספציפי הזה נקרא : COMPUTER POWER KEY

תעשה לו DISABLE , ואחרי שהעשית , תקיש עליו זה עושה כיבוי ?

[attachment deleted by admin]

פורסם

כנס ללוח הבקרה--->צריכת חשמל

תסתכל למעלה בצד יהי כתוב לך "בחר מה עושים לחצני ההפעלה"

לך ללחצן כיבוי ותגיד לו שלא יעשה כלום...

פורסם

לא.... אל תעשה את זה

ככה אתה מפסיק להכבות את המחשב ... יעני כאשר אתה לוחץ על כפתור ההדלקה , אז המחשב לא יעשה לעצמו כיבוי

זה לא המצב הנוכחי..אתה מדבר על משהו אחר

הוא התכוון על המקדלת ואתה מדבר על כפתור ההדלקה ,שני דברים שונים

פורסם

אני אומר פשוט לתלוש את הכפתור מהמקום.

ממש להוציא אותו.

הכי חכם.

פורסם

בקשר לפותח התארד הרבה תוכנות יש בגוגל .. תבדוק קודם אם זה עובד

אם לא , הרבה תוכנות יש

בקשר לMASTULMASTER אני בטוח שתתווסף לך עוד אזהרה על ספאם , למה להספים ?

פורסם

אני הספמתי? חס וחלילה

אני רציני לגמרי, גם לי היתה פעם בעיה בסגנון ופשוט לשתי את הכפתור מהמקום עם מברג שטוח

פורסם

לתלוש את המקש מהמקום זאת גם שיטה, אומנם מעוד עקומה וברוטלית, אבל גם עובדת. :)

בכל מקרה אני לא מבין למה אהיה צריך מהתחלה לקנות מקלדת עם הכפתורים האלו?

פורסם

גם אני נתקלתי בבעיה הזאת, החתולים שלי כל הזמן הולכים לי על המקלדת, אז אחרי כמה פעמים שהם החליטו שלא מתאים להם שהמחשב יהיה דלוק, הגעתי למסקנה שיותר קל לתלוש את הכפתורים האלו מאשר (לנסות) לחנך את שלושת המייללים.

פורסם
  • מחבר

VaMpiRe MaSteR

אמנם איתרתי את הלחצן, אבל כשניסיתי לעשות כמו שהדרכת, זה לא מצליח. לחיצה עליו עדיין מבצעת כיבוי.

או שפיספסתי משהו בהסבר שלך, או שלא יודע. אולי זה בגלל שאצלי זה ויסטה?

אגב, האם אין אופצייה בווינדוס עצמו ,לשנות תפקוד למקשים במקלדת? הייתי די משוכנע שזה אפשרי, ולכן הפניתי את העניין לפורום WINDOWS ולא לפורום אחר...

multicore

למעשה יש לי מחשב HP שבמקור מגיע עם מקלדת ועכבר אלחוטיים. היות ששמעתי שהאביזרים האלחוטיים האלה פולטים קרינה, החלטתי לוותר על הציוד המקורי, ובמקומם קניתי מקלדת ועכבר רגילים.

תאמין לי שאף פעם לא שמתי לב למקש ה-POWER הזה, עד למקרה שבו נכבה לי המחשב, כפי שתיארתי בהודעת הפתיחה...

פורסם

בולשיט...

תחזיר תסט האלחוטי.

יש דברים מסביב שגורמים לך הרבה יותר קרינה.

פורסם
  • מחבר

תשמע, לפחות 10 שנים השתמשתי במקלדת ועכבר אלחוטיים במחשבים קודמים.

גם טלפון אלחוטי, היה תקוע לי חצי מטר מעל הראש, עד שראיתי כתבה על זה, ואז מיד העפתי אותו מהחדר.

בקיצור, את הנזקים שכבר אולי נעשו, כבר אי אפשר לתקן. מה שרק ניתן לעשות זה להשתדל למנוע/לצמצם נזקים עתידיים.

"הסוד לחיים ארוכים, זה לנסות לא לקצר אותם..."

פורסם

תשמע, לפחות 10 שנים השתמשתי במקלדת ועכבר אלחוטיים במחשבים קודמים.

גם טלפון אלחוטי, היה תקוע לי חצי מטר מעל הראש, עד שראיתי כתבה על זה, ואז מיד העפתי אותו מהחדר.

בקיצור, את הנזקים שכבר אולי נעשו, כבר אי אפשר לתקן. מה שרק ניתן לעשות זה להשתדל למנוע/לצמצם נזקים עתידיים.

"הסוד לחיים ארוכים, זה לנסות לא לקצר אותם..."

כל החיים שלך כאדם מודרני מלאים בקרינה וסרטן

מספיק שאתה פותח את העיניים ואתה מקבל קרינה מאיפשהו.

אל תנסה לברוח, תאמץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים