פורסם 2008 ביולי 617 שנים לפני יומיים זה קרה : כשהתקנתי את כל הDRIVERS שהייתי צריך למחשב הופיע לי אחרי שעשיתי RESTARTומערכת ההפעלה נטענת אז כשיש את המסך השחור הזה שמריץ קווים למטה איפה שיש את הלוגו של ה WINDOWS אז כשהמסך בא להיטען הוא עולה ממש איטי ככה שבצורה כזאת הוא טוען לאט לאט את המסך עצמו בקרטוע גדול יש קובץ שאחרי על BOOT SCREEN שאני יוכל לסדר את הבעיהשבמקום שהוא יטען בקרטוע הוא יטען חלק תודה רבה
פורסם 2008 ביולי 617 שנים תיכנס להתחל , הפעלה , תכתוב MSCONFIG , תלך ללשונית של הSTARTUPותבטל את הכל חוץ מדרייבר של כ.מסך וקול .. ותראה אם משהו משתנה
פורסם 2008 ביולי 717 שנים בהמשך למה ש VaMpiRe MaSteR כתב , ממליץ בנוסף גם לבטל Services שאינם חיוניים לך.
פורסם 2008 ביולי 717 שנים מחבר אוקיי תודה רבה אבל ממה זה יכול לנבוע מה הגורמים לבעיה מהסוג הזהאת האמת אני אחרי שהתקנתי את הWIN התקנתי את כל התוכנות מבלי לעשות RESTART בין התקנה להתקנה.
פורסם 2008 ביולי 717 שנים בגלל זה ... היית צריך לעשות RESTART אבל לא משנה , רוב התוכנות כמו יש מוסיף להם ערך בSTARTUP כמו ICQ כמו מסנג'ר שלגמרי לוקח זמן עד שהמחשב טוען אותםתסיר את רוב התוכנות שיש שם , ותראה אם זה עוזר
פורסם 2008 ביולי 717 שנים מחבר הסרתי את כל התוכנות שרצות מMSCONFIG אבל עדיין ישנה הבעיה מה נראה לך שקורה פה , יכול להיות בגלל שלא עשיתי RESTART אחרי כל פעם שהתקנתי תוכנה אזזה קורה אולי משהו עם REGISTRYתודה
פורסם 2008 ביולי 717 שנים אף פעם לא שמעתי על תוכנה/דרייבר ל AGP בשביל XP (זה רכיב גנרי שנתמך במערכת מהתחלה)...
פורסם 2008 ביולי 717 שנים מחבר כן נכון אבל זה עדכון של ה-AGPבשורה תחתונה אתה ממליץ לי להתקין את XP מהתחלה ?דרך אגב בVISTA של לא קורה לי
פורסם 2008 ביולי 717 שנים לא כתבתי להתקין את המערכת הפעלה מהתחלה אלא לבדוק בהסרה של כל דרייבר בנפרד.אתה יכול לתת קישור לאותו AGP?
פורסם 2008 ביולי 717 שנים מחבר כן הנהhttp://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us אין איזה קובץ שיכול לפתור הבעיה במסך הBOOT שיעלה לא קטוע שיעלה חלק
פורסם 2008 ביולי 717 שנים הלינק שנתת מגיעה לאתר חיפוש הורדות לדרייברים ולא למיקום מסויים.למה שלא תנסה את מה שהצאתי לך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.