עבור לתוכן

מחשב חדש - שאלה על הזכרונות (viesta extreme) לוח אם (x48) מעבד (e8400)

Featured Replies

פורסם

היי כולם!

אני בונה מחשב חדש והייתי מעוניין לשמוע את דעותיכם בנוגע לזכרונות, לוח אם והמעבד שלו...

אז המפרט הוא ככה:

קטגוריות מוצרים מחיר כמות

מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX ¤865 1

קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤105 1

לוח אם Gigabyte GA-X48-DS4 ¤1080 1

מארז Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! ¤415 1

קירור למארז Zalman F3 120MM Case Fan ¤41 3

ספק כוח Corsair 550VX 41A @ 12V ¤459 1

זיכרון A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 ¤481 1

קשיח למחשב שולחני Seagate 500GB Sata II 32MB ¤355 1

כרטיס מסך Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail CF Kit - זמין במלאי! ¤1900 1

כונן אופטי LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black ¤128 1

הרכבה הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות ¤5 1

המהרת מערכת מחשב אני מעוניין בהמהרת המעבד ¤0 1

משלוחים - הזמנות דרך האתר, נא לבחור משלוח בתהליך ההזמנה שליחת מחשב מעל 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח ¤0 1

סה"כ מוצרים: 15 סה"כ: ¤5916

כמו שאתם רואים וכמו שפירטתי למעלה... זה הזכרונות/לוח אם/מעבד שבחרתי...

בנוגע ללוח אם, אני יודע שה-x48 הוא מעט מוגזם וגם x38 היה מתאים לי (פשוט ל-TMS אין לוח x38 ואני קונה מהם) וההבדלי מחיר בינו לבין p45 אצלם באתר זה 150 שקל... ויש לי את ה-150 שקל האלה לשים במקרה הזה... ואני מעדיף לנצל את ה-pci-e 2.0 במערך מלא של 16x. (גם אם זה אולי קצת בזבוז).

אם מישהו ממש ממש לא מסכים איתי... אני אשמח לשמוע דעות אחרות...

בנוגע לזכרונות, המליצו לי עליהם מספר פעמים.. אם מישהו חושב שיש זכרונות טובים יותר בטווח המחירים הזה (בואו נגיד 20-30 שקל, יותר או פחות באתר של TMS) אני אשמח לשמוע...

ועל המעבד שמעתי רק דברים טובים... הכי טוב שיש למשחקים בעתיד הנראה לעין... אם יש למישהו הסתייגויות, גם כאן אני אשמח לשמוע.

תודה רבה!

פורסם

בנוגע ללוח אם, אני יודע שה-x48 הוא מעט מוגזם וגם x38 היה מתאים לי (פשוט ל-TMS אין לוח x38 ואני קונה מהם) וההבדלי מחיר בינו לבין p45 אצלם באתר זה 150 שקל... ויש לי את ה-150 שקל האלה לשים במקרה הזה... ואני מעדיף לנצל את ה-pci-e 2.0 במערך מלא של 16x. (גם אם זה אולי קצת בזבוז).

אם מישהו ממש ממש לא מסכים איתי... אני אשמח לשמוע דעות אחרות...

יש לוחות X38 ב-TMS אבל, אין טעם לקנות אותם כי המחירים מתחילים מ-1150 בערך. הלוח מצויין.

בנוגע לזכרונות, המליצו לי עליהם מספר פעמים.. אם מישהו חושב שיש זכרונות טובים יותר בטווח המחירים הזה (בואו נגיד 20-30 שקל, יותר או פחות באתר של TMS) אני אשמח לשמוע...

זיכרונות מצויינים, אתה לא מתכנן OC, נכון?

ועל המעבד שמעתי רק דברים טובים... הכי טוב שיש למשחקים בעתיד הנראה לעין... אם יש למישהו הסתייגויות, גם כאן אני אשמח לשמוע.

תלוי. E8400 הוא המעבד הכי טוב כרגע למשחקים והוא בעל 2 ליבות. במידה ומתישהו(בעתיד הקרוב או הרחוק) יעברו תוכנות ומשחקים לתמיכה של 4 ליבות כאן תיהיה בעיה. ת'כלס, תהנה כל עוד אתה יכול לדעתי :) E8400 בחירה מצויינת.

תודה רבה!

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה!

אני לא מתכנן OC, חוץ ממה שהחנות הולכת לעשות... וגם אם לא היו עושים אז לא הייתי עושה (זה סתם צ'ופר נחמד מצדם).

בנוגע לשבב... זה הכיוון הכללי של הביקורות ששמעתי.. אבל בהתחשב בכל הרכיבים שלי, לא תהיה לי בעיה לשדרג עוד נגיד שנה וחצי את השבב לארבע ליבות חזק מבלי ליצור צוואר בקבוק נכון?

פורסם

אישית אני לא יודע מה יהיה עוד שנה וחצי ובייחוד בגזרת המעבדים. כרגע אני לא רואה שום מצב לצוואר בקבוק(רק הנהלם בגלל הסוקט החדש). אם תבחר Q9450 בעוד שנה וחצי לא יהיה צוואר בקבוק.

נ.ב.

שמתי לב לCF שעשית, מציע לך לעלות את הספק ל-650 מאותה החברה.

פורסם
  • מחבר

אישית אני לא יודע מה יהיה עוד שנה וחצי ובייחוד בגזרת המעבדים. כרגע אני לא רואה שום מצב לצוואר בקבוק(רק הנהלם בגלל הסוקט החדש). אם תבחר Q9450 בעוד שנה וחצי לא יהיה צוואר בקבוק.

נ.ב.

שמתי לב לCF שעשית, מציע לך לעלות את הספק ל-650 מאותה החברה.

אמממ בטוח? כי כמעט כל מי ששאלתי אמר לי שקורסייר 550 יחזיק לי את המערכת בלי בעיה (גם עם OC)...

כדאי לי לחשוש?

פורסם

אמממ בטוח? כי כמעט כל מי ששאלתי אמר לי שקורסייר 550 יחזיק לי את המערכת בלי בעיה (גם עם OC)...

כדאי לי לחשוש?

בטוח ב-100% אני לא. תברר, לא רוצה להפחיד אותך סתם.

פורסם
  • מחבר

בטוח ב-100% אני לא. תברר, לא רוצה להפחיד אותך סתם.

עידו מפורום ספקים ומארזים בנה לי את המפרט (או לפחות נתן לי את הרעיון הכללי) וכמה פעמים ששאלתי בפורום שם אמרו לי שה-550 יחזיק... אז לא נראה לי שתהיה עם זה בעיה...

תודה בכל מקרה על התגובה!!

עוד הצעות/תגובות למפרט ייתקבלו בברכה!

פורסם

הספק יחזיק, אבל הוא מאוד גבולי. אם אתה לא תעשה OC ולא תשים כמות מטורפת של כוננים קשיחים או מאווררים אתה תהיה בסדר :xyxthumbs:

פורסם

יחזיק, אל דאגה.

ותתחדש :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הספק יחזיק, אבל הוא מאוד גבולי. אם אתה לא תעשה OC ולא תשים כמות מטורפת של כוננים קשיחים או מאווררים אתה תהיה בסדר :xyxthumbs:

אממ אני לא מתכנן שום OC, ויש רק כונן קשיח אחד... אבל מאווררים... יש 5 סה"כ, כולם 120 MM.

נראה לך זה בעיה?

פורסם

שום בעיה.. אתה יכול להוסיף אפילו עוד מאוורר :xyxthumbs:

תתחדש..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים