עבור לתוכן

פורטים חסומים ב012

Featured Replies

פורסם

משום מה דווקא בתוכנת BITCOMET הפורט שלי תמיד חסום (במקרה הטוב) או UNKNOWN (במקרה הרע), EMULE

ותוכנות אחרות מקבלות HIGH ID ורק ITCOMET עושה בעיות. הבעיה אינה בפיירוול. אני משתמש במתאם של 012 לחלוקת

קו ואינטרנט על אותו חיבור. יש למישהו מושג מה הבעיה. אגב, בניגוד לתלונות ששמעתי עד עכשיו על 012, רוב הטורנטים שניסיתי

(ולאו דווקא חדשים או מלאי SEEDERS) רצו לי תוך דקה על 190KB (מקסימום רוחב פס) ונשארו כך עד הסוף. יש מספר טורנטים

שלא מוכנים אפילו להתחבר (ובמחשבים אחרים על רשת אחרת הם כן עובדים), לדעתי בגלל שהפורט האזנה שלי חסום.

פורסם

זה קורה בשני המחשבים שמתחלקים באינטרנט ?

פורסם
  • מחבר

רק מחשב אחד מחובר לאינטרנט.

פורסם

אתה צריך לפתוח אותו...

אני לא יודע מה לגבי הביטקומט אבל באתר הזה מוסבר איך לפתוח פורטים ביוטורנט-http://www.portforward.com/english/applications/port_forwarding/Utor/Utorindex.htm

תבחר את הדגם של הראוטר שלך ותעקוב אחרי ההסבר.

פורסם
  • מחבר

אין פיירוולים בכלל, לא תוכנתי ולא בראוטר. כ"כ באימיול (שבד"כ עושה יותר בעיות) יש HIGH ID ללא בעיה.

פורסם

^^^

תנסה להיתחבר לאינטרנט דרך שרת Vpn של 015

במאפיינים של החייגן ב-Host Name תירשום lns.inter.net.il

הם אותה חברה ואני מיתחבר פעם לזו ופעם לזו.

ב-012 אני מקבל פחות מקורות וב-015 מקורות מלאים.

תיבדוק את העיניין.

אני ללא ראוטר וגם לצורך העיניין גם ביטלתי את חומת האש, פשוט ככה 012 חוסמת\מגבילה פורטים, וזה לא רק אצלי זה גם אצל אחי.

פורסם
  • מחבר

אין לי חייגן, המתאם הזה הופך את החיבור ממש כמו לכבלים - פשוט מחברים כבל רשת ויש חיבור.

פורסם
  • מחבר

הקפצה על השאלה הקודמת ובעיה חדשה - חלק מהטורנטים מגיעים לי ל99.8% ונשארים שם (למרות שבמחשב אחר הם יורדים

עד הסוף) ואני כמעט לא מצליח להתחבר לPEERים. מישהו מכיר את כל הבעיות שתיארתי? חבל כי בהתחלה כל טורנט שהייתי שם

היה מתחבר מהר מאוד ורץ על רוחב פס מקסימלי.

פורסם

הקפצה על השאלה הקודמת ובעיה חדשה - חלק מהטורנטים מגיעים לי ל99.8% ונשארים שם (למרות שבמחשב אחר הם יורדים

עד הסוף) ואני כמעט לא מצליח להתחבר לPEERים. מישהו מכיר את כל הבעיות שתיארתי? חבל כי בהתחלה כל טורנט שהייתי שם

היה מתחבר מהר מאוד ורץ על רוחב פס מקסימלי.

אני מכיר את התופעה הזאת היטב.

012 מפעילים מערכת P2PCACHE לטורנטים שמטרתה לחסוך פס רוחב ל012 וגם מאיץ לך את מהירות ההורדה של אותם טורנטים שכבר ב CACHE שלהם.

אבל יש BUG עם המערכת הזאת שגורמת להורדות לקפוץ מ99% ל97% שוב ושוב.

בחלק מהתוכנות יש אופציה שאפשר להפעיל/לבטל שתפתור לך את הבעיה.

ב UTORRENT אם אני לא טועה אין את האופציה הזאת.

ב BITCOMET היא נקראת ALLOW P2PCACHE או משהו, פשוט לבטל והבעיה נעלמת.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, פתרת לי הרבה בעיות. עכשיו אני מבין איך הטורנטים רצו מהר כ"כ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים