פורסם 2008 ביולי 617 שנים הסט הנ"ל הואMICROSOFT WIRELESS ENTERTAINMENT DESKTOP 7000ושני בקרי XBOX 360 (במקום הראמבלפאד2 - טוב שיש אנשים שמבינים עניין בפורום שיעזרו לכוון אותך)האם ייתכנו התנגשויות ? או שמא כל אח"ד בוודאות עובד על תדר שונה....חשבתי להתקשר למייקרוסופט אבל אין לי כוח לחכות בטלפון עד מחר.
פורסם 2008 ביולי 617 שנים אם אתה קונה מאותה חנות תבקש מפורשות שיבדקו את התדרים, לא אמורה להיות בעיהיש לך לינקים שנראה על מה מדובר?
פורסם 2008 ביולי 617 שנים מחבר IQPCאין להם את השלט מייקרוסופט אבל יש של לוגיטק כמו 360והסרט MICROSOFT WIRELESS ENTERTAINMENT DESKTOP 7000http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=081תודה !
פורסם 2008 ביולי 617 שנים קודם כל אפילו שזה מיקרוזבל הסט סקסי ברמות עכשיו לעיניין התדר זה משהו שתצטרך לברר עם החנות עצמה באתר של מיקרוזבל לא צויין מס תדרים אפשריוהכי חשוב תבקש אישור בכתב! שלא יהיו אי הבנות
פורסם 2008 ביולי 617 שנים בלי שום קשר, רצוי שתדעו-בלוטות' עובד בקידודים שונים עדל 256 ערוצים.דונגל בלוטות' 2.0 מסוגל לתמוך ב 7 מכשירים שונים במקביל (לפעולה ביחד!)ככה שגם אם תחליט שאתה רוצה עוד 2 שלטים בנוסף לאלו שקנית, אין שום התנגשויות, בכלל.
פורסם 2008 ביולי 717 שנים אגב, אתה יכול לחבר רק אחד מהדונגלים של השלט למחשב ושניהם יפעלואגב- למה אתה קונה 2? אתה מכיר משחק כלשהו שאפשר לשחק שני שחקנים על שלט?
פורסם 2008 ביולי 717 שנים מחבר תאורטית הסיבה לשני השלטים זה מסך מפוצל ו/או 2 מסכים במשחקי מרוצים למיניהם....והמון תודה לכולכם חבר'ה !
פורסם 2008 ביולי 717 שנים אתה מכיר משחקים שמאפשרים זאת?בכלל, כל משחק למחשב(לא רק מרוצים) שאפשר לשחק בו אחד עם השני?ואם GRID תומך?
פורסם 2008 ביולי 717 שנים אתה מכיר משחקים שמאפשרים זאת?בכלל, כל משחק למחשב(לא רק מרוצים) שאפשר לשחק בו אחד עם השני?ואם GRID תומך?אני לא מצאתי אפשרות ב GRID לשחק 2 שחקנים. מה זה התבאסתי...
פורסם 2008 ביולי 717 שנים מחבר עד לגריד יש לי הרבה מה לעבור המשחק האחרון שרץ אצלי בבית ברזולוציה שעוד אפשר לקרוא לה HIGH זה NFS: Underground2 חברה שלי מכורה לMOST WANTED ויש עוד לעבור את הקניונים של קרבון ואת פרוסטריט (שעלו כולם במקסימום מדיום 800X600 או LOW 1024X768) אני אישית התאהבתי בWORLD RACING 2 במיוחד בגלל הטוראגים והמרצדסים העתיקות, אז גם הוא צריך בחינה בHIGH ועד שאני אגיע לגריד... כבר יצא משהו יותר מעניין שיתמוך בשני שחקנים הרי לא עולים על פרארי עם שלט נהג חדש, קודם משתפשפים (וגם משפשפים) איזה ג'אסטי/אונו ישנה
פורסם 2008 ביולי 717 שנים התכוונתי אם אתה מכיר משחקים שאפשר לשחק עם שני שלטים ביחד או אחד עם קלדת ועכבר ואחד עם שלט.לא רק גריד.כל משחק שעובד עם SPLITSCREEN יהיה מצויין
פורסם 2008 ביולי 717 שנים מחבר אני מקווה שעד יום חמישי/שישי אני אפרסם רשימה של משחקים שתומכים ב2 שחקניםד"א, כבר ראיתי תמונות של 4870 בודד ו2 מוניטורים שונים ו2 תמונות שונות, האם נראה לכם שאפשר לחבר אותו ל2 מסכים ושלכל שחקן יהיה מסך ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.