פורסם 2008 ביולי 617 שנים שלום.המחשב שלי זז לאט משהו פחד1.כשאני מזיז חלונות אז זה זז בקירטוע כזה2.לוקח הרבה זמן לתוכניות לעלותועשיתי סריקה של אנטי וירוס ומחקתי קבצי temp ועוגיות וקבצי PREFETCH ועדיין המחשב זז לאט מה לעשות?תודה רבה.
פורסם 2008 ביולי 617 שנים מותקן דריוור לכרטיס מסך?מה מפרט המחשב?בצע איחוי, בצע סריקות וירוסים ורוגלות.ודא שכל התקני הIDE מכוונים לעבוד במצב DMA.
פורסם 2008 ביולי 617 שנים מחבר מותקן דריוור לכרטיס מסך?מה מפרט המחשב?בצע איחוי, בצע סריקות וירוסים ורוגלות.ודא שכל התקני הIDE מכוונים לעבוד במצב DMA.אני לא יכול להגיד לך כי הבעיה במחשב של אבא שלי והוא לא פהמה שאני זוכר זה שיש לו 512 ראםאבל בדקתי את כל מה שאמרת והכל תקין אבל בdma זה 2 ואיך אני בודק אם מותקן כרטיס מסך?
פורסם 2008 ביולי 617 שנים יש לעשות את הדברים הבאים : 1) להיכנס למנהל התקנים .. איך ? ככה : לחיצה ימינית על המחשב שלי , ניהול , בצד שמאל יש מנהל התקנים . תמונה : תראה שם אם יש איזה סימן על התקן כרטיס המסך ? האם אתה התקנת את הדרייבר בכלל ? 2) יש לעשות CHKDSK /F /R איך עושים ? ככה : להיכנס להתחל , הפעלה , תכתוב CMD , תכתוב CHKDSK /F /R , תן Y (קיצור YES) ותעשה ריסטרט תמונה : הוא יבדוק לך אחרי הריסטרט את ההארד דיסק 3) יש לעשות ניקוי פיזי 4) יש לעשות ניקוי דיסק בתוכנות למשל כמו CCLENAER או TUNEUP UTILITIES 5) לסרוק וירוסים - עשית כבר , סבבה ! 6) תבדוק אם ההארד דיסק שלך עובד ב DMA...
פורסם 2008 ביולי 617 שנים מחבר 6) תבדוק אם ההארד דיסק שלך עובד ב DMA...כן הוא עובד בdmaועשיתי את מה שאמרתה והוא עדיין זז לאט
פורסם 2008 ביולי 617 שנים בדוק מה דגם הכרטיס בעזרת PC WIZARD \ אוורסט.אם הכרטיס מובנה, כתוב פה את דגם לוח האם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.