פורסם 2002 בפברואר 623 שנים שלום לכולם, אני הולך לקנות לוח אם חדש , עכשיו איזה לוח אם יותר יציב, טוב, לא עושה בעיות? מה אתם אומרים? אני ישמח לשמוע המלצות מאנשים שיש להם את הלוחות האלה! תודה, IIIways
פורסם 2002 בפברואר 623 שנים האסוס לקח את האביט במהירות אבל האיבט גם יציב וגם oc מעולה אאז הצבעתי בשבילובכל מקרה תיקח אחד מאלה ולא תתאכזב
פורסם 2002 בפברואר 623 שנים הABIT ללא ספק, טוב יותר.אבל גם יקר יותר, מצוין לאוברקולוקינג ואחלה ביוס.תשקול אם אתה חייב לוח כל כך יקר.המלצתי (כדי לחסוך כסף) EPOX.
פורסם 2002 בפברואר 623 שנים מחבר הכסף פה הוא לא הבעיה, אני רוצה לקנות את הכי טוב שיש בשוק.אני ישמש אותו עם Athlon XP 1800/1900.תודה על התגובות,IIIways.
פורסם 2002 בפברואר 623 שנים אתה יכול ללכת גם על לוחות מחו"ל אם יש לך אפשרות..........כי בחו"חל יש עוד לוחות טובים שאין בארץ
פורסם 2002 בפברואר 623 שנים אתה יכול ללכת גם על לוחות מחו"ל אם יש לך אפשרות..........כי בחו"חל יש עוד לוחות טובים שאין בארץברור לך שהאביט הוא הלוח הכי טוב שקים בעולם, נכון?ולOMER8 יש את הלו הנ"ל, הוא מרוצה, דבר איתו.
פורסם 2002 בפברואר 723 שנים I agree with com, the ABIT is one of the best if not the best, why going abroad when u can get it here, in IL? I say go with the ABIT i wanted it but it wasn't avalible when i bought my comp (got the gigabyte 7vtxe) which is nice as well but not as good as the ABIT one...
פורסם 2002 בפברואר 923 שנים מחבר טוב, כמעט סגור 100% שאני יקנה את הלוח של ABit, כנראה עוד שבוע או משהו כזה.עכשיו אני מחכה למעבד והזיכרונות.תודה לכולם,IIIways
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.