עבור לתוכן

הטעיית הצרכנים במחסני חשמל

Featured Replies

פורסם

משהו שמציק לי כבר כמה ימים והחלטתי לפתוח על זה דיון. כשחיפשתי טלוויזיה נכנסתי להרבה חנויות לראות בעין את הדגמים השונים ואחת החנויות שנכנסתי אליהן היתה מחסני חשמל. איש המכירות שנגש אלי ניסה עלי טכניקה שיווקית שאולי חוקית (ואולי היא הטעיה לא חוקית - אני לא מבין בנושא מספיק כדי לחוות דעה) אבל מסריחה מאוד ורציתי להזהיר אנשים אחרים מפניה.

השוויתי תמונות בין מסכים שונים וברוב המסכים ראו לא משהו בכלל, אז המוכר התחיל לספר (ולהראות) לי שכל המסכים שם מחוברים לממיר אחד דרך מפצל מה שיוצר ניחות באות ואכשאני אקח את המסך הביתה (אחרי ששילמתי מן הסתם) אני אקבל שיפור באיכות התמונה של 40%. הוא עטף את זה במילים יותר יפות ומשכנעות כמובן. הקטע הוא ששמתי לב שגם שני מוכרים אחרים השתמשו באותם הטיעונים על לקוחות אחרים בזמנים שונים (נכנסתי יותר מפעם אחת) ואותו דבר גם לגבי מסכי מחשב (שם הוסיפו את הטיעון של כבלים - תחליף לDVI תקבל עוד 30% שיפור).

זה נראה לי כאילו המוכרים שם קיבלו הנחיות איזו טיעונים (שקרים) למכור לצרכנים בכדי למכור עוד.

אני מניח שרוב הקונים (בפרט אלה שיהיו פה בפורום) ידעו מספיק טוב לא ליפול לשטויות כאלה, אבל בכל זאת אני חושב שראוי לפרסם את שיטות המכירה הבזויות של הרשת הזאת ולהזהיר קונים פוטנציאלים אחרים.

הערה למודרייטורים - לא הייתי בטוח באיזה פורום לשים את ההודעה הזאת, אם יש פורום יותר מתאים נא להעביר

פורסם

זה נכון שיש פגיעה באיכות ושהמסכים גם לא מכוונים למצב האופטימלי

אבל עדיין 30-40 אחוז? בלבלן זה לא מילה... היית צריך להגיד לו "אז תשקיעו בממירים יותר טובים בשביל שלקוחות יקנו!" והולך..

שמעתי כבר בכמה חנויות את הדבר הזה ולא רק במחסני חשמל..

שילמדו ממקומות שמכבדים את עצמם! הייתי באופיס דיפו הם חיברו את הטלויזיות כמו שצריך ואפילו הראו תכנים בHD על חלקן! זה היה תענוג פשוט..

פורסם

אין ספק שהם מחברים את זה בצורה גרועה מאוד ברשתות

יש הבדל עצום בין איך שראיתי את הטלוויזיה שלי בתצוגה לאיך שאני רואה בבית

בכל מקרה אל תסתמך על המלצות של מוכרים ברשתות הם לרוב בעד למכור את מה שמכניס להם הכי הרבה כסף ויגידו הכול כדי למכור לך

רק בbigbox פגשתי מוכר שמבין עניין (בטלוויזיות)

פורסם

יש דבר כזה "צרכנות נבונה", וצרכנות נבונה זה לעשות סקר שוק בבית (בין השאר, התיעצות באינטרנט), וללכת לחנות כשאתה די סגור על עצמך.

פורסם

לא היתי סומך יותר מדי על מוכרים וכו',

אך, רק שתדע באופן כללי,

שיש לטענה זו בסיס.

ואם הם מספיק טיפשים כדי לחבר את כל הטלווזיות באותו ממיר

ביציאת VGA, ועוד לשירוגים בארץ.

פשוט שמים - וארץ.

לעיתים קרובות (מדי), החנות חוסכת,

ויורה לעצמה ברגלים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים