עבור לתוכן

רוצה לעשות אינטרנט אלחוטי בחדר שלי אבל ההתקנה מאוד יקרה

Featured Replies

פורסם

אני נמצא בבית פרטי והתשתית של האינטרנט נמצאת כמו שהבנתי מאבא שלי שתי קומות מתחתי ליד דלת הכניסה.

הבנתי שאני צריך להביא לפה ראוטר אלחוטי ולהעביר כבל אינטרנט? דרך הפלסטיק השחור שמעבירים דרכו כבלים מהחדר שלי לתשתית ולחבר אליה, כמובן שאת הצד השני לחבר פה לראוטר אלחוטי.

אני צודק או טועה? יכול להיות שצריך לחבר בנוסף לתשתית עוד משהו?

המחשב, הPS3 והPSP יהיו מחוברים לאינטרנט האלחוטי.

נתנו לי הצעת מחיר והראוטר ועוד משהו שכנראה צריך לחבר לתשתית עולה טיפה יותר מההתקנה שהעלות שלה לבד זה 423 ש"ח.

זה מסובך להתקין ולהגדיר לבד?

פורסם
  • מחבר

אם אני אביא איזה מוצרים מציעים למכור לי אז כן תעזרו לי?

פורסם

איך אתה מחובר עכשיו? מגיע אליך כבל מהמודם למחשב?

אם כן (ואני משער שכן.. כי זאת האופציה היחידה) פשוט צריך לחבר את הכבל שמתחבר למחשב קודם לראוטר, ואז למחשב

פורסם
  • מחבר

זה הלינק לנושא הקודם שלי :

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=328254.0

החכמתי מאז ואני יודע היום, בגלל שיש לי תקושרת HPNA2 אי אפשר לעשות תרעיון הזה לחבר תכבל רשת לראוטר ישירות.

אם אני מבין את עצמי נכון אז כמה יהיה מסובך - צריך להעביר כבל רשת בתעלת תקשורת השחורה, לחבר לתשתית מצד אחד ומצד שני לחבר לראוטר שיהיה אצלי בחדר נכון או לא?

אחרי זה צריך לחבר כרטיס רשת חיצוני למחשב שלי ולהגדיר את הכל.

אני צודק או לא? אם כן כמה זה יהיה מסובך והאם זה שווה 400 שקל של להביא בנאדם?

פורסם
  • מחבר

עזרה?

פורסם

dmdm007, הסיבה שלא עוזרים לך כנראה נעוצה בכך שההודעות שלך ממש לא מובנות. תנסה לרשום בדיוק מה יש לך ומה אתה רוצה שיהיה בצורה ברורה ומסודרת.

חבל שבחרת לפתוח דיון נוסף ולא להמשיך את הדיון הקודם... שם כנראה עוד הבינו אותך.

אם תתן לנו בדיוק את הפרטים של מה שהציעו לך אולי נוכל לעזור. איזה נתב? איך לחבר? איפה?

פורסם
  • מחבר

התשתית של הADSL נמצא בקומה הראשונה ליד הדלת כניסה, הציעו לי לחבר לשם מגשר כולל כבל בעלות של 320 ולהביא לי ראוטר של EDIMAX בעלות של 216 שקל נדמה לי.

הראוטר יהיה אצלי פה ליד המחשב ויעבור כבל ממנו עד לתשתית דרך התעלת תקשורת שיתחבר לנתב שיהיה מחובר לתשתית ADSL.

השאלות שלי הם כאלה :

יהיה מסובך לעשות את זה לבד?

הדבר מצדיק תשלום של 423 ש"ח התקנה?

אם אתם רוצים תהצעת מחיר אין לי בעיה להביא אותה לפה.

אשמח עכשיו לעזרה ומקווה שהפעם זה מובן.

פורסם

אין לך שקעי טלפון בקומה העליונה שאתה צריך להוריד כבל עד למודם למטה?

ולמה שני נתבים?

פורסם
  • מחבר

עכשיו אין לי אינטרנט אלחוטי, יש לי תקשורת HPNA2.

אני רוצה לעשות תקשורת אלחוטית רק אצלי בלי שום קשר למה שיש היום בבית ובלי לשלם סכום נוסף לספקית האינטרנט שלי.

יש פה ליד המחשב תשקע טלפון שבעצם משמש אותי לאינטרנט לתקשורת של HPNA2 ואני מתכוון להעביר דרך הכבל תקשורת שלו תכבל רשת.

פורסם

אני לא יודע כמה נהוג לקחת על עבודה כזאת, אבל אם נניח ש200 ש"ח זה בשביל העבודה אז 120 ש"ח לחומרים - זה יוצא בערך 20-30 מטר כבל ועוד 2-3 שקעים ו2-4 ראשים. כשמדובר בכבל CAT6 STP (מסוכך). אם זה המצב, אז המחיר מתאים.

אם צד אחד של הכבל הזה מחובר לנתב הראשי שנותן את החיבור לאינטרנט ואתה רוצה שבצד השני (למעלה) תהיה רשת אלחוטית, אתה צריך מכשיר שנקרא מגשר שרת. רוב נקודות הגישה העצמאיות שאפשר לקנות תומכות במצב הזה. נתבים אלחוטים, לעומת זאת, לא תמיד יודעים לעבוד ככה כאשר מסיבים אותם לעבודה כנוקודת גישה בלבד, לכן לקנות נתב אדימקס נוסף לא בטוח שיעזור לך.

פורסם
  • מחבר

מגשר ב320, ראוטר ב216 או 208, התקנה 423.

מומלץ או לא?

זה הראוטר :

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=369809

מפחד שאני אקנה יהיה מתקין, ואז יהיו בעיות עם הPS3 =/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים