פורסם 2008 ביולי 517 שנים שלום יש לי 2 משחשבים שמחוברים בצורה זו: מחשב ראשון מחובר ע"י כרטיס רשת לאינטרנט והמחשב השני והראשון מחוברים ע"י כרטיסי רשת. הכל עבד תקין עד שפתאום השתבש, גם האינטרנט. היום אני לא מצליח לתקשר בין המחשבים למרות שאני כן רואה בשני המחשבים את האיקון של כרטיסי הרשת. המחשבים לא מזהים אחד את השני בחלון - הצג מחשבים בקבוצת העבודה. ברור שאין אינטרנט במחשב השני. על האיקון של כרטיסי הרשת אין איקס או סימן קריאה. תודה מראש לכל מי שיעזור. ... אנא עזרו לי המחשב השני של הילדים .... אתם יודעים איך זה בלי אינטרנט. ת ו ד ה
פורסם 2008 ביולי 517 שנים מחבר ... OKאז החלפתי כרטיס רשת במחשב השני - וזה עזר.רק דבר קטן שלא פועל ... אינטרנטאני רואה במחשב השני את השיתוף של האינטרנט אבל לא יכול לגלושהאם יש איזה הגדרה שצריך לשנות במחשב השני?
פורסם 2008 ביולי 517 שנים עדיין לא סיפקת פרטים כדי שנוכל לעזור לך..אתה בעצם מחובר בICS (שיתוף חייגן)?
פורסם 2008 ביולי 617 שנים מחבר אני מחובר לאינטרנט ע"י חיגן דרך HOTשני המחשבים מחוברים דרך כרטיסי רשת.רק שאני לא מצליח להפעיל אינטרנט במחשב השנילמרות שאני רואה שהאינטרנט כן משותף (בחלון של Network Connections) במחשב של הילדים.לדעתי רק איזה הגדרה במחשב של הילדים.
פורסם 2008 ביולי 617 שנים יש סטיקי לשיתוף החיבור (ICS), תבדוק קודם כל שהדברים מוגדרים אותו דבר.אם לא עובד תנסה להריץ את אשף הקמת הרשת בייתית (נמצא בחיבורי רשת) בשני המחשבים.אם עדיין לא עובד תנסה לבטל את חומות האש ולראות מה קורה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.