פורסם 2008 ביולי 517 שנים מחבר לא שיחקתי. שיחקתי במעט מאוד משחקים בPS2, זה אחד הסיבות בשביל הת'רד הזה. עד עכשיו ממש לא נהנתי מהPS2 בגלל הטלוויזיה ה@#$% שלי, אבל עכשיו קניתי טלוויזיה HD ופתאום הדברים נראים טוב אז אני רוצה למצות קצת את הPS2 לפני שאני אשדרג לPS3 ומחפש מה לשחק.
פורסם 2008 ביולי 517 שנים אוקמי\GOW1-2\3 \סדרות משחקי הפלטפורמה של סוני -לא זוכר את כל השמות רוגו גלקסי
פורסם 2008 ביולי 517 שנים אני התחלתי לשחק רק שלשום אבל אני חייב לציין לטובה את PES2008 וגם את BLACK שני משחקים מצוינים
פורסם 2008 ביולי 517 שנים טוב , לאו דווקא בסדר כלשהו:BURNOUT REVENGERATCHET & CLANKGRAND TURISIMO 4FINAL FANTASY X / XIITOKYO EXTREME RACER ZERO (מאוד עניין של טעם המשחק הזה - אני אישית העברתי איתו עשרות שעות)ליביו
פורסם 2008 ביולי 617 שנים עד כמה שזכור לי לPS2 יש תמיכה לאחור לPS1אז תקנה או "תקנה" איך שאתה מסודר את סדרת MGSMGS 1 לPS1MGS2 לPS2MGS3 לPS2ושתשיג PS3 אז MGS4
פורסם 2008 ביולי 617 שנים מחבר עד כמה שזכור לי לPS2 יש תמיכה לאחור לPS1אז תקנה או "תקנה" איך שאתה מסודר את סדרת MGSMGS 1 לPS1MGS2 לPS2MGS3 לPS2ושתשיג PS3 אז MGS4אני כרגע מתכנן "לקנות" את MGS 2 ו3 ואת ההרחבה של 3 כדי לשחק ב4 כשאני אשדרג. אבל לא נראה לי שאני ארד ל1.שמתי לב שהירידה באיכות הגרפיקה מהאיכות אליה התרגלתי ממש פוגמת בהנאה שלי, מה שדיי הפתיע אותי כי לי תמיד היה חשוב המשחקיות הרבה יותר מהגרפיקה (לא שינה לי לשחק משחק בהגדרות נמוכות הרבה פעמים, כשהציוד שלי היה מיושן), אבל מסתבר שזה כן משפיע.אני עכשיו משחק בSHADOW OF THE COLOSSUS ודי התאכזבתי מהגרפיקה - כלומר, זה לא שהיא רעה אבל שמעתי כלכך הרבה על הגרפיקה שציפיתי למשהו סטייל קרייסיס והאמת טפחה על פני בקלילות של פטיש 5 קילו. אז אני עדיין אשחק במשחקים הטובים ביותר של הPS2 אבל אני כנראה כן אבצע איזשהי סלקציה על בסיס הגרפיקה.
פורסם 2008 ביולי 617 שנים Ratchet & Clank TrilogyJak TrilogySly Cooper 1 + 2IcoShadow of The ColossusMetal Gear Solid 3 SubsistenceGod of War 1 + 2Rayman RevolutionKya: Dark LineageDevil May Cry 1 + 3Maximo vs. Army of ZinLegend of KayApe Escape 2 + 3Ace Combat 4 + 5Grim GrimoireVictorious BoxersTwisted Metal BlackKlonoa 2Tekken 4, 5Katamari Damacy We Love Katamariועוד רבים וטובים.לשמחתי יש הרבה יותר מ- 5 משחקי חובה לקונסולה הנהדרת הזו!* לא ציינתי משחקי RPG על כל סוגיהם (כי אני לא אוהב)* לא ציינתי משחקים ללא עלילה ו\או סיפור (גם כי אני לא אוהב)* לא כולם פה אקסלוסיביים, אבל ציינתי רק את משחקי המולטי-פלטפורמה שגרסת ה- PS2 נחשבת לטובה ביותר (לפחות לפי דעתי וניסיוני)
פורסם 2008 ביולי 717 שנים אני כרגע מתכנן "לקנות" את MGS 2 ו3 ואת ההרחבה של 3 כדי לשחק ב4 כשאני אשדרג. אבל לא נראה לי שאני ארד ל1.שמתי לב שהירידה באיכות הגרפיקה מהאיכות אליה התרגלתי ממש פוגמת בהנאה שלי, מה שדיי הפתיע אותי כי לי תמיד היה חשוב המשחקיות הרבה יותר מהגרפיקה (לא שינה לי לשחק משחק בהגדרות נמוכות הרבה פעמים, כשהציוד שלי היה מיושן), אבל מסתבר שזה כן משפיע.אני עכשיו משחק בSHADOW OF THE COLOSSUS ודי התאכזבתי מהגרפיקה - כלומר, זה לא שהיא רעה אבל שמעתי כלכך הרבה על הגרפיקה שציפיתי למשהו סטייל קרייסיס והאמת טפחה על פני בקלילות של פטיש 5 קילו. אז אני עדיין אשחק במשחקים הטובים ביותר של הPS2 אבל אני כנראה כן אבצע איזשהי סלקציה על בסיס הגרפיקה..הסדרה הזאת, MGS, בנויה ברובה על עלילה (יש משחקיות מעולה שלא תחשוב לרגע אחרת) אבל אתה פשוט לא יכול לשחק ב2 ו3 וחבילת ההרחבה מבלי לשחק ב1.אתה חייב לשחק ב1 הגרפיקה אומנם לא משהו משהו אבל המשחקיות והעלילה מחפים על זה, תאמין לי, אני אחד שגם אוהב שבמשחקים שאני משחק בהם תהיה גרפיקה טובה מאוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.