פורסם 2008 ביולי 517 שנים אני לוחץ Stand By וזה עושה לי Reset, זה מביא אותי לדף הכחול שאומר "מתכוננן למצב המתנה" ואז עושה ריסטרט WTF ולא תמיד, לפעמים.
פורסם 2008 ביולי 517 שנים בעיות ב-standby\hibernate יכולות להיות גם מצד הלוח-אם ולא רק מצד מערכת ההפעלה.תבדוק ב-EVENT VIEWER אם יש אזכור לריסט כתוצאה מכשל.תבדוק אם נוצרים קבצי MINIDUMPS.חוץ מזה שאתה יכול לבטל את ה"ריסט אוטומטי במצב של כשל" ואז יוצג לך מסך כחול אם זאת באמת הבעיה.
פורסם 2008 ביולי 517 שנים כפתור ימני על my computer תבחר ב manage ומשם ל- event viewerשם אתה יכול לראות רישומים של המערכת הפעלה.כפתור ימני על my computer, תבחר properties לשונית advanced, תלחץ על settings שבמשבצת startup and recoveryשם תוריד את הסימון מהשורה automatically restart ועכשיו במצב של כשל תוכנתי תראה מסך כחול (BSOD) במקום לקבל ריסט אוטומטי.
פורסם 2008 ביולי 517 שנים מחבר תודה יש לי גם את זה... חיפשתי את זה בביוס ולא מצאתי יש לי לוח EX38 של Gigabyte בן שלושה ימים...
פורסם 2008 ביולי 517 שנים ממה שנראה לי זה כשל חומרתי ... תבדוק את קבצי הDUMP אם יש בתיקייה %SYSTEMROOT%\MINIDUMPותעלה אותם ..לי נראה בעיה בספק כוח , איזה ספק יש לך ?
פורסם 2008 ביולי 517 שנים בקשר לסטנד-ביי, התקנת את כל הדרייברים ללוח-אם\לצ'יפסט?בקשר להודעה, לא הכרחי, אם אתה רוצה אתה יכול להפעיל את זה בביוס (יש לך בחוברת הסבר יותר מפורט על איפה האופציה נמצאת בדיוק).
פורסם 2008 ביולי 517 שנים מחבר יש לי ספק כח TT ToughPower 600Wהנה הורדה למה שיש לי בתקייה שציינתhttp://rapidshare.com/files/127368002/MimiDump.rar.html
פורסם 2008 ביולי 617 שנים אתה צריך לנתח את קבצי ה-MINIDUMP בתקווה לראות מי הגורם לבעיה.יש לך מדריך בסטיקי של פורום תמיכה טכנית.
פורסם 2008 ביולי 617 שנים מחבר Microsoft ® Windows Debugger Version 6.9.0003.113 X86Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved.Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini070608-01.dmp]Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are availableSymbol search path is: C:\WINDOWS\SymbolsExecutable search path is: Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2*** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exeWindows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 3) MP (2 procs) Free x86 compatibleProduct: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTSKernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x8055d720Debug session time: Sun Jul 6 00:41:48.703 2008 (GMT+3)System Uptime: 0 days 5:38:15.404Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2*** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exeLoading Kernel Symbols...Loading User SymbolsLoading unloaded module list.....................******************************************************************************** ** Bugcheck Analysis ** ********************************************************************************Use !analyze -v to get detailed debugging information.BugCheck 1000000A, {0, 1c, 0, 804f8a5b}*** WARNING: Unable to verify timestamp for ati2mtag.sysProbably caused by : ati2mtag.sys ( ati2mtag!DALCWDDE_ControllerValidateConfig+b0 )Followup: MachineOwner---------בעיה בקובץ ati2mtag,sysמישהוא מכיר את התופעה ?
פורסם 2008 ביולי 617 שנים זה נגרם ע"י הדרייבר של הכרטיס מסך ..תוריד קובץ זה : http://dl.techpowerup.com/softmod/ati2mtag.59746.zipתחלץ את הקובץ ותעתיק אותו ל C:\Windows\System32\driversאולי זה יפתור את הבעיה ... אם זה לא פותר את הבעיה , תנסה להוריד דרייבר עדכני לכ.מסך שלך ותתקין אותו
פורסם 2008 ביולי 617 שנים מחבר הורדתי Hotfix של 4850 על אף סיכונים אחדים כי ATI אמרו שהם לא תומכים בזה וזה פתר את הבעיה ואפילו הוסיף לי 5 FPS ב CRYSIS ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.