עבור לתוכן

60 FPS על unreal 3 עם hd4870

Featured Replies

פורסם

זה הגיוני?

אני מריץ על רזולוצייה מאד מאד נמוכה של 19 אינטצ'

ועל מקס דיטיילס וזה נותן 60 FPS?!

מפרט

E8400

GB P35 ds3l

4Gb aDATA

HD4870

וזה פאקן מריץ לי על 60 FPS!??!!?

מחשב חדש!! נקנה לפניי יומיםם

זה הגיוני?

פורסם

ה-V SYNC מבוטל ?

בדיוק...

או מגביל FPS אחר,

ומה רע ב60 FPS? אתה יודע שאין הבדל כן? :)

פורסם

זה בגלל שהמסך שלך הוא בטח LCD נכון ?, והוא מריץ עד 60FPS , רוב המסכים היום לא מאפשרים יותר מ60 למעט כמה שיש להם גם 75 אבל אם תשים עכשיו מסך CRT ותריץ עליו את המסשחק עם אותה רזולוציה זה יגיע לך למקסימום FPS של המסך שזה בערך 85, אז זאת לא בעיה של הכרטיס מסך אלה של המסך שלא מאפשר לך יותר מ60FPS, לי יש מסך 19" סמסונג LCD והוא מריץ לי את אותו משחק שאתה מדבר עליו ב60 כל הזמן ככה זה לא יכול יותר זה המקס.

פורסם

זה בגלל שהמסך שלך הוא בטח LCD נכון ?, והוא מריץ עד 60FPS , רוב המסכים היום לא מאפשרים יותר מ60 למעט כמה שיש להם גם 75 אבל אם תשים עכשיו מסך CRT ותריץ עליו את המסשחק עם אותה רזולוציה זה יגיע לך למקסימום FPS של המסך שזה בערך 85, אז זאת לא בעיה של הכרטיס מסך אלה של המסך שלא מאפשר לך יותר מ60FPS, לי יש מסך 19" סמסונג LCD והוא מריץ לי את אותו משחק שאתה מדבר עליו ב60 כל הזמן ככה זה לא יכול יותר זה המקס.

אם אתה מפעיל את ה V SYNC כמו שנאמר, במידה ואתה לא מפעיל אתה יכול להריץ את המשחק על כמה FPS שהכטיס מחזיק

פורסם

אם אתה מפעיל את ה V SYNC כמו שנאמר, במידה ואתה לא מפעיל אתה יכול להריץ את המשחק על כמה FPS שהכטיס מחזיק

איפה אני יכול להפעיל את ה V SYNC ?

פורסם
  • מחבר

היכן נמצא ה V SINC?

וד''א שיש ישום יותר מידי מפוצץ הFPS יורד

נגיד ה קרב עם המכוניות והכל

שצריך להשתלט על הבסיס השלב הכי גדול בקיצור

הFPS יורד ל40 וזה משגע אותי

פורסם

כן רק שהמסך עצמו (LCD) לא יציג לך מעבר ל-60FPS (הכרטיס ירנדר יותר, FRAPS יראה זאת, אבל המסך עצמו

יציג 60FPS + תקבל Tearing על החשבון) אם לא למטרת Benchmark אני לא רואה סיבה לעשות את זה.

ד"א, כל זה לא תקף ספציפית ל-UT3 - המשחק עצמו מגביל ל-60FPS בדקתי עכשיו עם RefreshLock ל-85hrz \ עם ובלי Vsync.

הוא עדיין לא עולה מעל 60fps.

(אתם מוזמנים לבדוק ולכבות Vsync דרך video settings \ advanced)

הFPS יורד ל40 וזה משגע אותי

על XP ? מוזר... זה אמור להיות כרטיס חזק, אתה שם AA? אם כן כמה?

פורסם

או שאני מפספס משהו או שזה פחות או יותר מה שאתה אמור לקבל. למשל, ב TOMS HARDWARE על מחשב יותר חזק

Asus P5E3 Deluxe (Intel X38)

Intel Core 2 Quad QX6850 (3 GHz)

Crucial 2 x 1 GB DDR3 1333 MHz 7-7-7-20

Western Digital WD5000AAKS

Asus 12x DVD drive

Cooler Master Real Power Pro 850W

וברצולוציה קצת יותר גבוהה של 1680על 1050 הם מקבלים 60 עם כל הפילטרים. אז אצלך על מחשב פחות חזק, ועל רזולוציה יותר נמוכה זה שומר על היחס.

פורסם
  • מחבר

אני על VISTA 64BIT

לא על XP ושכיביתי את ה V SYNC אני עושה 55-62

כל הזמן בכל השלבים

ומה זה AA?

פורסם

AA = Anti Aliasing

פורסם

AA - אנטי אלייזינג.

"מחליק"

אפשרות שיכול להוריד הרבה FPS... בעצם זו האפשרות שהכי מאמצת את הכרטיס מסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים