פורסם 2008 ביולי 517 שנים קובץ TXT של 10 מגבייט? מה יש בתוכו? אתה יכול להשתמש ב edit++ בתצורה של עיבוד טקסט ולעשות את מה שנחןץ לך. בכל מקרה הועבר לפורום תוכנה כי לשם זה שייך.
פורסם 2008 ביולי 517 שנים לא הבנתי מה הבעייה בלפתוח תקובץ ולהעתיק חצי/שליש/כמה שאתה צריך? יש לי מחשב חלש הרבה יותר חלש משלך ובלי בעייה הוא זורם עם קובץ טקסט של 132MB.
פורסם 2008 ביולי 517 שנים מחבר זה לא שהוא לא זורםאני פשוט צריך לפצל אותו כמו בווינרארלכמה חלקים שווים
פורסם 2008 ביולי 517 שנים מחבר הוספתי אותו לראר, עכשיו איך אני מפצל ?לא מצאתי בתוכנה פיצולאתה יכול בבקשה להסביר בקצרה איך עושים את הפיצול הזהיש לי WINRAR בעיברית תודה
פורסם 2008 ביולי 517 שנים כשאר אתה יוצר ארכיון חדש אתה יכול לבחור לו volume size כדי לפצל אותו בתבנית מוכנה מראש (כמו דיסקט 3.5" או CD של 650 מ"ב) או לקבוע לו גודל מותאם אישית לפי מה שנחוץ לך.
פורסם 2008 ביולי 1117 שנים מחבר זה מפצל את הקובץ לכמה חלקים ואז בחילוץ זה מחבר אותו שוב פעםואני צריך לחתוך את המסמך לכמה חלקים.חייבת להיות איזה תוכנה שעושה את זה, אולי אפשאר ב WORD ?אני יחפש בגוגל
פורסם 2008 ביולי 1117 שנים notepad היא תוכנה מאוד בסיסית ויש לה מגבלה על גודל הקובץ.אתה צריך תוכנה אחרת, Word יכולה להיות אופציה או שתשיג text editor כמו textpad או editPad.
פורסם 2008 ביולי 1117 שנים מחבר לא נראה לי שאפשר לעשות את זה עם TextPad אני לא מוצא שם שום דבר שקשור לsplitting ננסה עם editPadואם היה אפשר הייתי מסמן ידני ואז מעתיק למסמך טקסט אחראבל זה לא אפשרי יש יותר ממאה אלף משפטים עריכה:מצאתי בגוגל את התוכנהSplit Text Files Into Multiple Files Softwareתוכנה מעולה בדיוק מה שחיפשתיתודה בכל זאת על העזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.