עבור לתוכן

כרטיסי מסך "קרים"

Featured Replies

פורסם

לא ברור לי היום כבר הכיוון של הכרטיסים.אומנם הביצועים עולים אבל איתם גם הטמפ'.

איפה אפשר למצוא כרטיסים קרים אבל גם עם ביצועים טובים?.בדקתי את כרטיסים עם קירור פסיבי ורובם לא מתחממים בהשוואה לכרטיסים מקבילים

עם קירור אקטיבי.שאלתי היא כזו :האם יש כרטיסים בעלי ביצועים ממוצעים בדגש על ממוצעים שלא מגיעים ל 70 80 90 מעלות - כאלה שאפשר לטגן עליהם...

אלה מצב עבודה נורמלי שגם מאפשר צפייה בסרטים עם פענוח חומרתי.אלה האופציות שאני מבקש דעות :

4850 4870 3850 3870

על סדרה 38XX כבר חקרתי עם קירור פסיבי והמחשב שלי בעל מעבד 2 ליבות עם 3 גיגה זיכרון [השאלה כמה כזה כרטיס נחוץ לכזה מחשב לצפיה בסרטים]

סדרה 48XX אמורה להיות קרה יותר כי היא חדשה יותר מ 38XX על כן תהליך יצור טוב יותר אמור לשפר את צריכת החשמל ואת פליטת החום - מה שלא ככה.

כבר יעצו לי לקחת את ה 3850 בדיון קודם אבל אני חושביותר לכיוון ה 3870 בגלל ה GDDR4

השאלה מי מתחמם יותר ומי פחות.

כל המחקר שעשיתי על ה 3870 סבב סביב דגם עם קירור פסיבי של ספיר.שהוא בא עם היטסינק ענק עליו.

משחקים זה לא הצד החזק שלי.

תודה רבה מראש.

פורסם

קירור פסיבי= כרטיס רותח בצורה מטורפת בתמורה לשקט.

3850 הוא הקר בחבורה שהזכרת.

פורסם
  • מחבר

תודה על תגובתך פיקה

ערכתי השוואת נתונים בין ה 70 ל 50 אלה התוצאות

מהירות מעבד 775 מול 668

מהירות זיכרון 1125 מול 828

זיכרון DDR 4 מול DDR 3

תמיכה ב HDTV בשניהם

קירור פאסיבי בשניהם

אני מחפש את המושלם שיהיה גם שקט וגם טוב ולא מתחמם.אנודיה ממש לא בכיוון הזה היום עם "הסנדויצי'ים החמים" שלה.

השאלה האם ההפרשים המינורים האלה בין ה 70 ל 50 כדאיים והאם עניין הזיכרון שווה את העניין במחיר ובקניה של כרטיס יותר מתחמם?

למרות שראיתי בסקרים שהוא לא הכי חם בין 38 ל 40 בעומס.ממדידה חיצונית עם מד טמפ צמוד

פורסם

סתם שאלה, אם אתה צריך את זה רק לסרטים בשביל מה אתה רוצה כרטיסים חזקים כאלו הHD2600XT שתומך בצפייה עד 1080P לא מתחמם יותר מידי...

http://tms.co.il/product/4418

אבל זאת החלטה שלך

פורסם

אם אתה לא משחק, אין לך מה להתקרב ל 3850 ודומיו, ברצינות.

קח 3450, פסיבי, קריר מאוד, מפענח HD בכיף.

לגבי הטמפרטורות שאמרת-

מדובר על מצב מנוחה בחדר של 22 מעלות.

קירורים פסיביים מסתמכים על טמפרטורת הסביבה. ככל שהיא יותר גבוהה, לא רק שהעסק יעשה יותר חם- הקירור גם יאבד מיעילותו, כי אם אין הבדלי טמפרטורות גדולים, קשה לו לפלוט את החום לסביבה.

פורסם
  • מחבר

אוקי הנה השוואה מנועה מחשבים מכרטיסים פאסיבים שמצאתי שם

http://www.noacomp.co.il/Compare.aspx?productID=553&catCode=344

ולמה אני הולך רק על הכרטיסים האלה - סיבה פשוטה - אני רוצה את הפענח החומרתי שיש עליהם.UVD.עכשיו שמתי לב שיש אותו בעוד כרטיסים כמו ה 2600.

לא ידעתי על סדרות נמוכות מדי כי בדרך כלל אני קונה משהו טוב להרבה שנים ולא לזמן קצר....למשל סדרת 38 תעלה לי בין 670 ל 800 שקל

וזה סביר לכרטיס לכמה שנים טובות.לא ידעתי שאפשר לקנות יותר זולים כי המחיר הזה ניראה לי בסדר.

הכרטיסים הפשוטים יותר בעלי רוחב פס נמוך מדי

128 [2600] ו 64 [3400] זה ניראה נמוך לעבודה שוטפת על מחשב חדש.

256 ועוד בחדשים יותר 320 ביט זה לא הכי טוב???

פורסם

מה זה משנה כמה ביט רוחב פס יש לכרטיס?

אתה לא משחק עליו.

ל HD ה 3450 לדוגמה יהיה טוב עוד שנה בדיוק כמו שהוא טוב עכשיו....

הוא תומך בפיענוח של יותר מ 1080P, יותר לכיוון ה 1560P.

פורסם

שמע ה2600 הוא זול ויכול להריץ סרטים כמו שכתוב עד 1080P סרטים לא נראה שיהיה לו בעיה להריץ גם על מסכים גדולים... זה הכל החלטה שלך ה2600XT 256 מגה יהיה לך סבבה איתו אתה לא צריך יותר וכל עוד הוא 128 ביט גם לא יעזור לך יותר.... אם אתה רוצה משהו יותר חזק לך על ה3450 הוא כרטיס בסדר גמור כמו שאמרו כול יותר מ1080P קצת יותר יקר ותשים לו קרור טוב ושקט ויהיה לך אחלה כרטיס לסרטים, בקיצור לך על מה שאתה רוצה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים