פורסם 2003 במאי 2222 שנים מה לעשות פה,כתוב לי שאני צריך להרוס 3 דברים שקשורים לבסיס המנוע אבל אני לא יודע אפיה הם ומה הם בבקשה עזרה למי שעבר את הקטע הזהתודה
פורסם 2003 במאי 2222 שנים או בדרך פחות הרסנית - ניתן לעבור למצב First person shooter (מקשים 4 ו3) ואז לכוון על הדברים האלו, בהחלט אחד מרגעי השפל של המשחק
פורסם 2003 במאי 2222 שנים או שתשתיל את הפצצות שקיבלת...אם תבדוק באינבנטורי היית אמור לקבל משהו שנקרא DEMO CHARGEמתקרבים ומפילים. כל כך פשוט-איך לא חשבו על זה קודם
פורסם 2003 במאי 2322 שנים לאלמה לעזאזל אני צריך לירות על 3 דברים במקל מסתובב בזמן ש50 מליון אויבים באים אלי? מה גם שאם לא עוברים למצב FPS אין סיכוי שתצליח לכוון לשם.
פורסם 2003 במאי 2522 שנים יש לי מטריקס גם והמשחק הזה מאוד חשוך וזה מקשה על המשחק משהו יודע איך לסדר את זה?
פורסם 2003 במאי 2522 שנים אני לא מבין מה כל כך טיפשי בקטע הזה?אומרים לך להרוס את זהנותנים לך פצצותלא הבנת את זה זה כבר בעיה שלך
פורסם 2003 במאי 2522 שנים יש לי מטריקס גם והמשחק הזה מאוד חשוך וזה מקשה על המשחק משהו יודע איך לסדר את זה?בתפריט לפני שהוא טוען את המשחק, תעלה את Brightness.
פורסם 2003 במאי 2522 שנים אני גם תקוע באופן זה או אחר... בשלב הראשון אחרי שאני משיג את החבילה וצריך לצאת, יש קרב בלובי וזה מוציא לי את המשחק לווינדוס...לכן אני לא יכול לעבור את הקטע הזה...P4 2.66Ghz 1024RAM Radeon 9500 proכל הדרייברים והכל מעודכן + פאטש למשחק מותקן, ואגב המשחק מקורי.
פורסם 2003 במאי 2522 שנים אני גם תקוע באופן זה או אחר... בשלב הראשון אחרי שאני משיג את החבילה וצריך לצאת, יש קרב בלובי וזה מוציא לי את המשחק לווינדוס...לכן אני לא יכול לעבור את הקטע הזה...P4 2.66Ghz 1024RAM Radeon 9500 proכל הדרייברים והכל מעודכן + פאטש למשחק מותקן, ואגב המשחק מקורי.תנסה להתקין את המשחק מחדש, ואחריו מיד את הפאצ'.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.