פורסם 2008 ביולי 417 שנים יש אפשרות (פיזית) לחבר מאוורר 120 (F3 כנראה) אחרי שהמחשב הורכב כולו? (כולל הגוף קירור)ז"א נגיד קניתי מחשב עם הקירור הנ"ל ואחרי שבוע אני רוצה להוסיף לו מאוורר תהיה בעיה של נגישות או משהו בסגנון שידרוש ממני להוציא את הקירור מהלוח אם?מדובר על לוח X48-DS5 של גיגבייט.
פורסם 2008 ביולי 417 שנים בעיקרון עדיף יהיה להוציא את כל לוח האם/הקירור לגישה נוחה יותר.. אבל זה אפשרי אם קצת מאמץ..
פורסם 2008 ביולי 417 שנים מחבר אני צריך תשובה חד משמעית.כי אם אני אצטרך להוציא את הקירור או את הלוח אם אז אני ככל הנראה לא אקח את הקירור הזה.
פורסם 2008 ביולי 417 שנים בכדי להתקין את הקירור אתה בכל מקרה חייב לפרק את הלוח.. אז שאתה עושה זאת תתקין את המאוורר..
פורסם 2008 ביולי 417 שנים מחבר נראה לך שהייתי שואל את השאלה הזאת אם הייתי מתקין את הקירור בעצמי?המחשב מגיע מורכב כי לי אין ידע בדברים האלו..מאוורר אני יכול להתקין בעצמי. השאלה היא אם זה אפשרי מבחינה פיזית אחרי שהמחשב מורכב והכל.כי אם לא אני אקנה קירור אחר שבא קומפלט כבר.
פורסם 2008 ביולי 417 שנים תשמע אני הרכבתי עוד מאור על TUNIQ וזה היה יחסית קל אז על הקירור שלך בכלל זה אמור להיות פשוט .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.