עבור לתוכן

GEFORCE 5200

Featured Replies

פורסם

מכרו לי ג'יפורס 5200 שיש לו רק צלעות קירור וללא מאורר, ומאור לי שהוא טוב ככה שככה הוא מגיע.

1?) הא םזה נכון?

2) האם הוא לא ישרף לי בלי מאורר?

פורסם

זה בסדר גמור

פורסם

יש לי אחד כזה אפילו עים אוברקלוק שעשיתי ובעזרת השם הכל בסדר

פורסם
  • מחבר

[/quote

בלי מאורר על צלעות הקירור?

כשאני נוגע בו הוא חם ממש, זה לא מסוכן?

פורסם

זה דווקא בעייתי לעשות OC, יש כרטיסים שאין עליהם בכלל חיישן טמפ', הכרטיס יכול פשוט לעבור טיגון, גם הכרטיס לא ידע מזה וימשיך לטגן את עצמו וגם אתה.

פורסם
  • מחבר

זה דווקא בעייתי לעשות OC, יש כרטיסים שאין עליהם בכלל חיישן טמפ', הכרטיס יכול פשוט לעבור טיגון, גם הכרטיס לא ידע מזה וימשיך לטגן את עצמו וגם אתה.

ללא אוברקלוק, האם זה נכון שה5200 עובד טב בלי מאורר ?

פורסם

כל האמת כאן....

גם לי בזמנו היה את הכרטיס הזה.... אם אני לא טועה הוא של אסוס....

עכשיו..... הוא טוסט.... הכרטיס לא יחזיק לך הרבה זמן ככה, בטח שפחות זמן עם אוברקלוק....

אני מציע לך לשים מוד של מאורר קטן עליו

פורסם
  • מחבר

כל האמת כאן....

גם לי בזמנו היה את הכרטיס הזה.... אם אני לא טועה הוא של אסוס....

עכשיו..... הוא טוסט.... הכרטיס לא יחזיק לך הרבה זמן ככה, בטח שפחות זמן עם אוברקלוק....

אני מציע לך לשים מוד של מאורר קטן עליו

[/quote

אז למה מוכרים אותו ללא מאורר?

פורסם

אין לך מה לדאוג, הכרטיס לא ישרף לך סתם ככה, ולא צריך לעשות שום מוד עליו.

הוא מייצר מעט מאוד חום יחסית, והקירור הפסיבי יודע לטפל הו מעולה, בנוגע לאוברלוק, הוא ממש מוגבל בכרטיסים בעלי קירור פסיבי, וחוץ מזה זה לא יתן לך שיפור כלל.

פורסם
  • מחבר

אין לך מה לדאוג, הכרטיס לא ישרף לך סתם ככה, ולא צריך לעשות שום מוד עליו.

הוא מייצר מעט מאוד חום יחסית, והקירור הפסיבי יודע לטפל הו מעולה, בנוגע לאוברלוק, הוא ממש מוגבל בכרטיסים בעלי קירור פסיבי, וחוץ מזה זה לא יתן לך שיפור כלל.

[/quote

תודה רבה לך חבר! אני משער שבקירור פאסיבי הכוונה יהא לצלעות קירור שמוליכות את החום החוצה? האם המצב שהצגת הוא נכון על אף שהכרטיס הוא נורא חם למגע וכך גם צלעו תהקירור?

פורסם

אכן, קירור פסיבי אומר שהקירור מורכב מצלעות קירור, החום הרב שאתה מרגיש זה בגלל שאין מאוורר אז החום לא "יוצא" בעצם מהצלעות, בכל מקרה אין לך מה לדאוג זה נורמלי לחלוטין.

פורסם

בכל מקרה העובדה היא שיש לי 5200 והוא כרגע טוסט....

אבל למצב הזה הוא הגיע אחרי 4 שנים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים