פורסם 2008 ביולי 417 שנים מכרו לי ג'יפורס 5200 שיש לו רק צלעות קירור וללא מאורר, ומאור לי שהוא טוב ככה שככה הוא מגיע.1?) הא םזה נכון?2) האם הוא לא ישרף לי בלי מאורר?
פורסם 2008 ביולי 417 שנים מחבר יש לי אחד כזה אפילו עים אוברקלוק שעשיתי ובעזרת השם הכל בסדר[/quoteבלי מאורר על צלעות הקירור?כשאני נוגע בו הוא חם ממש, זה לא מסוכן?
פורסם 2008 ביולי 417 שנים יש לי אחד כזה אפילו עים אוברקלוק שעשיתי ובעזרת השם הכל בסדרזה דווקא בעייתי לעשות OC, יש כרטיסים שאין עליהם בכלל חיישן טמפ', הכרטיס יכול פשוט לעבור טיגון, גם הכרטיס לא ידע מזה וימשיך לטגן את עצמו וגם אתה.
פורסם 2008 ביולי 417 שנים מחבר זה דווקא בעייתי לעשות OC, יש כרטיסים שאין עליהם בכלל חיישן טמפ', הכרטיס יכול פשוט לעבור טיגון, גם הכרטיס לא ידע מזה וימשיך לטגן את עצמו וגם אתה.ללא אוברקלוק, האם זה נכון שה5200 עובד טב בלי מאורר ?
פורסם 2008 ביולי 417 שנים כל האמת כאן....גם לי בזמנו היה את הכרטיס הזה.... אם אני לא טועה הוא של אסוס....עכשיו..... הוא טוסט.... הכרטיס לא יחזיק לך הרבה זמן ככה, בטח שפחות זמן עם אוברקלוק....אני מציע לך לשים מוד של מאורר קטן עליו
פורסם 2008 ביולי 417 שנים מחבר כל האמת כאן....גם לי בזמנו היה את הכרטיס הזה.... אם אני לא טועה הוא של אסוס....עכשיו..... הוא טוסט.... הכרטיס לא יחזיק לך הרבה זמן ככה, בטח שפחות זמן עם אוברקלוק....אני מציע לך לשים מוד של מאורר קטן עליו[/quoteאז למה מוכרים אותו ללא מאורר?
פורסם 2008 ביולי 417 שנים אין לך מה לדאוג, הכרטיס לא ישרף לך סתם ככה, ולא צריך לעשות שום מוד עליו.הוא מייצר מעט מאוד חום יחסית, והקירור הפסיבי יודע לטפל הו מעולה, בנוגע לאוברלוק, הוא ממש מוגבל בכרטיסים בעלי קירור פסיבי, וחוץ מזה זה לא יתן לך שיפור כלל.
פורסם 2008 ביולי 417 שנים מחבר אין לך מה לדאוג, הכרטיס לא ישרף לך סתם ככה, ולא צריך לעשות שום מוד עליו.הוא מייצר מעט מאוד חום יחסית, והקירור הפסיבי יודע לטפל הו מעולה, בנוגע לאוברלוק, הוא ממש מוגבל בכרטיסים בעלי קירור פסיבי, וחוץ מזה זה לא יתן לך שיפור כלל.[/quoteתודה רבה לך חבר! אני משער שבקירור פאסיבי הכוונה יהא לצלעות קירור שמוליכות את החום החוצה? האם המצב שהצגת הוא נכון על אף שהכרטיס הוא נורא חם למגע וכך גם צלעו תהקירור?
פורסם 2008 ביולי 417 שנים אכן, קירור פסיבי אומר שהקירור מורכב מצלעות קירור, החום הרב שאתה מרגיש זה בגלל שאין מאוורר אז החום לא "יוצא" בעצם מהצלעות, בכל מקרה אין לך מה לדאוג זה נורמלי לחלוטין.
פורסם 2008 ביולי 817 שנים בכל מקרה העובדה היא שיש לי 5200 והוא כרגע טוסט....אבל למצב הזה הוא הגיע אחרי 4 שנים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.