עבור לתוכן

שאלה|קירור לכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

האם צריך לקנות קירור לכרטיס מסך אם אני לא מבצע oc?

הכרטיס זה 4780

פורסם

אין צורך, ברגע שהוא יוצא מהמפעל יודעים באיזה טמפ' הוא הולך לעבוד ובהתאם שמים לו קירור, אמנם לא איכותי, אבל יעמיד את הכרטיס בטמפ' שהוא יכול לעבוד בהן.

פורסם

אין צורך, ברגע שהוא יוצא מהמפעל יודעים באיזה טמפ' הוא הולך לעבוד ובהתאם שמים לו קירור, אמנם לא איכותי, אבל יעמיד את הכרטיס בטמפ' שהוא יכול לעבוד בהן.

לא מדיוק, ולא נכון כ"כ לסדרה 8 של NVIDA.

בכל אופן, ממה שהחבר'ה כאן בפורום אומרים,

כדאי להחליף משחה תרמית (עסק זול יחסית)

ותקבל שיפור משמעותי בטמפ'.

אם אתה לא מתכון לבצע אוברקלוק,

כנראה שלא תצרך קירור.

אבל תאמץ אותו קצת ותבדוק טמפ',

אולי בכל זאת תרצה להחליף את הסטוק הזול.

פורסם

האם החלפת המשחה התרמית פוגמת באחריות כמו החלפת גוף הקירור ? אני מניח שכן אבל רוצה אישור...

פורסם

האם החלפת המשחה התרמית פוגמת באחריות כמו החלפת גוף הקירור ? אני מניח שכן אבל רוצה אישור...

אף אחד לא צריך לדעת שעשית את זה וגם לא יבדוק, אלא אם כן אתה שובר אותו פיזית בתהליך, או לדוגמה נשפכה המשחה התרמית וגרמה לקצר ורואים בעין את המשחה... אם החלפת את כל הקירור, אז כנראה שהם לא יסכימו להחליף לך. את יכול לבקש בזמן הקניה שיתקינו לך ואז זה תקף... :lol:

פורסם

בכל זאת, אם אתה לא מתכוון לעשות OC אין לך שום סיבה לא להסתפק בקירור הסטוק ולבזבז כסף שאולי אין לך.

פורסם

בכל זאת, אם אתה לא מתכוון לעשות OC אין לך שום סיבה לא להסתפק בקירור הסטוק ולבזבז כסף שאולי אין לך.

לא מסכים. אני לא עושה OC, ואני רוצה להינות ממחשב שקט... בגלל זה מותקן לי Zalmn 7700cu שעלה לי בזמנו 300 ש"ח ועכשין גם לא זול.

התקנתי מאווררים 120 מילימטר שקטים וגם שמתי משחה תרמית בכרטיס מסך ומתכוון בקרוב לעשות שדרוג של הקירור עצמו (שוב בגלל השקט, אני לא אוהב לשלוט בעזרת Riva tuner על המאוורר שלא מקרר מי יודע מה טוב במצב השקט).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים