פורסם 2008 ביולי 317 שנים חבר שלי קנה את הכרטיסים האלה....והוא אמר לי שיש לו שני חיבורי dvi ושני חיבורי vga(אחד בכל כרטיס)הוא שאל אם זה משנה לאן הוא מחבר את המסך.....אם זה יתן לו את הביצועים של cf 4850והוא שאל אם הוא מחבר שני מסכים אז הוא מקבל בכל מסך את הביצועים של cf 4850
פורסם 2008 ביולי 317 שנים חייבת להיות אפשרות identify למסכים דרך הCCCוכמובן שעדיף (ואולי אפילו יתקנו אותי ויגידו שחובה) לחבר דרך הDVI ע"מ להגיע לרזולוציות גבוהות.ובקשר ל2 מסכים זה באמת מסקרן אבל נראה לי שתיהיה ירידה קלה בביצועים מאשר מסך בודדANYWAY, בשביל מה צריך 2 מסכים אם לא Supreme Commander ?
פורסם 2008 ביולי 317 שנים מחבר מה זאת אומרת אפשרות identify......לא פשוט מחברים ואז עובדים עם המסך?וזה כמו שמחברים לכרטיס אחד?
פורסם 2008 ביולי 317 שנים אם אתה מחבר כמה מסכים והולך לCCCומשומה לוקח לו בערך דקה לעלות על הלפטופ הזקן שלי.Detect Displaysוהוא זורק מספרים על המסכים שתדע מה מוגדר כראשי ומה משנה.ובד"כ כתוב על הלוח מה הראשי ומה המשני (ונראה לי שתמיד העליון זה הראשי) אז רצוי לחבר אליו למרות שלא נראה לי שזה משנה כי ליד הDetect Displays יש רשימה של כל המסכים המחוברים והוא אמור להגיד לך מה הולך לאן ואם מחובר או לא - ואם לא אז פשוט להחליף - ואם עדין לא לבדוק הגדרות וחיבורים - ואם עדיין לא - לבדוק שהכבל מחובר (לא צוחק עליך, שכנה שלי רצתה שאני אבדוק לה את הרמקולים ואני 3 דקות יושב על הגדרות ודרייברים והכל מעודכן ואני שואל אותה, עובד עכשיו, אז היא אומרת לי לא, אז בדקתי ואין אור, מסתבר שהשנאי נפל מהנקודה, והיא פשוט לא האמינה וצרחה: "כמה שאני אישה !")
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.