עבור לתוכן

מחפש המצלה למארז טוב למחשב בסביבות ה 500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט לגבי איזה מארז כדאי לקנות למחשב חדש שהמפרט שלו:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=344504.msg2978972#msg2978972

לא הייתי רוצה לחרוג מ 5500 ש"ח סה"כ והמפרט הנוכחי עולה 4767 ש"ח בלי מארז וקירור למעבד. אני מניח שקירור למעבד יעלה משהו כמו 250 ש"ח ולכן אני מחפש מארז שעולה עד 500 ש"ח.

הדרישות שלי הוא שיהיה FULL TOWER, שיהיה פילטר אבק, גומיות בחיבורי דיסקים ושיגיע עם מאווררים שקטים וטובים. כמו כן אם יש לו מגבלות (כמו ש TONIQ TOWER לא נכנס בפנים וכו') אז נא להגיד גם כן.

פורסם

דבר ראשון הייתי ממליץ לך לקחת CF של 4850 !.

אני מאוד ממליץ לך על NZXT TEMPEST או CM 690

פורסם

אני גם תומך ב-CM690 באופן עקרוני. תוכל להוסיף לו עוד 2 מאוררים ועדיין שיכנס בתקציב של ה-500 ש"ח

ומה ההצעה המוזרה לגבי ה-CF? זה עולה עוד 500 ש"ח לכרטיסי מסך ועוד 500 ש"ח ללוח כדי לנצל את זה במלואם.

פורסם

אבל דור שים לב שהוא לוקח לוח אם תומך CF אז ככה או ככה זה לא משנה !

פורסם

הלוח שהוא לוקח זבל לCF, הוא לא ינצל את כל הפונטציאל של המערך וברוב המקרים יהיה כמעט שווה ל4850 בודד.

פורסם
  • מחבר

כן, רק שבינתיים קיבלתי רק 2 התייחסיות פה על המצלה למארז טוב שיעמוד בדרישות שלי...

שאלה נוספת, ה TUNIQ TOWER נכנס ב CM690 וב NZXT TEMPEST ?

פורסם

כןן הטוניק נכנס !!!

פורסם
  • מחבר

אוקי, אז אפשר כמה מילים והמלצות שלכם על ה CM690 / TEMPEST / CHAKARA FULL ?

פורסם

עכשיו מכאן זה רק עניין של טעם אישי שלך

פורסם

אני מאוד אוהב את ה-690.

האנרמקס איכותי,גדול וקריר אבל לטעמי המראה שלו פשוט על הפנים. אם זה אל חשוב לך שקול אותו

פורסם
  • מחבר

אני רואה של CM690 אין פיטלר אבק, האם אפשר לקנות מאוררים עם פילטר עליהם ואם לא, האם יש מארז דומה שמגיע עם פילטר אבק (הפילטר של ה 6A19 שלי תופס ממש הרבה אבק וחבל לי שבמחשב החדש כל זה יכנס פנימה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים