עבור לתוכן

האם ניתן לשחרר את הנעילה ב-4870

Featured Replies

פורסם

אני לא כזה מבין, מה הכתבה הזאת אומרת:

http://hwzone.co.il/news/1215031770/29586/

האם ה-4870 שאני קונה, גם אם יהיה מקורר היטב, לא יוכל להגיע לאוברקלוקינג מקסימלי בגלל שהוא נעול? אין שום דרך לעבור את הנעילה הזאת?

תודה רבה מראש על העזרה.

פורסם

התשובה לשתי השאלות: כן.

פורסם

4870 בלי לחשוב פעמיים, יתן לך ביצועים הרבה יותר טובים.

הספק יחזיק אותו בקלות, תתחדש.

פורסם

חנות מספר 1.

ברור שלקחת את ה HD4870 בלי היסוס

פורסם
  • מחבר

נערך והוקפץ

פורסם

אני דווקא בעד שתשאר עם הקירור הרגיל שלו, אבל להחליף לו משחה.

במיוחד שהקירור הזה נותן תוצאות יפות מאוד

עדכון לגבי הטמפ של הכרטיס, שיחקתי ב Crysis במשך כשעה על

1280x1024

DirectX10

64Bit

All setting Very High

NoAA

המאוורר על 40% במשך כל המשחק

הטמפ' המקסימלית שהכרטיס הגיעה היא 71 !

במשך רוב הזמן הכרטיס היה על 64-66 מעלות והיה שימוש של כ 70-80 אחוז מהכרטיס

כאשר היה שימוש ב 100 אחוז מהכרטיס הטמפ' הייתה 69-71

לפי דעתי הכרטיס הזה בקושי מתחמם ! ויש לו אחלה קירור.

במצב Auto המאוורר בקושי עובד !

עוד דבר קטן בקשר לכרטיס, אני מאמין שאם מחליפים את המשחה הטרמית הכרטיס הזה לא יעבור את ה 55-60 מעלות במאה אחוז LOAD ו 40אחוז שימוש במאוורר. שלא נדבר על 50-60 אחוז שימוש במאוורר ! (זה מהניסיון שלי עם הכרטיס!)

צירפתי תמונה מה GPU-Z

שים לב שאני לא החלפתי קירור, ועוד דבר שלא ציינתי פה

שהקירור הזה לא משפיע בכלל על החום במארז בניגוד לרוב הקירורים האחרים!

פורסם

מה אתה דואג לחום כל כך?

הקירור של הכרטיס הזה הוא בסדר גמור.

כבר אמרו פה, אלא אם ממש חשוב לך שקט או שאתה רוצה לעשות OC מאוד רציני, לא הייתי ממליץ להחליף קירור.

אל תשכח שזה גם יכול לגרום לכך שלא תהיה אחריות על הכרטיס + התקנה לא כזאתי פשוטה (כן ראיתי איך מתקינים ועדיין לא פשוט לעשות לבד מי שלא מכיר), וגם הקירור שרצית דורש מאורר עליו, וגם תופס המון מקום!

וחסרון נוסף לעומת הקירור המקורי, שהאויר החם ישאר במארז, לעומת הקירור המקורי שתופס עוד סלוט ופשוט זורק הכל החוצה.

פורסם
  • מחבר

מה אתה דואג לחום כל כך?

הקירור של הכרטיס הזה הוא בסדר גמור.

כבר אמרו פה, אלא אם ממש חשוב לך שקט או שאתה רוצה לעשות OC מאוד רציני, לא הייתי ממליץ להחליף קירור.

אל תשכח שזה גם יכול לגרום לכך שלא תהיה אחריות על הכרטיס + התקנה לא כזאתי פשוטה (כן ראיתי איך מתקינים ועדיין לא פשוט לעשות לבד מי שלא מכיר), וגם הקירור שרצית דורש מאורר עליו, וגם תופס המון מקום!

וחסרון נוסף לעומת הקירור המקורי, שהאויר החם ישאר במארז, לעומת הקירור המקורי שתופס עוד סלוט ופשוט זורק הכל החוצה.

מבחינת התקנה אני לא חושש כי המחשב עדיין אצל זיגזג, שמהם הזמנתי, כך שההתקנה היא באחריותם, דבר שני, הגריז התרמי שבא עם הקירור למעבד שלי (Tuniq) הוא Tuniq TX1 Thermal Grease, אם אני אבקש מהם לשים לי אותו בכרטיס, זה יעזור בקירור? כמו כן, המריחה של הגריז התרמי, עד כמה היא דורשת פירוק של הכרטיס? הם יסכימו לעשות זאת במסגרת הרכבת המחשב?

אה, כן, ומה לגבי מה ששאלתי על הנעילה של ה-4870, היא סופית ולא ניתנת לשחרור?

פורסם

עדיף גריז יותר איכותי, כמו MX2 ודומיו.

ובשביל לשים גריז, צריך לפרק את כל הקירור, לנקות את המשטח, ואז להחזיר את הקירור

תשאל אם הם מוכנים לעשות לך את זה

אישית אני לא חושב שיש ממש צורך

אתה תמיד יכול לקנות, להשתמש איזה חודש ואם לא טוב אז להביא להם רק הכרטיס והם יעשו את זה

פורסם

כמה רועש הקירור המקורי של ה 4870? (ב IDLE)

האם לדעתכם עדיף 4870 על 4850 למארזים קטנים יחסית בגלל הקירור הכפול שאמור להוציא החוצה אוויר חם?

פורסם
  • מחבר

סורי על ההקפצה הבוטה אבל לא ענו לי לגבי הנעילה של יכולות ה-4870, האם ניתן לשחרר אותן?

פורסם

לא יודע, לא ראיתי עדיין גרסאות פרוצות.

אם כי יש מצב שבעזרת BIOS חדש יהיה ניתן לעשות את זה.

לדעתי צריך לחכות זמן מה ולראות מה יקרה.

מה שאני יודע, שניתן כבר היום בגרסאות הרגילות לעשות OC ממש מסיבי, מעבר לזה לא יודע אם כדאי לך, ואם כן תרצה, אז בהחלט תרצה להחליף לקירור הרבה יותר רציני, אולי אפילו קירור מים.

(אני מניח שעם קירור מים איכותי, תוכל לקחת את הDDR4 מהמקסימום שמגיעים איתם כיום באויר ושנעול שזה 4.4 ג'גיה הרץ, למהירות שמעבר ל5 !!!)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים