עבור לתוכן

לפי אילו מאפיינים נמדדים כ. רשת?

Featured Replies

פורסם

??? ??? ???

פורסם
  • מחבר

somebody????????????????

פורסם

לפי מהירות הקישור

1000\100\10 Mbit

וכדאי שתקרא את חוקי הפורום.

פורסם
  • מחבר

וכמה מהירות קישור צריך להיות לכרטיס רשת סביר.

פורסם

כל הכרטיסי רשת הסבירים הביתיים תומכים ב-10/100Mb, תלוי למה הם מתחברים. אבל אף אחד לא מגיע באמת למהירויות האלה.

פורסם
  • מחבר

למה לא?

פורסם

כל הכרטיסי רשת הסבירים הביתיים תומכים ב-10/100Mb, תלוי למה הם מתחברים. אבל אף אחד לא מגיע באמת למהירויות האלה.

על מה אתה מדבר? אם יש לך האב תומך... מגיעים בכיף!

אני אישית רוצה להעביר לדוגמא סרט מהמחשב שלי למחשב הנייד (שאני יוכל לחבר לטלויזיה בסלון), פעם שהיה לי

10 MBIT היה לוח בערך 6-7 דקות ל500 מגה, היום זה פי 10 מהר... דקה, 2

ולבחור... תקנה כל כרטיס רשת שתומך ב100 MBIT, ושמחירו לא יעלה על 70 ש"ח.

פורסם

נכון, טכנית הכרטיסי רשת יכולים לתמוך במהירות של 100Mb/s. ואם תחבר אותם להאב שתומך בזה, אתה תראה שהם מתחברים על 100Mb/s באמת.

אבל זה לא אומר שהם מעבירים נתונים במהירות הזאת.

תנסה להעביר קובץ גדול, תמדוד בדיוק כמה זמן לקח לו, ותחשב את המהירות ע"פ גודל הקובץ לחלק לזמן שלקח לו. אתה לא תגיע ל-100Mb/s. כרטיסי רשת בד"כ לא מגיעים למהירויות האלה.

למה לא?

מגבלות אחרות.

אם מדברים על רשת שבין מחשבים, יש הרבה מגבלות כמו המהירות IDE, או מהירות העברת נתונים ב-PCI, או המהירות הארד-דיסקים, וכו' וכו' וכו'.

אם מדברים על אינטרנט, יש כמובן את המגבלה על הרוחב פס שלך אצל בזק או חברת הכבלים.

פורסם

כרטיס רשת איכותי ניחן ביכולת להעביר מסה של מידע ותוך כדי לשמור על ניצול מעבד נמוך ככל האפשר. זה הכל פחות או יותר.

למשתמש הבייתי הפקטור הזה לא ממש מפריע, אבל למשתמש "התעשייתי" זה דבר די חשוב.

פורסם

אז נגיד והם מעבירים רק 70 מגה ביט, (במציאות זה יותר), זה עדיין מהיר פי 10.

קיצר, מנסיון תלך רק על 100 MBIT.

ואני לא חושב של ATA100 יהיה בעייה להעביר 10 מגה לשנייה.

פורסם

בעיקרון יש שלושה מנצחים עיקריים בשוק כרטיסי הרשת :

Intel,3Com,Realtek. כמובן שכרטיסי רשת מסוג 3Com ושל Intel עמוסי חומרה ולכן איכותיים ביותר ומתאימים למוסדות גדולים עם כמות גדולה של מחשבים.

Realtek יותר קולעת לשוק הביתי בעזרת מיעוט חומרה ו-"עזרה" מבית מדרשו של המעבד + תוכנת דרייבר שמבצעת עבודה.

פורסם

באמת, אין כמעט שבבים על הכרטיס רשת של realtek.

פורסם

נכון, טכנית הכרטיסי רשת יכולים לתמוך במהירות של 100Mb/s. ואם תחבר אותם להאב שתומך בזה, אתה תראה שהם מתחברים על 100Mb/s באמת.

אבל זה לא אומר שהם מעבירים נתונים במהירות הזאת.

תנסה להעביר קובץ גדול, תמדוד בדיוק כמה זמן לקח לו, ותחשב את המהירות ע"פ גודל הקובץ לחלק לזמן שלקח לו. אתה לא תגיע ל-100Mb/s. כרטיסי רשת בד"כ לא מגיעים למהירויות האלה.מגבלות אחרות.

אם מדברים על רשת שבין מחשבים, יש הרבה מגבלות כמו המהירות IDE, או מהירות העברת נתונים ב-PCI, או המהירות הארד-דיסקים, וכו' וכו' וכו'.

אם מדברים על אינטרנט, יש כמובן את המגבלה על הרוחב פס שלך אצל בזק או חברת הכבלים.

לי יש שלוש מחשבים עם כרטיס רשת realtek 10/100 ו-switch 10/100 של איזה חברה מעפנה ואני מעביר ב-10MByte\S יציב קבצים ענקיים

מה יש לך להגיד על זה?

פורסם

לי יש שלוש מחשבים עם כרטיס רשת realtek 10/100 ו-switch 10/100 של איזה חברה מעפנה ואני מעביר ב-10MByte\S יציב קבצים ענקיים

מה יש לך להגיד על זה?

10Mb/s. לא 100..

או שמא זו טעות הקלדה?..

בכל אופן, אני אישית אף פעם לא הצלחתי להגיע ל-100Mb/s בחיבור ישיר של כרטיס רשת Realtek ל-Realtek.

פורסם

לא הבנתי מה הבעיה

אני עובד על 100mbit\s שבתאוריה תומך עד 12MByte\s ואני מעביר ברשת 10MByte\s שזה כמעט כל הרוחב פס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים