פורסם 2008 ביולי 317 שנים במאמץ כרטיס המסך מגיע ל90 מעלות.במנוחה 78.משחקים כבדים קורסים אחרי כרבע שעה בגלל החום הזה כנראה, מה לעשות?
פורסם 2008 ביולי 317 שנים איך לא יקרוס , זו טמפ' קריטית לכרטיס מסך...מה עם אבק ? יש עליו מאוורר ? אם כן האם עובד על 100%איך מסודרת הסירקולציה במארז .. כמה מאווררים יש ואיפה מחוברים וכו' ?טמפ' לא בסדר בכלל...
פורסם 2008 ביולי 317 שנים דבר ראשון איזה כרטיס יש לך?תנקה אבק מהקירור עם לחץ אויר (אפשר עם פן), נקה את המאורר היטב, אם לא עוזר תוכל לנסות להחליף משחה טרמית ותדאג לסירקולציית אויר סבירה במארז.
פורסם 2008 ביולי 317 שנים מחבר איך אני בודק על כמה אחוזים עובד המאוורר שעליו?יש לי 8800GT ומארז NZXT APOLLO עם 3 מאווררי 120mm - אחד מקדימה ואחד מאחורה שמוציאים אוויר ואחד בצד שמכניס (מכניס ישר על הכרטיס מסך).בקשר לאבק אבדוק בקרוב ואנקה.
פורסם 2008 ביולי 317 שנים תוריד RIVATUNER שפותחת מלא אפשרויות לכרטיס הגרפי, כולל שינוי מהירות המאוורר, אבל אם אתה רוצה משהו פשוט שיתאים לך תוריד nTune של NVIDIA.
פורסם 2008 ביולי 317 שנים מחבר ניקיתי אבק וזה הוריד ב-2 מעלות.איפה ב-nTune או ב-RivaTuner אני מגדיר את מהירות המאוורר?
פורסם 2008 ביולי 517 שנים מחבר המאוורר היה על 30%.... העלתי אותו ל90% והטמפ' במאמץ 75 מעלות אין שום קריסות במשחקים והכל סבבה. רק שזה מאוד רועש. אולי כדאי להוריד טיפה את אחוזי המאוורר, מה לדעתם הטפמ' המקסימלית המומלצת ל8800GT במאמץ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.