פורסם 2008 ביולי 317 שנים עדיין אם יש לו אופציה לs-video יראו הרבה יותר טוב כי בRCA יש אובדן איכות. הוידאו מהכבלים והלווין שניהם דיגיטאלים ככה שאתה מקבל תמיד איכות תמונה קבועה יחסית ואולי קרירין צודק לגבי איכות הקידוד אבל לא שווה לקחת משהו גרוע גם ככה ולעוות אותו עוד.
פורסם 2008 ביולי 317 שנים מחבר אל תבנה על זה שידורי הכבלים וYES בארץ באיכות נמוכה דיברתי על שיפור באיכות ואני מאד בונה על זהפשש תתחדש, נראה מעולה!זה full hd?לא. HD READY.
פורסם 2008 ביולי 317 שנים כן כן, גם אותך אני שונא תתחדש, הייתי מת לאחת כזו בחדר... טוב נו אולי אם אני אמצא עבודה נחסוך ונקנה... אבל לא בזמן הקרוב... אגב כולם בבקשה להכנס לדיון הבא: (זה לא ספאם או משהו, פשוט אם לא אעשה זאת אף אחד לא יבוא) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=345133.0
פורסם 2008 ביולי 417 שנים תתחדש אחי נראה טופ, כמה חבל שאני בזבזתי את הכסף שחסכתי לטלויזיה על בגדים לקיץ. לזה שחיפש משחק שמקביל לHS על האקסבוקס, אין לך ממש משחקים כאלה, יש לך את NG 2 שנחמד, יש לך את Dark Sector שגם סביר אבל חוץ מזה די שממה.
פורסם 2008 ביולי 417 שנים מחבר תתחדש אחי נראה טופ, כמה חבל שאני בזבזתי את הכסף שחסכתי לטלויזיה על בגדים לקיץ. לזה שחיפש משחק שמקביל לHS על האקסבוקס, אין לך ממש משחקים כאלה, יש לך את NG 2 שנחמד, יש לך את Dark Sector שגם סביר אבל חוץ מזה די שממה. Dark Sector ממש לא מקביל ל-HS אחי. ולא צריך בגדים לקיץ כשלא יוצאים מהחדר
פורסם 2008 ביולי 417 שנים נכון שאי אפשר לקרוא לו מקביל אבל הוא איכשהו הכי קרוב שמצאתי שיכול להתאים(למרות שעדין מאוד רחוק). ובשביל מה הסתגרנו בבית ובחדר כושר כל החורף? בשביל שנצא בקיץ!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.