עבור לתוכן

שיחזור סיסמא בGMAIL חייב עזרה

Featured Replies

פורסם

שיניתי את הסיסמה שלי בGMAIL לסיסמה שאני לא זוכר אבל את הסיסמה הישנה שלי אני דווקא זוכר, קרה לי פעם שפרצו לי למייל של וואלה ושלחתי להם דואל עם הפרטים והסיסמה הישנה והם שיחזרו לי לסיסמה אחרת כי הבאתי את הסיסמה הישנה. יש איזה מקום בתוך GMAIL שאני אוכל לכתוב להם משהו דומה? כי בשאלה ותשובה סתם חירבשתי שפתחתי את האימייל.

אם אתם יכולים גם לעזור לי לנסח להם מייל באנגלית אני אשמח כי אני די גרוע באנגלית

תודה לעוזרים.

פורסם

כי בשאלה ותשובה סתם חירבשתי שפתחתי את האימייל.

מקווה שלמדת לקח.

אתה יכול לנסות לשלוח להם אימייל דרך עמוד צור קשר, אבל אני בספק אם הם יתייחסו אליך ברצינות ("שלום, שכחתי את הסיסמה.. תאפסו לי אותה בבקשה ותשלחו לי לכתובת האימייל האנונימית הזאת את הסיסמה החדשה")...

פורסם
  • מחבר

למדתי לקח. :-\

שאני לוחץ בדף הראשי "אינני מצליח להיכנס לחשבון שלי" זה שולח אותי לFAQ של השאלות נפוצות ולא לחלק של השיחזור סיסמה ואני לא יודע למה זה קורה.

אתה יכול לתרגם את זה לאנגלית?

שלום, אני dortnt רשום לשירותי האימייל שלכם כמה שנים, פרצו לי למספר חשבונות שהיו על האימייל הזה ולכן שיניתי סיסמה לאימייל, הבעיה ששכחתי את הסיסמה החדשה שאליה שיניתי ויש לי את הסיסמה הקודמת שהיא: XXX הייתי רוצה שתאפסו לי את הסיסמה ותשלחו לdortnt1@gmail.com כי שכחתי את התשובה לשאלה של ההרשמה. במידה ואתם לא יכולים לעשות זאת הייתי רוצה שתשלחו לי מייל שאומר זאת כדי שאני יהיה בטוח שקיבלתם את הבקשה שלי.

תודה רבה!

עריכה:

נראה לי שאני זוכר את התשובה לשאלה אתה יכול להביא לי קישור איפה שאמורים לשים את התשובה כי אני לא מוצא.

יש לי גם אימייל שהיה בתוך ההרשמה שאני כמעט בטוח שזה הוא אם גם תוכל להביא לי קישור לשיחזור דרך זה כי אני לא מוצא.

תודה אחי!! אני די חלוד כי יש לי את האימייל הזה שנים.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי כמה תשובות ולא עוזר, תודה בכל מקרה.

יש מקום שאני יכול לשים בו את האימייל נשרשמתי איתו? כי מתי שנרשמים צריך לרשום אימייל בשביל שחזור סיסמה.

פורסם

תקנה מחברון קטן ותכתוב שם את כל הקודים שאתה ממציא כולל למה הם ותאריך.

ואז פשוט תשמור על הספר הזה.

תוכל להשתמש בכמה קודים שתרצה ואיזה צרופים שתרצה.

ורמת האבטחה שלך תעלה, כמו גם יכולת הזיכרון ;D

פורסם

אני די בטוח שיש דרך ליצור קשר עם התמיכה של ג'ימייל,

ולבקש שישחזרו ססמא למרות שכל הפרטים לא זכורים לך,

הפרצודרה שלהם היא להמתין תקופת זמן (חודש-חודשיים?) ואם אף אחד לא ניגש (=עושה לוגין) לחשבון בזמן הזה

(דרך ה webmail או ב POP/IMAP) אז מאפסים לך את הססמא.

אני לא זוכר איפה קראתי את זה, ואני לא מוצא רפרנס לעניין הזה כרגע, אבל אני די בטוח שזה אפשרי.

פורסם
  • מחבר

צריכה להיות דרך לשחזר דרך האימייל שנרשמתי איתו לא?

עריכה:

ישבתי ראיתי טלויזיה כמה דקות וחשבתי על זה ופתאום נזכרתי!!!

אוהב אותם!

לילה טוב ותודה בכל מקרה.

אני שמח!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים