עבור לתוכן

בעיית התחברות לדפדפן

Featured Replies

פורסם

שלום.

יש לי בעייה עם התחברות לאינטרנט דרך האקספלורר. אני מצליח להתחבר בלי בעייה וגולש במהירות כשאני משתמש בפיירפוקס אבל לא ב IE , האקספלורר פשוט נתקע ומציג לי את הדף של בעיית חיבור. חשוב לציין שאני נמצא כרגע בדירה חדשה שעברתי אליה לא מזמן ומחובר עם הלפטופ דרך ראוטר של סימנס (בדירה הקודמת הלפטופ התחבר בלי בעייה גם לאקספלורר). מה שמוזר

בנוסף לכך הוא שהאנטי וירוס (AVG) לא מסוגל להתחבר לשרת עידכון שלו ואני נאלץ להוריד לו עידכונים דרך הפיירפוקס וכנ"ל אותו הדבר ל WINDOWS DEFENDER . ריסט לראוטר לא הועיל.המחשב נקי מוירוסים ורוגלות.

הספק הוא נטויז'ין והתשתית היא של בזק.

אני חושד בהגדרות של הראוטר אבל חוץ מכניסה לממשק משתמש שלו וריסט אני לא ממש מבין בדבר.

אשמח לקבל הכוונה או רעיונות לפתרון.

תודה.

פורסם

ידידי, אם אתה גולש בשועל ולא ב IE, אז זה לא קשור לבעית רשת / נתב / ספקית / מה שלא יהיה.

יש לך בעיה ב IE, וזהו, אין מה לחשוב כאן יותר מדי, תתחיל בביצוע איפוס מלא לדפדפן (ל IE כמובן, כן?)

(IE7 מספק יכולת כזו בלחיצת כפתור, איפשהו תחת אפשרויות האינטרנט שלו)

הועבר לפורום תוכנה.

פורסם
  • מחבר

איפסתי את IE , לא עזר, עדיין בעיית חיבור.

ניסיתי לגשת ל WINDOWS UPDATE דרך הדפדפן והוא נתן לי את המסך הבא - ERROR

The requested URL could not be retrieved

--------------------------------------------------------------------------------

While trying to retrieve the URL: http://windowsupdate.microsoft.com/

The following error was encountered:

Access Denied.

Access control configuration prevents your request from being allowed at this time. Please contact your service provider if you feel this is incorrect.

Your cache administrator is webmaster.

--------------------------------------------------------------------------------

Generated Wed, 02 Jul 2008 08:48:36 GMT by proxy1.haifa.ac.il (squid/2.5.STABLE13)

יכול להיות שיש פרוקסי שמונע ממני להתחבר ?

הסיבה שאני חושב שבגללה הבעיה היא לא הדפדפן היא שגם האנטי וירוס לא מצליח להתעדכן.

במקביל לכל זה אני גולש ללא בעיה בפיירפוקס. מוזר.

אשמח לעוד רעיונות.

תודה.

פורסם

proxy1.haifa.ac.il זה הפרוקסי של אוניברסיטת חיפה.

בטל אותו. (בקשר ל AV- מאוד יכול להיות שהוא משתמש בהגדרות הדפדפן (כמו פרוקסי) לפני שהוא יוצא החוצה)

פורסם

תפתח את האקספלורר (IE 7)

תלחץ על כלים , אפשרויות אינטרנט , חיבורים , הגדרות .

שם תסיר את הפרוקסי שלך ...

אם יש לך IE 6 , תראה תמונה :

58294088lr3.png

פורסם
  • מחבר

תודה לשניכם על העזרה.

החיבורים באקספלורר נראים כך - nec5d2.jpg

לא נראה לי שהפרוקסי עובד (לא מומחה גדול בתחום למען האמת).

מהדרכים שהצעתם לי נראה לי שצימצמתי את הבעיה לזו - כל פעם שאני פותח את האקספלורר הוא מחבר אותי אוטומטית ל IP 132.74.99.86 (מופיע בשורת כתובות למטה). בירור קצר מראה כי הכתובת הזו באמת שייכת לאוני' חיפה - http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%A9%D7%AA%D7%9E%D7%A9:132.74.99.86

ומשם כבר האקספלורר מגיע לדף של בעיה בחיבור ואני לא מצליח לגלוש.

יכול להיות שעשיתי משהו בהגדרות רשת כך שהיציאה של האינטרנט תהיה תמיד מה IP הזה ולכן גם האנטי וירוס לא עובד ?

אם כן אז איך מתקנים את זה ולמה הפיירפוקס לא מושפע מזה ?

המון תודה.

פורסם

הגעת --כמעט-- למקום הנכון - תלחץ על כפתור "הגדרות LAN" שמופיע בתמונה שלך.

(בדיוק כמו ש-VaMpiRe MaSteR הראה בתמונה שהוא העלה)

פורסם
  • מחבר

:yelclap: :yelclap:

תודה רבה !

נפתרה הבעיה. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים