פורסם 2008 ביולי 217 שנים לפני שאתם מעבירים אותי לפורום של ווינדוס....לא לא טעיתי בפורוםשמעתי שזה אפשרי על מחשב שבו מותקנת מערכת ווינדוס לעשות BOOT עם LIVE CD של לינוקס ואיכשהוא לאפס את הסיסמה של הADMINISTRATOR של ווינדוסמישהו יודע על זה משהו?אני לא מדבר על תוכנות פריצה או BRUTE FORCE למיניהםלא חסר כאלה ואני לא ממש מעוניין בהםתודה מראש על העזרה
פורסם 2008 ביולי 317 שנים מחבר כן ראיתי את זה בעקרון התוכנה שנמצאת על הדיסק עושה את כל העבודה אני רוצה לעשות את זה בצורה ידנית שמעתי שברגע שמעלים את הLIVE CD של לינוקס אפשר ב BASH להשיג כניסה למערכת הקבצים של ווינדוס ולאפס את הסיסמאות כמו שאמרתי מקודם אני לא מעוניין לגלות את הסיסמה אני לא רוצה לפרוץ לאף אחד אני רוצה ללמוד איך מאפסים את הסיסמה (אם זה אפשרי בכלל) ואיך אפשר למנוע את זה בווינדוס (שוב, אם אפשר) תודה על העזרה
פורסם 2008 ביולי 317 שנים בנוסף לכך:איפוס/שינוי סיסמאות למשתמשים מקומיים בחלונות מסדרת NThttp://www.kood.org/windows-password-renewכלי שעובד בצורת LIVE CD ונותן גישה מלאה למערכת הסיסמאות של חלונות (hive)מתוך הסטיקי של פורום windows.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.