עבור לתוכן

התאמת לוח אם/מעבד לHD4870/4850

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לקנות מחשב אשר יעודו למשחקים.

בנתיים אני מתלבט בין כרטיסי מסך 4870 ל-4850.

ברור לי שה-4870 נותן ביצועים טובים בהרבה. הסיבה להתלבטות שלי היא שאם אני לוקח את ה-4870 זה אומר שאצטרך לקחת גם לוח אם/מעבד (מעדיף dual 2 core) ואולי זכרון (מעדיף 4GB) יקרים יותר? (כאשר הדגש שוב,שהמחשב יעודו למשחקים).

או שזה כלל לא יפגע בביצועים במשחקים ?

?

במידה והתשובה היא לא,על איזה מעבד/לוח אם/זכרון מומלץ לי לקחת בתקציב בינוני? (אין לי מספר מדוייק כיוון שאני מזמין את מירב החלקים מחו"ל).

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

זה שאתה לוקח כרטיס מסך חזק..לא אומר שמעבד/לוח אם/זיכרונות בינונים לא יספיקו לך...אין סיבה שלא...

מה התקציב הכללי שלך..תן לפחות כיוון..שכן יש אפילו הבדל בין 250$ ל200$....

פורסם
  • מחבר

טוב אני אתן מספר אבל אני מקווה שאני לא מטעה כי יש לי בעיה כרגע לתת תקציב מדוייק.

אבל נאמר 300 דולר.

פורסם

או קי...OC/CF אתה מתכנן בעתיד ? חוץ מהשילוש אתה לא צריך עוד כלום בתקציב הנ"ל ?

יש לך העדפה לחנות מסוימת ?

פורסם
  • מחבר

אין לי עניין ב-oc/cf.

עכשיו התקציב שלי אמור להיות בסביבות 600 דולר לחלקים הנ"ל (לא כולל כ.מ כמובן) ולכל שאר החלקים (ספק,זכרון קשיח,קרורים למיניהם...)

לגבי חנות אין לי כ"כ מושג אבל אפשר ללכת על מחירים סטנדרטים בחו"ל.

סתם בשביל הידע במידה ואני ארצה להוסיף עוד 4870 בעתיד,זה גם תלוי בשלשה?

פורסם

לגבי המלצות ספציפיות אני לא אכנס לזה..שכן זה משתנה מחנות לחנות..

בגדול מעבד מסדרת E8000/E7000 יספיק (150$)..אם אתה רוצה "להתפרע" יש את הQ6600 בחו"ל בפחות מ200$...

מבחינת לוח אם לא הייתי מתפשר..ולוקח משהו שמבוסס על P45...המחירים נעים בין 100-150$...

זיכרונות DDR2 800MHZ בנפח של 4GB יעלו לך גג 100$...

זה העיקר...עכשיו לגבי הכוננים וכו...זה כבר שיקול של כמה "עודף" ישאר לך...מה שכן אני מקווה מאוד שמארז אתה לא מתכון להזמין מחו"ל...

פורסם
  • מחבר

ברור שמארז לא :)

סתם אני רוצה לדעת-זה אפשרי לעשות CF לכ.מ ולהוסיף בעתיד עוד 4870,עם ההמלצה שנתת?

פורסם

בעקרון כן..לוחות P45 תומכים בCF של X8..מה שאומנם יגביל את המערך ברזולוציות גובהות ופילטרים...

אם אתה רוצה מערך עדיף ללכת על לוח אם מבוסס X38/X48..שזה כבר עניין יותר יקר...

פורסם
  • מחבר

החלטתי ללכת על 2GB לבנתיים.

בקשר ללוח אם ראיתי בזאפ את הלוח Gigabyte GA-EX38-DS4 http://zap.co.il/model.asp?model_id=697717. בחרתי אותו כי ראיתי שהמחיר שלו די טוב ( 8)) והוא בעל חיבור x38.

בקשר למעבד החלטתי "לרדת" לdual 2 core e4400 שנראה לי מצויין ומחיר טוב,אין צורך יותר מזה נראה לי.

האם הלוח אם יאפשר לי בעתיד CF טוב?,האם בכלל הלוח אם הזה ממולץ? מה אומר ה-DS4,GA או שבכלל זה לא משנה..?

הלוח בעל חיבור DDR2,זה אומר שהזכרון שאקח יהיה מאותו חיבור?,האם זה משנה רק לצריכת החשמל או שזה יגביל אותי בעתיד שארצה להוסיף עוד 2GB...?

ואלי יש לך המלצה (חמה) על לוח אחר..?

פורסם

DS מציין את השימוש בקירור מסוים..ועוד שיוך לסדרה במשפחת הלוחות של החברה...לא משהו עקרוני...

וכן הלוח הנ"ל יספק לך מערך CF מלא בעתיד...

והלוח אם תומך בDDR2..מה שאומר שאתה צריך זיכרונות DDR2...והוא תומך עד 8GB של זיכרון..ככה שאתה יכול להוסיף כמה שתרצה עד 8GB.. ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים