עבור לתוכן

שאלות STREAMING בPS3

Featured Replies

פורסם

טוב אחרי שהתגברתי על "מכשולי" האבטחה בדרך יש לי כמה שאלות למי שיצא לו לנסות:

WMP11: אני לא מצליח לגרום לו להראות קבצי DIVX , הוא פשוט לא מראה אותם ברשימה, מוכר למישהו?

TVERSITY: זה רק אצלי או שלוקח לזה בערך 10, 15 שניות עד שהוא מתחיל להריץ את הקובץ? (כמובן בלי TRANSCODING , רק STREAMING)

חוץ מזה - אין תלונות , עובד נהדר , כולל FOLDERים כראוי , כולל PLAYLISTS , העתקה לקונסולה וכו.

ממש 2 שניות קינפוג בלי התעסקות כלשהיא כדי שהכל יעבוד - פרפקטו (במיוחד בTVERSITY - התוכנה מומלצת בחום)

ליביו

פורסם

ל thatsmyname יש עוד איזו תוכנה! תשאל אותו

פורסם

ל thatsmyname יש עוד איזו תוכנה! תשאל אותו

חחח, תודה על הערכה, זה באמת חשוב לי .

את האמת שאני משתמש בTversity והיא מעולה אני עושה Streaming מYT שעד שהPS מוציא תמונה באמת לוקח 5-10 שניות אבל קבצים לוקליים על המחשב, זה עובד מעולה איך שאני לוחץ על הX הסרט מתחיל וגם בהרצה של X120 זה עובד מעולה.

ועשיתי משהו דיי משעשע (משעמום) לקחתי מצלמה שמצלמת את NY בלייב הכנסתי לTversity ושמתי עם Transcode ועכשיו כל פעם שמשעמם לי אני רואה אמריקאים עוברים בTimes Square מבלי שהם ידעו שמצלמים אותם חח..

אני ממש אוהב את Tversity גם מבחינת ממשק התוכנה בPC וגם מבחינת סידור התיקיות בXMB

הFW מבוטל אצלי בWindows ואין בעיות, תנסה גם לבטל ולראות.

פורסם
  • מחבר

אכן TVERSITY פועלת נפלא מבחינת תאימות , סתם קטע שמוזר לי (גם לי אין בעיה להריץ אח"כ ב*120, אבל הוא "טוען" כמה שניות, אני פשוט מנסה לראות אם זה בכלליות או אולי סיגנל חלש של הWIFI)

בקשר לאבטחה, זה די התחום שאני מתעסק בו (רק בסדר גודל הרבה יותר רציני) , אין שום בעיה שנגרמת בגלל האבטחה (וכמובן שנבדק עם ובלי).

המכשולים שבצחוק כתבתי היה קצת סדר בטופולוגית רשת כדי לשים אותם באותו סאבנט בלי הפרעות (יצירת BRIDGE בין הWIFI לLAN) שדחיתי מחוסר זמן וכח להתעסק בזה.

אני אבדוק את זה באיזור עם סיגנל יותר חזק כדי לראות אם אני צריך למקם מחדש פשוט את הנקודת גישה.

ליביו

פורסם

תבדוק גם עם Signal גבוה יותר וגם עם רשת חוטית, אני אישית עם רשת חוטית ואני מזרים גם HD 720p ב1080P יש קצת תקיעות פה ושם.

בהצלחה. :xyxthumbs:

פורסם

ניסיתי עם 720P באלחוטי וזה פשוט הקטין לי את התמונה ולא נתן לי להריץ x120 לא כיף בכללל

פורסם
  • מחבר

שינית את הרזולוציה המקסימלית בTRANSCODING?

ליביו

פורסם

לא הבנתי מה הבעיה בWMAP .

מה זה קבצי DIVX.? אני רואה קבצי AVI רגיל...

פורסם
  • מחבר

AVI מציין רק את הקונטיינר , לא את הקידוד וידאו בתוך הקובץ.

ליביו

פורסם

דרך אגב ליביו (או כל מישהו אחר שמשתמש ב-WIFI עם ה-PS3 שלו), האם אתה מצליח לחבר את ה-PS3 לרשת ב-WPA2 או שעדיין קיימת בעיה עם הנושא? זה אחד הדברים שמונעים ממני קנייה של PS3, אני מעוניין להשתמש בקונסולה גם בתור מזרים מדיה אבל יש לי רשת מאובטחת ואני לא מוכן להתפשר בנושא האבטחה.

פורסם
  • מחבר

מאיר ,

לא ברור לי על איזה בעיה אתה מדבר.

מהיום הראשון של הPS3 (כלומר מהיום הראשון שהוא יצא באירופה) אצלי אני מחבר אותו בWIFI עם WPA2.

לא היתה לי שום בעיה בשום שלב (חוץ מהאירוניה שב2 הדירות שלי הנקודת רשת אלחוטית רחוקה מהמכשיר והסיגנל קצת חלש).

ליביו

פורסם

יכול להיות שבילבלתי אותך עם מישהו אחר, אני זוכר שמישהו בפורום התלונן על כך שהוא לא מצליח להגדיר את ה-PS3 בחיבור WIFI עם אבטחה של WPA2 אלא רק עם אבטחת WEP. אני מאוד שמח לשמוע שאין בעיה כזו, הייתי בטוח שה-PS3 די בררן לגבי אבטחת רשת אלחוטית...

פורסם
  • מחבר

למיטב זכרוני היתה לי בעיה או עם הWII בגירסא המקורית או עם הDS (רוב הסיכויים) וציינתי אותה בפורום.

הPS3 דווקא ממש לא בררן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים