עבור לתוכן

P5Q+OCZ 4GB REAPER הולך ביחד???

Featured Replies

פורסם

חברה קראתי פה הרבה מהתראדים שחברים פה ניסו כל מיני שילובים, במיוחד פיקה והסיפור עם הDFI שלו, אבל לא מצאתי תשובה ברורה, ואני אסביר למה.

אני מתכנן לקנות עוד ממש מעט מערכת, שעד היום תוכננה להיות מבוססת לוח אם אסוס וE8400 , והלוח שהכי מתאים לי הוא ה P5Q NONPRO כי אין לי צורך בCF. הסיבה שאני מתכנן על אסוס הוא בראש ובראשונה בגלל השם, זה אסוס לא איזה חברת קבר שלך תדע מה יהיה איתה עוד שנה, והמוצרים שלה מאז ומתמיד הוציאו ביצועים טובים ובנו לחברה את השם.

ההתלבטות היתה לרבות בין הNON PRO ל DELUXE, אבל אני לא מתיימר להבין יותר מידי במה שיש ללוחות האלו להציע תמורת תוספת של כ150-200 שקל.

הזכרונות שאני בונה עליהם הם 2X2GB DC OCZ REAPER HPC ב1066MHZ, בדקתי ב QVL של אסוס, שטרחו לקמפל רשימה שכזו, ולא מצאתי את הדגמים הללו, מה שמוזר לי שאיך שתי חברות טובות כאלה שכחו אחת את השניה. בנוסף לא מצאתי הרבה איזכורים באינטרנט לכך שהשילוב עובד טוב וייתן את הביצועים הנדרשים, והם להגיע עם המעבד ל1600MHZ כמו שרשום בהגדרות הלוח, ועם הזכרונות להגיע ל1200MHZ כמו שהלוח תומך.

עכשיו זה ה-זמן לתת דגשים לפני הקנייה כי אם באמת משהו לא תואם או בכלל לא תואם למציאות, עדיף לתקן עכשיו ולא לקבל מכה בראש כשזה יורכב ולא יעבוד.

מקווה שתוכלו לעזור בעניין, ופיקה בהצלחה עם הביוס העתידי!

פורסם

הבעיה שלי ב DFI היא באוברקלוקינג, לא עם הזכרונות.......

עם השילוב שאתה רוצה לא תהיה לך שום בעיה.

פורסם
  • מחבר

זה טוב לדעת, בהתחשב בכך שאין לזה אזכורים רשמיים של אף אחת מהחברות בתמיכה אחת בשנייה, ואולי כמה סיקורים בודדים של כמה אתרים ברשת.

מה שאני רוצה לדעת זה אם לקונפיגורציית כ.מסך יחיד, אני יכול לקחת רק את ה P5Q הרגיל או שכדאי לשים עוד 100-200 שקל ולהשיג את ה PRO או הDELUX בהתאמה, מבחינת האפשרויות\יכולות אוברקלוק(בלבד! ולא מבחינת הקרוספייר).

גם הקירור של הלוחו קצת שונה, ויש שיטות שונות של מתחים למעבד(או שקר כלשהו כזה או אחר) שאני לא ממש יודע עד כמה אפקטיביים. מישהו מוכן לשפוך אור על הנושא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים