עבור לתוכן

בעית evaluation period exeeded בויסטה אולטימייט

Featured Replies

פורסם

התקנתי לחבר לפני כחצי שנה WINDOWS VISTA ULTIMATE חוקי לחלוטין. אין לחבר הזה חיבור לאינטרנט אז עשיתי

הפעלה טלפונית. הכל עבד טוב ויפה עד שפתאום הוא מקבל מסכים כחולים עם השגיאה "evaluation period exeeded"

בשיטוט ברשת גיליתי שזו בעיה של אנשים שהסתיימה תקופת הניסיון שלהם בויסטה, אך שוב, הויסטה הזוו היא עם מפתח

חוקי והופעלה כראוי. גם בהגדרות מערכת כתוב שהWINDOWS פעיל.

עוד בעיה מוזרה: מאז שהתקנתי לו את הויסטה, שמתי לו SP1 RC1 וזהו. עכשיו לקחתי את המחשב שלו וחיברתי אותו

לאינטרנט והוא מזהה לי רק 3 עידכונים חשובים, ואף אחד מהם הוא לא SP1 גירסה סופית, זה הגיוני? כ"כ כתוב במאפייני

מערכת שזהו SP1 V.668. האם יש דרך להכריח את הויסטה להתקין את המלא?

פורסם

אם זה חוקי תתקשר למייקרוסופט לקבלת תמיכה.

פורסם
  • מחבר

את זה אני יודע לעשות לבד, המחשב יהיה אצלי ומחובר לאינטרנט רק הערב כך שאני צריך תשובה בדחיפות, לפחות לגבי

הSERVICE PACK. לחשדנים למינהם - זהו WINDOWS של הסתדרות המורים שהזכרתי כאן כבר הרבה פעמים בעבר.

פורסם

תסיר את ה SP1 RC ותוריד SP1 ידנית ממיקרוסופט ותתקין

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=b0c7136d-5ebb-413b-89c9-cb3d06d12674&displaylang=en

תגבה הכול למקרה של תקלות. לומרות שמומלץ לתת לויסטה לעדכן את עצמה.

תנסה להסיר ואז להריץ WIN UPDATE ואם לא תתקין ידנית.

בהצלחה

פורסם

אתה להתקין 3 עדכונים שהוא מציע ואחרי זה הוא יתן לך גם SP1 .

ובעיה שני - למיקרוסופט אם יש אותו גם אחרי SP1 .

פורסם
  • מחבר

הוא לא נתן לי אחרי העדכונים - לכן שאלתי. אני אנסה להסיר ולראות אם הוא יעדכן. הדבר המעצבן בבעיה הראשונה הוא

שהWINDOWS עצמו טוען שהוא פעיל, העברתי אותו בדיקת מקוריות באינטרנט והכל עובד, ופתאום אחרי כמה שעות - מסך כחול.

פורסם

הוא לא נתן לי אחרי העדכונים - לכן שאלתי. אני אנסה להסיר ולראות אם הוא יעדכן. הדבר המעצבן בבעיה הראשונה הוא

שהWINDOWS עצמו טוען שהוא פעיל, העברתי אותו בדיקת מקוריות באינטרנט והכל עובד, ופתאום אחרי כמה שעות - מסך כחול.

מסך כחול במובן של BSOD? או סתם מסך עם רקע כחול? איפה ראית שזו בעיה של תקופת ניסיון? יש אפשרות לצילום מסך?

פורסם
  • מחבר

BSOD. כרגע הסרתי את הSP1 (פתאום צצו 60 עדכונים קריטיים :smile1: ) ומתקין אותו מחדש ומקווה שתיפתר הבעיה.

פורסם

נו נפתרה הבעיה?

פורסם
  • מחבר

אוףףףף קצת הוצאת קיטור: אני לא יודע אם נפתרה הבעיה כי לקח כ12 שעות להסיר את הSP1 RC1 ולהתקין את כל

העדכונים!!! כל פעם שאני חושב לעבור לויסטה נופל לי מחשב כזה ליד ומוציא לי את החשק (C2D עם 4 גיגה זכרון - אין

מה להאשים את המחשב). עכשיו הבאתי לו את המחשב, נקווה שנפתרה הבעיה.

פורסם
  • מחבר

עדכון: לאחר הסרת הSP1 RC1 (והתקנת כל העדכונים מחדש) הבעיה נפתרה. לתשומת לב מי שעדיין בטעות נמצאת לו הגירסה

הזו של הSP.

פורסם

אוףףףף קצת הוצאת קיטור: אני לא יודע אם נפתרה הבעיה כי לקח כ12 שעות להסיר את הSP1 RC1 ולהתקין את כל

העדכונים!!! כל פעם שאני חושב לעבור לויסטה נופל לי מחשב כזה ליד ומוציא לי את החשק (C2D עם 4 גיגה זכרון - אין

מה להאשים את המחשב). עכשיו הבאתי לו את המחשב, נקווה שנפתרה הבעיה.

מה אתה מקטר? בהתקנה של RC1 רשום שזה יהפוך את מערכת ההפעלה לגרסאה ניסיונית שתיהיה תקפה עד יולי 2008.

וגם רשום שבשביל להחזיר למצב הקודם תצתרך להסיר את SP1 ולערוך אקטיבציה מחדש.

פורסם
  • מחבר

אני מקטר על זה שלקח להסיר את הSP הזה כ3 שעות ולאחר מכן הייתי צריך להפעיל את הWINDOWS UPDATE כ12 פעמים

עד שכל העדכונים הותקנו (הוא כל הזמן הצליח להתקין 2 עדכונים ונכשל בשאר וכך התקדמתי). חוצמזה, עברה חצי שנה - הוא לא

יכול להזכיר לי? בכל מקום בתוך הWINDOWS הוא כותב שהוא פעיל ואין בעיה, הWINDOWS עובר בדיקות אימות באינטרנט

איך אני אמור לדעת שיש בעיה?

פורסם

אני מקטר על זה שלקח להסיר את הSP הזה כ3 שעות ולאחר מכן הייתי צריך להפעיל את הWINDOWS UPDATE כ12 פעמים

עד שכל העדכונים הותקנו (הוא כל הזמן הצליח להתקין 2 עדכונים ונכשל בשאר וכך התקדמתי). חוצמזה, עברה חצי שנה - הוא לא

יכול להזכיר לי? בכל מקום בתוך הWINDOWS הוא כותב שהוא פעיל ואין בעיה, הWINDOWS עובר בדיקות אימות באינטרנט

איך אני אמור לדעת שיש בעיה?

למטה על הדסקטופ היה רשום evaluation version.

פורסם
  • מחבר

החביאו את זה טוב מדי, שחס וחלילה לא נהיה מודעים לזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים