פורסם 2008 ביולי 217 שנים מחבר http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1819המאוורר הזה נראה לי ממש אחלה.. אני חושב שאני אזמין אותו.. כמה RPM כדאי לקחת? אני יכול לכוונן את המאוורר הזה ללא שלט חיצוני נכון? יש מתג?
פורסם 2008 ביולי 217 שנים המארז המדובר לא הכי טוב מבחינת זרימת אויר. המאוורר האחורי המקורי לא ממש שווה משהו, תחליף אותו לSCYTHE S-FLEX 1600 לדוגמא, זה אמור לתת שיפור מה בזרימת האוויר (הייתי מחליף גם את הקדמי).אגב, בכמעט אותה רמת מחיר של הקרור שבחרת היית יכול לקחת את ה TUNIQ TOWER שעדיף ממנו.
פורסם 2008 ביולי 217 שנים מחבר המארז המדובר לא הכי טוב מבחינת זרימת אויר. המאוורר האחורי המקורי לא ממש שווה משהו, תחליף אותו לSCYTHE S-FLEX 1600 לדוגמא, זה אמור לתת שיפור מה בזרימת האוויר (הייתי מחליף גם את הקדמי).אגב, בכמעט אותה רמת מחיר של הקרור שבחרת היית יכול לקחת את ה TUNIQ TOWER שעדיף ממנו.כרגע אני לא יכול לעשות כלום בנוגע לקירור :-\SCYTHE S-FLEX 120mm SFF21E איך המאוורר הזה? גם אחורי וגם על הקירור...
פורסם 2008 ביולי 217 שנים אם אתה לא פיתחת שמיעת "עטלף" פתאומית כמו חלק מחברי הפורום, ה1600RPM מומלץ יותר.
פורסם 2008 ביולי 217 שנים מחבר אם אתה לא פיתחת שמיעת "עטלף" פתאומית כמו חלק מחברי הפורום, ה1600RPM מומלץ יותר.יש לי בעיה עם רעש.. המחשב הישן שלי זה לא רק רעש.. זה יותר דומה למפעל תעשייה, יש לי סיוטים מהרעש הזה.
פורסם 2008 ביולי 217 שנים יש לי בעיה עם רעש.. המחשב הישן שלי זה לא רק רעש.. זה יותר דומה למפעל תעשייה, יש לי סיוטים מהרעש הזה.בגלל שהמחשב הקיים שלך עושה כל כך הרבה רעש אתה לא תוכל להתלונן על מאוורר כזה... תאמין לי אני גם סובל מרעש... (thermaltake 80mm 3500RPM... מרעיש כמו משאית ואוטובוס חונה בייחד..)
פורסם 2008 ביולי 217 שנים זה שהביצועים שלו טובים זה לא אומר שזה חייב להיות על חשבון הרעש...בקיצור, כמו ש-xVertigo נוהג לומר... אל חשש...
פורסם 2008 ביולי 217 שנים שטויות... תלך לפי ההוראות והכל יהיה בסדר!עריכה: גבר הלכתי לישון בהצלחה! לילה טוב לכולם!
פורסם 2008 ביולי 217 שנים מחבר סתכלו שניה בתמונה הראשונה והחמישית.. אם הקירור לא יושב טוב, אלה בעצם התופסנים שגורמים לו לא לשבת טוב - זאת אומרת אחד מהם לא מחובר בצורה טובה? או שיש עוד משהו שיכול לא להיות מחובר היטב..?http://www.techpowerup.com/reviews/Scythe/Infinity/3.html
פורסם 2008 ביולי 217 שנים תבדוק שכל ארבעת הפינים השחורים נעוצים עד הסוף.אם אתה לא פיתחת שמיעת "עטלף" פתאומית כמו חלק מחברי הפורום, ה1600RPM מומלץ יותר.מה רע בקצת שקט...? ;D
פורסם 2008 ביולי 217 שנים ההרכבה פשוטה מאוד! (כמו להרכיב קירור סטוק) תסובב את ארבעת הפינים השחורים נגד כיוון החץ המצוייר ולדחוף קצת כוח לכיוון הלוח עד ששומעים *קליק*....הפירוק דומה, לסובב את הפינים לכיוון החץ ואז זה פשוט יפרד מהלוח...טוב דיי עכשיו באמת הלכתי... ביי!
פורסם 2008 ביולי 217 שנים מחבר ההרכבה פשוטה מאוד! (כמו להרכיב קירור סטוק) תסובב את ארבעת הפינים השחורים נגד כיוון החץ המצוייר ולדחוף קצת כוח לכיוון הלוח עד ששומעים *קליק*.... הפירוק דומה, לסובב את הפינים לכיוון החץ ואז זה פשוט יפרד מהלוח... טוב דיי עכשיו באמת הלכתי... ביי! ביי ותודה גם אני זזתי.. אני אעדכן מחר בערב.. תודה לכולם על העזרה!
פורסם 2008 ביולי 317 שנים תבדוק שכל ארבעת הפינים השחורים נעוצים עד הסוף. מה רע בקצת שקט...? ;D אוי נו גיא, אתה יודע שאתה מגזים. ה1600 שקטים, שומעים רק את איוושת האוויר ולא את ציר המאוורר או משהו. יא עטלף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.