עבור לתוכן

איזה ספק אתם ממליצים לי : 780G מארז "גוואד" :)

Featured Replies

פורסם

היי, אני מצאתי מארז קטן מדליק כזה ואני רוצה להשתמש בו הבעיה שצריך למקם את הספק במקום אחר והוא צריך להיות קטן

הספק אמור להחזיק לוח בעל CHIPSET 780G ושתהיה לו אופציה לכרטיס מסך מכובד נאמר 4870 בעתיד

אשמח לקבל המלצות לספקים רגילים יעודים ללוח אם שציינתי לעיל וזאת במידה וספק קטן יהיה יקר מידי אני אפתח אשנה ספק בגודל רגיל שאמור לעשות את העבודה

תודה לכל העונים

gov

פורסם
  • מחבר
:bash: נו תנו יד אנשים!
פורסם

פותח התרד לא מובן מה אתה רוצה בדיוק....לוח האם שלך דורש ספק סטנדרטי...

אם אתה רוצה ספק קטן ממדים...לא תמצא אחד כזה שיחזיק 780G עם 4870..שכן לרוב הם בעלי הספקים נמוכים למדי..

ותמונה של המארז..והסבר יותר מפורט היו עוזרים לנו...

פורסם
  • מחבר

למגיב החביב :)

אוקי ירדתי מעניין ספק קטן ממדים, ספק סטנדרטי יחזיק לי כרטיס מסך רציני ? אני לא צריך ספק קצת יותר מסטנדרטי ?

פורסם

איך אתה מצפה שנמליץ לך על ספק אם אתה אפילו לא נותן תקציב...?

פורסם

איך אתה מצפה שנמליץ לך על ספק אם אתה אפילו לא נותן תקציב...?

או מפרט...מלבד "לוח אם 780G"....

פורסם
  • מחבר

מפרט: לוח 780G! מעבד וואלה חשבתי על משהו כמו 4600+ כמובן X2 כרטיס מסך אולי בעתיד הרחוק יותר 4870\4850

זכרון 1 גיגה של קינגסטון והרדיסק זהו בערך אה וצורב!

תקציב: ::) אנדע לצאת בזול אבל שהספק יעשה תעבודה סתומרת תמליצו על משהו שעושה תעבודה כמו שצריך אבל לא צריך להסחף ..

פורסם

מה זה לא להיסחף ? אנמרקס ליברטי 400W או CORSAIR VX 450W שעולים 400+- שקלים זה היסחפות ?

ולמה לבנות מערכת עם 1GB של זיכרון ?

פורסם
  • מחבר

זה מחשב די חלש בסטנדרטים של היום, אבל אני נותן לו מקום להתפתח לכן אני תוהה לגביי הספק.(אני לא קונה כרטיס 4870 רק רוצה שתהיה אופציה בספק מלכתחילה שתתמוך חיבור של כרטיס כזה בבוא העת).

שעולים 400+- שקלים זה היסחפות ?
DUH! אין משהו שיעשה את העבודה בחצי מהמחיר הזה? :x
פורסם

אתה גם לא כללת את התקציב בכותרת בהתאם לחוקים,וגם הקפצת אחרי פחות מ-24 שעות...מה יהיה?

פורסם

כן יעמוד.

אך, הסדרה הנ"ל נחשבת נחותה ולא מוצלחת.

לך על HEC פשוט של 400W, וסיים סיפור.

פורסם

לפי המפרט ממש לא...עדיף כבר ללכת על 400W של FSP...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים