פורסם 2008 ביולי 117 שנים המסך עובר ל-entering power save ונתקע לאחר כמה דקות משחק. למה?הבעיה בכרטיס מסך או במסך עצמו. הכרטיס הוא 1950pro ועומד בדרישות המשחקמישהו יודע מדוע זה קורה. :'(
פורסם 2008 ביולי 117 שנים זה קורה בכל המשחקים?הכרטיס כנראה גם מקבל מתח ישירות מהספק? אם כן, בדוק את החיבור.איזה ספק כח יש לך?
פורסם 2008 ביולי 117 שנים הכרטיס כנראה גם מקבל מתח ישירות מהספק? אם כן, בדוק את החיבור.את זה בדקת?אם כן, נסה להתקין דרייבר חדש יותר ואם זה הכי חדש, תנסה להסיר ולהתקין אותו מחדש.
פורסם 2008 ביולי 117 שנים יכול להיות ששיחקת עם ההגדרות של POWER SAVING בווינדוס. זכורה לי איזה הגדרה שמתעלמת מתזוזות עכבר, ואז כמובן אם לא הקלדת כלום המחשב יכבה לך באמצע. אני הייתי מתחיל שם, ובודק גם הגדרות בביוס. נסה לבטל את כל מה שקשור שלא יחסוך ולא כלום. ואז אם זה עבד אתה יכול להפעיל 2-3 דברים כמו שומר מסך וכיבוי מסך ושים מספרים סבירים כמו 10 לזה ו 30 לזה.
פורסם 2008 ביולי 217 שנים התשובה פשוטה מאודעכשיו מאוד חםהכרטיס מתחמם יותר מידי ואז קורס ואז זה מראה לך כאילו הוא לא עובד ובגלל זה המסך מראה כאילו הוא לא מחובר.בקיצור תדאג לקרר את הכרטיס ותבדוק את הטמפרטורה שלו במאמץ.מציע לך להדליק מזגן ולפתוח תמארז ולשים מאורר גדול לתוך המארז ותראה שזה יפסק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.