עבור לתוכן

זקוק להמלצה על כרטיס מסך עד 1000 שח עם משחק מצורף(?)

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה, יש לי הזדמנות כנראה לשדרג את הכרטיס מסך שלי בעוד כשבועיים (גם את הספק ככה שאני מכוסה גם מהבחינה הזו).

לפי מה שאני מבין כרטיסים חדשים לא צפויים לצאת בזמן הקרוב, החברות הוציאו את הכרטיסים שלהם לזמן הקרוב ולכן זה נראה לי כמו אחלה זמן לשדרג.

התקציב הוא עד 1000 שח אומנם אבל זה כי אני יכול להוציא 1000 שח, אבל אני יותר מעוניין בכרטיס בסביבות 600 שח, לא בא לי להוציא את כל הכסף שיש לי על כרטיס מסך אלא אם זה ממש שווה את זה.

מבחנתי הדגש הוא על יחס של ביצועים למחיר שיהיה הכי טוב שאפשר ויכולות OC טובות, אפשר לראות דוגמא מהמעבד והכרטיס מסך הנוכחיים שלי, שניהם בעלי יחס ביצועים מצויין ולמשל הכרטיס מסך לקחתי GT ולא פרו כי עם OC פשוט עברתי תדרים של PRO וככה חסכתי 100 שח, אז משו בסגנון יהיה מצויין...

דבר אחרון, חשבתי אולי לקחת כרטיס מסך שמצורף לו משחק מעניין עם דגש על מולטי טוב, זה יכול לצאת מאוד משתלם, הבעייה שקצת קשה לי לאתר את הכרטיסים שמגיעים עם משחקים, מצאתי בנתיים את זה:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2826&products_id=21189

8800GS של XFX שמגיע עם COD4, לא שיחקתי בCOD4 אבל נראה שלא מפסיקים לשבח אותו, הכרטיס הזה מאוד משתלם לדעתי ואני יעשה גם OC ויגיע בטח לרמה של 88GT

הדיל הזה נראלי משתלם כי הכי זול שהצלחתי למצוא את הכרטיס הזה היה 530 שח, והמשחק 200 ככה שאני חוסך פה איזה 100 שח

ראיתי כרטיסים שמגיעים עם COH וNWN אני לא מעוניין במשחקים האלו....

ורציתי לוודא משו, המשחק שאני מקבל זה בדיוק כאילו שקניתי אותו נכון? אני מקבל סידיקי ואני יכול לשחק במולטי.. אני צודק?

אז אם יש לכם המלצות אני אשמח לשמוע, גם כאלו שמגיעים עם משחקים מעניינים וגם כאלו שאולי לא...

תודה.

פורסם

על איזה רזולוציה אתה הולך לשחק וגם איזה מסך יש לך?

לא ממש הבנתי מה הקטע במשחק(אבל זו בחירה שלך)

יש לך את 9600GT סביב 600-700 ש"ח שיהיו עדיפים על GSO אבל שוב איזה משחקים אתה משחק?

וגם מה הספק שיהיה לך או איזה יש לך עכשיו?

פורסם
  • מחבר

^^

זה לא משתלם כל כך, מחיר רגיל לחלוטין ל9600GT ה1GB זיכרון לא מוסיף לו כלום...

coldfire... יש מפרט בצד, תשובות לכל השאלות שלך נמצאות שם...

איפה יש 9600GT ב600 שח?

חוצמזה שמה שאני מצאתי זה דיל יותר טוב לדעתי אני מקבל ב600 9600GSO שההבדל בינו לבין הGT זניח ובנוסף אני מקבל COD4 שעולה 200 שח....

ככה ש9600GT ב600 שח לא ממש קורץ לי...

הקטע במשחק זה שאם אני קונה את ה9600GSO ב600 והמשחק שווה 200, כאילו קניתי את הכרטיס ב400...

פורסם

יש ב624 ש"ח http://tms.co.il/product/5234

ואני עדיין לא מבין אתה רוצה כרטיס מסך עם משחק ושיהיה טוב לOC?

פורסם
  • מחבר

טוב לOC=ביצועים בחינם=משתלם..

זה למה אני רוצה שיהיה טוב לOC

לגבי המשחק, אני לא בהכרח רוצה כרטיס שמגיע עם משחק..

המצב כרגע שאין לי הרבה מה לשחק במולטי ואני חושב אולי לקנות משחק טוב למולטי, משחק כזה יעלה בערך 200 שח.

לפעמים עם כרטיסי המסך מגיעים משחקים שהופכים את העיסקה לדי משתלמת ומכיוון שבא לי משחק מולטי טוב דיל של כרטיס מסך ומשחק יכול להיות נחמד.

אם יש הצעה משתלמת יותר בלי משחק אני אשמח לשמוע עליה

אגב הנה למה 9600GSO יותר משתלם מ9600GT

http://www.guru3d.com/article/geforce-9600-gso-386-mb-review-point-of-view/13

אתה יכול לראות פה שאחרי OC הGSO עובר את הGT בביצועים, תוסיף לזה שהGSO עולה פחות וגם מגיע עם משחק ששווה 200 שח והGSO יוצא דיל הרבה הרבה יותר טוב.

ככה שאני לא מעוניין ב96GT ב624 שח...

אגב אני מאוד מעוניין לדעת אם מישו יודע על כרטיסים אחרים שמגיעים עם משחקים, לא בהכרח COD4... אני רוצה לראות עוד אילו אופציות קיימות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים