פורסם 2008 ביולי 117 שנים שלום,אז ככה יש לי טלויזית LCD ואני מעוניין לחבר אליה רמקולים 5.1 הטלויזה נמצאת בחדר של 3 על 3.כדאי לי להשקיע ולקנות את הZ5500 או שאני יכול לקנות משהו יותר זול (למשל G51) ולא ארגיש בהבדל? (בגלל החדר הקטן)ואיך הרמקולים מתחברים לטלויזיה כי אין לLCD כניסה 5.1...?
פורסם 2008 ביולי 117 שנים בתקציב הזה, אין לך שום סיבה לקנות רמקולים ורסיבר.(אלא, אם אתה מוכן להכפיל אותו, או למתוח אותו קצת ולקנות יד שניה)בתקציב הזה, אני יכול להמליץ לך על סט רמקוליםשל לוג'יטק ה-Z5500,שאינם דורשים מגבר חיצוני. (מגבר מובנה בסאב)רמקולים מעולים, באיכות טובה.
פורסם 2008 ביולי 117 שנים מחבר כן הZ5500 רמקולים מעולים.אבל בLCD שלי אין כניסה של 5.1 אז איך אני אחבר אותם?
פורסם 2008 ביולי 117 שנים נתחיל מזה שאתה לא צריך כניסה אלא יציאה של 5.1...כי המטרה שלך זה שהטלויזיה תשמיע דרך הרמקוליםתביא לנו את הדגם של הטלויזיה וננסה לעזור לך
פורסם 2008 ביולי 117 שנים ונמשיך בזה שהטלויזיה לא קשורה לעניין והוא צריך לחבר את המערכת למקור. (שזה DVD מחשב או what ever..)
פורסם 2008 ביולי 117 שנים כן אבל זה לא משנה כי יס והוט במלא לא משדרים ב5.1 רק דברים בודדים בערוצי hd שלהםכדי לשמוע ב5.1 תצטרך לחבר אותם למקור חיצוני כמו: מחשב, קונסלה , dvd וכו'
פורסם 2008 ביולי 117 שנים מחבר טוב תקשיבו... אני רוצה לחבר את הרמקולים לטלויזה כי מה זה שווה אם אני יכול להשתמש ברמקולים רק כשאני רואה סרט בDVD? אני רוצה גם לראות טלויזיה ב5.1 (אם אפשר בכלל...) דרך אגב לLCD מחובר גם מחשב (אבל עוד פעם אני לא רוצה לנתק ולחבר את הרמקולים כל פעם למקור אחר...)אם אי אפשר לעשות ככה אז זה משהו אחר...
פורסם 2008 ביולי 117 שנים זה הקטע בZ5500 היא יכול לקבל אות ממספר מקורות חיצוניםאתה יכול לחבר אתה גם לממיר שלך אבל לא תקבל יותר מסטריאו פשוט כי הם לא משדרים יותר מזה (שוב חוץ ממספר מועט של תכנים ב-hd שלהם)[br]פורסם בתאריך: 1.07.2008 בשעה 18:29:16מה שאתה כן יכול לעשות זה pro logic ואז זה כאילו מוציא מכל הרמקולים אבל שוב זה לא 5.1 הוא פשוט מוציא משאר הרמקולים
פורסם 2008 ביולי 117 שנים pro logic2 זה הדמיה של סראונד זה נחמד לראות סרטים שלא ב5.1 עם זה נותן קצת "הרגשה" של סראונד בכל מקרה עם הZ5500 יש לך 3 כניסות אופטי קאוקסיקלי וPL הPL הולך למחשב קואקסיקלי\אופטי לממיר\DVD
פורסם 2008 ביולי 217 שנים מחבר לG51 גם יש שתי כניסות אופטיות? או אפשרות לשתי כניסות משתי מקורות שונים?
פורסם 2008 ביולי 217 שנים (Pro logic (II זה הדמיה של סראונד. ה Z5500 יודעת לעשות את זה.. אני אישית לא אוהב את זה ולא ממליץ.עד כמה שידוע לי ל G51 אין בכלל כניסות אופטיות.
פורסם 2008 ביולי 217 שנים אני דווקא מאוד אהבתי את הPL 2 זה משתמש בכל הרמקולים (כולל להעביר את השירה לסנטר) וגם נותן עוצמה יותר חזקה כשצריח (ע"י הפעלה של עוד 3 רמקולים שלא עובדים בסטריאו)
פורסם 2008 ביולי 217 שנים מחבר (Pro logic (II זה הדמיה של סראונד. ה Z5500 יודעת לעשות את זה.. אני אישית לא אוהב את זה ולא ממליץ.עד כמה שידוע לי ל G51 אין בכלל כניסות אופטיות.וכניסות אנולוגיות רגילות?כאילו יש בו אפשרות לחבר שתי מקורות ואז לבחור איזה רוצים לשמוע? (כמו בZ5500)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.