עבור לתוכן

BFG Geforce 9800GTX OCX VS ATI Radeon 3870X2

Featured Replies

פורסם

חברים שלום

ברשותי מערך CF של כרטיס המסך 3870X2 ובנוסף אני מחזיק בכרטיס GEFORCE 9800GTX OCX של חברת BFG, רציתי לדעת איזה כרטיס בעל יכולות גרפיות יותר חזקות אבל פולט פחות חום, הסיבה שברשותי הכרטיסים האלו היא מסיבת פליטת חום של כרטיס המסך 3870X2 מכיוון שבמערך CF אחד מכרטיסי ה3870X2 מתחמם יותר עקב אי פליטת חום בצורה תקינה מכיוון שצמוד לכרטיס שמתחתיו... לכן ההתלבטות היא האם להמשיך במערך הCF או להשתמש בכרטיס המסך של BFG לבד... אשמחל לפתרונות יצירתיים ולתשובות לא של ילדים כמו עדיף יותר ביצועים או מה ה3870X2 יותר עדיף.

תודה מראש לעוזרים

פורסם

פותח התרד..איזה תשובה אתה מצפה לקבל ? מין הסתם שמערך של 3870X2 יהיה חם יותר..אבל יספק לרוב יותר ביצועים...

לעומת זאת 9800GTX יתחמם פחות..אבל לדעתי יספק מספיק ביצועים לכלל המשחקים וכו כיום...

זה שיקול שלך...

ואתה לא רוצה/מעדיף לקנות קירור יעודי לכרטיסי המסך ?

פורסם

אתה כרגע על QUAD-CF? נסה למצוא פתרון קירור למארז שונה (אולי מאוורר מתחת לכרטיסים או משהו).

פורסם

להמשיך ב CF עם קירור מים.

או מארז מאוורר כמו TEMPEST או CM690

פורסם
  • מחבר

יש לי מארז של NZXT שקיבל ציונים מאד גבוהים מבחינת קירור בנוסף לזה מלווה מערכת קירור מים של ZALMAN RESTARTOR 2 אשר יש בו קירור למעבד + צ'יפסט צפוני + קירור לזכרונות כרטיס מסך וליבה של כרטיס מסך, לכן עם הGEFORCE9800GTX יש עדיפות כי אני יוכל לשים עליו קירור ואני חושב שהוא יתן ביצועים די מספקים, לעומת זאת לשים קירור על אחד מכרטיסי המסך 3870X2 שהם בעייתים יהיה קשה עקב הקרבה שלהם במערך CF, לכן אני מחפש פתרון די יצירתי עם תוכלו לתת לי...

פורסם

החום פוגע בביצועים? פוגע במשהו? יש לך בעיה כלשהי בגלל החום?

אם לא, אז למה להחליף לכרטיס שיתן לך פחות ביצועים?

פורסם

פותח התרד אם יש לך תקציב..וקצת מקום בלוח אם..קירור יעודי יהיה פתרון ראלי ויעיל במיוחד..

פורסם
  • מחבר

טוב כך כנראה שלא הסברתי את עצמי נכון אז אני ינסה שוב, ישנה בעיה שעם מערך הCF כרטיס אחד מתחמם וטמפרטורה הליבה של הכרטיס עולה מאד גבוה עקב שהכרטיס הנוסף די חוסם את הקירור של הכרטיס שמעליו, דבר זה פוגע לפי תוכנות בנצמארק (או איך שרושמים את המילה) לביצועים טובים אך לא כמו שציפיתי ממערך CF כזה, בנוסף שאין כמעט תוכנה או משחק שלא ירוץ על הכרטיס הנ"ל בלי מערך CF בגרפיקה גבוהה ומשום מה כנראה עקב שהכרטיס הראשון מתחמם הכרטיס השני נכנס די הרבה לפעולה דבר שקצת מדאיג, זאת הבעיה... לגבי הדברים שרשמת אז כך:

תקציב אינו בעיה בשבילי

קירור יעודי יש לי אך הבעיה עקב צפיפות הכרטיסים הצינורות של הקירור לא נכנס בין הכרטיסים

מקום בלוח אם? מה הכוונה המרווח בין הסלוטים של הPCI-E הוא מרווח סטנדרטי לחלוטין ובנוסף למה שלא יהיה מקום הקירור שלי שונה מרוב מערכות קירור המים שיושבות בתוך המארז הראדיטור + המשאבה וכל הדברים האחרים יושבים בחוץ, מי שלא מכיר את הקירור הנ"ל של ZALMAN רק הראדיטור בגודל מארז.

בקיצור נראה לי שמערך הCF אינו משתחם לי ואולי אפילו טעות מבחינתי שבניתי אותו והייתי צריך להביא מהתחלה את הGEFORCE 9800GTX OCX אלא עם יש עוד פתרון לקרר את הכרטיס הנ"ל

פורסם

לא ידוע לי אם זה אפשרי לחבר את הקירור מים של זלמן ל 2 כרטיסי מסך,בנוסף לכך שבלוק קירור מים לכרטיס כמו שלך שונה מן האחרים בגלל שהוא אמור לקרר 2 ליבות.

זה פתרון יקר,אך אם באמת אפשר לחבר את המערכת ככה לא תיהיה לך בעיית מקום כי לאחר הסרת הקירור המקורי יש מספיק מקום בין שני הכרטיסים,במיוחד בגלל שהיציאות של הבלוק מים מופנות הצידה,ולא כלפי הכרטיס השני. (הכוונה שלי לעליון)

אתה צריך מארז מאוד מאוד מרווח כדי להמנע מבעיות זרימה/נזילה של מים,שים לב.

בהצלחה

פורסם

פותח התרד אנחנו מכירים את הקירור הנ"ל (שדרך אגב לא נחשב למצוין ממש)...

אבל אם אתה מחפש לקרר את הכרטיסי מסך לא חסר אפשרויות..קירור מים יעודי לשניהם נחשב ?

איזה קירור ניסת להתקין לפני ?

אם אתה ממש רוצה..אני מחכה להשקה של הT-RAD של TR..שיאפשר התקנה של מערך כמו שלך..עם קירור יעודי בלי הרבה בעיות...

אבל אם לא..אתה יכול גם להתקין קירור רק על גבי כרטיס מסך אחד...

יש מצב לתמונה של המערכת שלך מבפנים ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים