פורסם 2008 ביולי 117 שנים אני מנסה לסדר מחשב נייח שהגיע אלי כביכול לפירמוט עקב איטיות (לא כולם מכירים את האפשרות של למחוק זבל ) חיברתי את המחשב למסך מקלדת עכבר ספק כוח המחשב עצמו נדלק אבל המסך לא מציג לי תמונה המסך הוא שלי והוא עובד מאה אחוז (עכשיו הוא מחובר למחשב אחר ועובד 100%) הHDD של המחשב נדלק, שאני נוגע בו אני מרגיש תזוזות והוא גם מתחמם המאוור של המעבד נדלק וגם הוא מתחמם ההיטסינקים של הצ'פסטים למינהם גם מתחממים אבל התצוגה לא נדלקת המסך מחובר לכרטיס מסך (שדרך אגב נראה די חדש, אין עליו כמעט אבק) ניסיתי את 2 הכניסות של הכרטיס מסך אף אחת לא עובדת חשבתי שזה הכרטיס מסך אז הוצאתי אותו וחיברתי אותו לחכרטיס מסך המובנה של הלוח גם לא עובד ניסיתי להצויא את הזכרונות ולהכניס אותם מחדש כלום לא מבין מה יכולה להיות הבעיה מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה מראש
פורסם 2008 ביולי 117 שנים מחבר ניסיתי לחבר לשני היציאות של הכרטיסוגם להוציא את הכרטיס ולחבר את המסך לכרטיס המובנהכלום לא עובדולא אין שום ציפצוףלא של תקין ולא של שגיאה
פורסם 2008 ביולי 117 שנים תדליק את המחשב ללא זכרונות. יש צפצוף?נסה לאפס את הביוס, ולהעלות את המחשב רק עם סטיק זכרון אחד במידה ויש יותר מאחד.
פורסם 2008 ביולי 117 שנים נסה לאפס את הביוס, ולהעלות את המחשב רק עם סטיק זכרון אחד במידה ויש יותר מאחד.את הפעולה הזאת תעשה פעמיים, כל פעם עם זכרון אחר.אם זה לא עזר, נתק את כל החיבורים מלוח האם, את כל הכוננים ואת כל כרטיסי ההרחבה אם יש, תשאיר רק זכרון אחד, מעבד כמובן ואת חיבורי החשמל מהספק ללוח אם ולמעבד, שהלוח אם יהיה עירום כמעט לגמרי.אם גם זה לא עזר ובנחה שהזכרונות וכרטיסי המסך תקינים, הבעייה יכולה להיות רק או בספק או בלוח אם או במעבד ומה שאתה צריך לעשות זה לבדוק עם ספק כח אחר, אם לא נפתרה הבעייה, תביא מעבד אחר ותתקין אותו בלוח, אם פה נפתרה הבעייה אז הבעייה היא במעבד ואם לא אז היא בלוח האם.
פורסם 2008 ביולי 117 שנים מחבר איזה מחשב מוזרלא יודע מה בדיוק הבעיה אבל הוא מתנהג מאוד מוזראיטי רצחוקורס כל דקהבקיצור החלפתי את המיקום של הזכרונותשמתי את ה1 ב 2 ואת ה2 ב 1והסתדרמוזרנראה לי הוא קילקל את הHDD בכוונה כדי להאשים אותיזה אפשרי? אפשר לקלקל בכוונה את הדיסק?מבחינה חיצונית הוא נראה בסדראין מכות אין שריטות אין פינים שבורים....לא יודע מוזר מאוד המחשב הזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.