עבור לתוכן

האם משתלם לשדרג Geforce 8800GTS 320MB לכרטיס חדש יותר?

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי כיום LEADTEK Geforce 8800GTS 320MB ורציתי לדעת האם משתלם להשקיע משהו כמו 1000-1500 שקל

בשדרוג לכרטיס חזק יותר.

אני לא כל כך מעודכן בכרטיסים החדשים ואשמח לשמוע האם הם חזקים משמעותית מהכרטיס שלי? והאם המערכת שלי לא תהווה בעיה לכרטיסים אלו (צוואר בקבוק, ספק כוח,גודל מארז וכו) ?

תודה מראש לעוזרים.

(המפרט שלי בפרופיל)

פורסם

יש משחק שרצית לשחק ולא הצלחת?

נראה לי שבשלב הזה אין טעם לשדרג. כאשר ייצאו דור חדש של משחקים עתירי גרפיקה ותרגיש ירידה משמעותית בביצועים תשדרג. עד שיגיע אותו הרגע ייצאו דגמים חדשים של כרטיסים או לכל הפחות יירדו המחירים של דור הכרטיסים הנוכחי.

פורסם

למה לך לשדרג? יש לך כרטיס מסך חזק...

בסדר יש יותר חזקים בשוק. אבל מה רע בכרטיס הזה?

וכמו זה שמעליי שאל "יש משחק שרצית לשחק ולא הצלחת?" אני מניח שלא.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה. הבנתי, אין היום כרטיס חזק יותר שמצדיק השקעה.

פורסם

תראה אני גם עם 8800GTS 320MB ונמצא באותה דילמה. אי אפשר לומר שמדובר בכרטיס חלש אבל אני חושב שזה עניין של עד כמה הדרישות שלך גבוהות בכל הנוגע לביצועים גראפיים ועד כמה אתה מוכן לשלם על זה. אני משוכנע שהכרטיס יריץ את כל המשחקים שעומדים לצאת השנה וסביר להניח שגם את המשחקים שיצאו שנה הבאה הוא יריץ באופן סביר אבל לא קונים כרטיס מסך ב 1500 שקל בשביל שיריץ משחקים באופן סביר אלא שיריץ אותם על הגדרות גבוהות מאוד אם לא על ההגדרות הגבוהות ביותר!

אני דווקא חשבתי לשדרג ל HD4870. הוא חזק בהרבה (!) מ 8800GTS 320MB וגם הוא לא יקר מדי, ואם אני אצליח למכור את הכרטיס הנוכחי באיזור ה 600 שקל זה יקל על ההוצאה.

פורסם

האמת אני שידרגתי עכשיו ל 260 בגלל שקניתי מסך חדש ( 22 ) , אני חושב שעשיתי טעות הכרטיס מסך שלי מעלה כל משחק ללא קושי ברוזולציות הבינוניות , מה שכן לפעמים אני סובל בירידת פריימים דרסטית במשחקים מבוססי מנוע אנריל ....

פורסם

260GTX לעומת 8800GTS 320MB זו קפיצה רצינית, למרות שאני לא מבין למה לא הלכת על HD4870 שיותר חזק ממנו ועולה פחות..

פורסם

גם לי יש את הכרטיס הנ"ל

חשבתי להחליף אותו לא מזמן רק כדי להשתדרג אבל אין לי צורך וחבל לי על הכסף

נכון להיות הכרטיס הזה עושה עבודה מצוינת והוא מריץ לי משחקים על רזולוציה די גבוה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים