עבור לתוכן

מחשב נתקע בזמן הפעלת סרטים או סרטונים

Featured Replies

פורסם

שלום! אשמח לקבל עזרה. לאחרונה מחשב שלי התחיל להתקע בזמן שאני מנסה להפעיל תוכנה כל שהיא שקשורה לוידאו כמו ריאל או למיניהן. מחשב חוץ מזה מתפקד בסדר. וכשאני מנסה לפתוח קובץ עם סרט מחשב עושה צליל מוזר (אפילו אם רמקולים לא עובדים). ונתקע אני לא יודעת מה בעיה, הרצתי אנטיוירוסים במחשב( NOD32 ו AVAST). כלום לא נמצא וכמו שאמרתי מחשב עובד רגיל. מה יכולה להיות בעיה? או שביעה עם קודקים או עם כרטיס איזשהו בתוך המחשב. אשמח לעזרה :kopfpatsch:

פורסם

מחק את המקודדים ותתקין אותם [או אחרים] מחדש ועדכן אותנו...

פורסם

תעיף את הקודאקים לכול הרוחות תתקין תוכנה בשם VLC

http://www.videolan.org/vlc/

בדוק טמפרטורות נקה אבק בדוק לספייווארים ווירוסים

פורסם

איך המחשב מתפקד במשחקים ומה המפרט המלא שלך?

פורסם
  • מחבר

התקנתי קודקים. לא עזר. ניקתי מחשב. לא עזר. מחשב שלי: הארד דיסק 160 ג'גה. זיכרון 500 מה עוד. אני חושבת שאולי בעיה בכרטיס מסך?

פורסם

אני חושבת שאולי בעיה בכרטיס מסך?

לא רשמת אם התופעה מופיעה גם המשחקים.

פורסם
  • מחבר

לא משחקים על המחשב. אולי רק משחקי ילדים... הוא רק נועד לעבודה. ותופעות אחרות רק זה. ככה הוא עובד די מהר

פורסם

לא משחקים על המחשב. אולי רק משחקי ילדים... הוא רק נועד לעבודה. ותופעות אחרות רק זה. ככה הוא עובד די מהר

זה לא מעניין אותי אם את משחקת במחשב או לא, מה שמעניין הוא אם יש תופעות מוזרות גם בזמן משחקים, מהסיבה הפשוטה שאם יש לך תופעות מוזרות גם במשחקים אז יש יותר סיכוי שהבעייה בדרייבר של כרטיס המסך או בכרטיס עצמו.

פורסם

תבדוק\תבדקי את תקינות ההרדיסק (אם יש יותר מאחד אז גם את השאר), או עם תוכנת היצרן או עם תוכנה "כללית" כמו HDTUNE (בדיקת תקינות מלאה, לא "מהירה" ולא בנצ'מרקינג\בדיקת ביצועים, זה לא בהכרח יעלה על התקלה).

בהצלחה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים