פורסם 2008 ביוני 3017 שנים שלום! אשמח לקבל עזרה. לאחרונה מחשב שלי התחיל להתקע בזמן שאני מנסה להפעיל תוכנה כל שהיא שקשורה לוידאו כמו ריאל או למיניהן. מחשב חוץ מזה מתפקד בסדר. וכשאני מנסה לפתוח קובץ עם סרט מחשב עושה צליל מוזר (אפילו אם רמקולים לא עובדים). ונתקע אני לא יודעת מה בעיה, הרצתי אנטיוירוסים במחשב( NOD32 ו AVAST). כלום לא נמצא וכמו שאמרתי מחשב עובד רגיל. מה יכולה להיות בעיה? או שביעה עם קודקים או עם כרטיס איזשהו בתוך המחשב. אשמח לעזרה
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים תעיף את הקודאקים לכול הרוחות תתקין תוכנה בשם VLChttp://www.videolan.org/vlc/בדוק טמפרטורות נקה אבק בדוק לספייווארים ווירוסים
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים מחבר התקנתי קודקים. לא עזר. ניקתי מחשב. לא עזר. מחשב שלי: הארד דיסק 160 ג'גה. זיכרון 500 מה עוד. אני חושבת שאולי בעיה בכרטיס מסך?
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים מחבר לא משחקים על המחשב. אולי רק משחקי ילדים... הוא רק נועד לעבודה. ותופעות אחרות רק זה. ככה הוא עובד די מהר
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים לא משחקים על המחשב. אולי רק משחקי ילדים... הוא רק נועד לעבודה. ותופעות אחרות רק זה. ככה הוא עובד די מהרזה לא מעניין אותי אם את משחקת במחשב או לא, מה שמעניין הוא אם יש תופעות מוזרות גם בזמן משחקים, מהסיבה הפשוטה שאם יש לך תופעות מוזרות גם במשחקים אז יש יותר סיכוי שהבעייה בדרייבר של כרטיס המסך או בכרטיס עצמו.
פורסם 2008 ביולי 117 שנים תבדוק\תבדקי את תקינות ההרדיסק (אם יש יותר מאחד אז גם את השאר), או עם תוכנת היצרן או עם תוכנה "כללית" כמו HDTUNE (בדיקת תקינות מלאה, לא "מהירה" ולא בנצ'מרקינג\בדיקת ביצועים, זה לא בהכרח יעלה על התקלה).בהצלחה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.