עבור לתוכן

גרפיקה ועריכת וידאו..

Featured Replies

פורסם

שלום שלום

חיפשתי באתר ובפורומים ורוב מה שאני קורא על כרטיסי מסך נוגע למשחקים, אני מחפש משהו אחר אז אולי תוכלו לעזור..

איזה כרטיס הייתם ממליצים (ואם יש כוח אז, גם למה) לעבודה גרפית, בעיקר דו מימדית (פרינט, פוטושופ, אילוסטרייטור (וקטורים) וכו') אך שיתאים גם - אבל עם פחות דגש, לעבודת וידאו. אם זה עריכה או אפטר אפקטס ..

המחשב עצמו אגב מיושן (פנטיום 4-400, ASUS P4P800SE) אבל במקרה הצורך אשדרג גם את המסביב אם זה מעבד\זיכרון או לוח אם , בהתאם לצורך.

ללא הגבלת תקציב

תודה רבה

פורסם

שלום לך

עבודה בדו מימד מקצועית הוא נחלתה הכמעט בלעדית של חברת מטרוקס [MATROX].הכרטיסים שלה יקרים מאד אבל נותנים עבודה דו מימדית באיכות גבוהה

ואפשרויות עבודה מגוונות.קח בחשבון שאנחנו מדברים פה על כרטיסים עם 128 מגה עד 256 מגה זיכרן בעלויות של 1000 עד 1800 שח

אני לא בטוח מדייק...

עריכת וידאו - נושא זה מתפצל לפי צורת העבודה.

עריכה ממקור חיצוני - כרטיסים משולבים קרי אומר לוכד וכרטיס מסך יש לך רק את סדרת ALL IN WONDER החדשה של AMD ATI

במצב כזה הייתי מציע לך להפריד את השניים ולקנות כרטיס טלויזיה פשוט או לוכד חצי מקצועי וכרטיס מסך בסיסי - הכל לפי צרכייך.

עריכה בתוך המחשב - ללא לכידה חיצונית - במצב כזה יש עדיפות לכרטיסי מטרוקס או לכל כרטיס מסך בסיסי ביותר.תוכנת עריכה בדרך כלל לוקחת

כח עיבוד מהמחשב.גרפיקה ממוחשבת מצריכה כרטיסיים יעודיים כמו הקוודרו של אנודיה וה FIERGL של AMD

אם יש לך עוד שאלות אשמח לעזור

פורסם

שלום שלום

חיפשתי באתר ובפורומים ורוב מה שאני קורא על כרטיסי מסך נוגע למשחקים, אני מחפש משהו אחר אז אולי תוכלו לעזור..

איזה כרטיס הייתם ממליצים (ואם יש כוח אז, גם למה) לעבודה גרפית, בעיקר דו מימדית (פרינט, פוטושופ, אילוסטרייטור (וקטורים) וכו') אך שיתאים גם - אבל עם פחות דגש, לעבודת וידאו. אם זה עריכה או אפטר אפקטס ..

המחשב עצמו אגב מיושן (פנטיום 4-400, ASUS P4P800SE) אבל במקרה הצורך אשדרג גם את המסביב אם זה מעבד\זיכרון או לוח אם , בהתאם לצורך.

ללא הגבלת תקציב

תודה רבה

המחשב שלך לא יסחוב את התוכנות האלו במיוחד שתעבוד על קבצים ברזולוציה גבוהה.

יותר חשוב לקנות מחשב חדש, כי לכרטיס המסך כמעט ואין חשיבות לתוכנות גראפיקה 2D.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים